Σάββατο 15 Δεκ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Αναρχικοί στα Εξάρχεια επιτέθηκαν κατά εμπόρων ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

  12/01/2018 17:13
Αναρχικοί στα Εξάρχεια επιτέθηκαν κατά εμπόρων ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναρχικοί στα Εξάρχεια επιτέθηκαν κατά εμπόρων ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

  12/01/2018 17:13
Βίντεο με την «επιχείρηση» που είχαν πραγματοποιήσει πέρυσι κατά εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια ανήρτησαν αναρχικοί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η επίθεση κατά των εμπόρων ναρκωτικών σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου 2017, όμως το βίντεο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

To κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει τα εξής: 
 
«Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις ναρκομαφίες και τους κρατικούς προστάτες τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα να ανασυσταθούν διάφορες πιάτσες είτε στην πλατεία Εξαρχείων είτε σε δρόμους γύρω από αυτήν που αποτελούν και μέρη που συχνάζει νεολαία. Μια τέτοια συμμορία είχε εντοπιστεί να διακινεί ναρκωτικά γύρω από την πλατεία με κέντρο της την οδό Δερβενίων. Έτσι, στις 26/5 το βράδυ σύντροφοι και συντρόφισσες τους επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά, τους εξουδετέρωσαν - ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συντρόφων- και τους έκαναν με κάθε τρόπο σαφές πως δεν θα ανεχθούμε την παρασιτική παρουσία τους στην περιοχή και να μην διανοηθούν να συνεχίσουν το ναρκεμπόριο. Αφού οι ναρκέμποροι εισέπραξαν τα δέοντα και οι σύντροφοι βεβαιώθηκαν πως το μήνυμα ελήφθη, αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα κινούμενοι στους δρόμους των Εξαρχείων.»

Στο βίντεο φαίνονται αρκετά άτομα να κυνηγούν και να κλωτσούν τους «εμπόρους ναρκωτικών» ενώ η εικόνα είναι θολωμένη ώστε να μην διακρίνονται τα πρόσωπα των αντιεξουσιαστών.
 
 
Πηγή: protothema
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας