Νέα ανατροπή στην φρικτή δολοφονία των Αγίων Αναργύρων - «Τον υποτιμούσε η πεθερά του επειδή ήταν αστυνομικός»

Μια νέα τροπή στην φρικτή δολοφονία των Αγίων Αναργύρων δίνει η κατάθεση συγγενικού προσώπου του δολοφόνου και αυτόχειρα αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στενό συγγενικό πρόσωπο του 47χρονου κατέθεσε στις αρχές, ο 47χρονος του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε συχνά προστριβές με την 70χρονη σύζυγο της μητέρας του.

Οπως υποστήριξε ο μάρτυρας, η πεθερά του τον καταπίεζε και τον υποτιμούσε επειδή τόσο η ίδια όσο και η κόρη της ήταν γιατροί ενώ ο ίδιος ήταν αστυνομικός.

Μια εκδοχή που «δένει» με άλλες μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η πεθερά του αρχιφύλακα δεν είχε δει από την αρχή με καλό μάτι την σχέση της κόρης της με τον αστυνομικό, λόγω του επαγγέλματός του και την πίεζε να χωρίσουν.

Τι είπαν οι συγγενείς των θυμάτων 

Στο κλίμα που επικρατούσε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε συγγενής της αδικοχαμένης γιατρού και της μητέρας της, που έπεσαν νεκρές από τις σφαίρες του αρχιφύλακα Χρήστου Ζαπανιώτη.

«Ήρθα από τη Νάξο προχθές και αν με έβλεπε και μένα θα με σκότωνε» είπε ο κ. Χερουβείμ στον ΣΚΑΙ και ισχυρίστηκε ότι ο Ζαπανιώτης «ήθελε να πάρει αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού για να πηγαίνει στο Κολωνάκι, επειδή είχε εκεί μέρος να παρκάρει. Ήθελε να πάρει το μικρό αυτοκίνητο η γιατρός η ανιψιά μου».

Στη συνέχεια η φωνή του ηλικιωμένου «έσπασε» και ο ίδιος αποκάλεσε τον Ζαπανιώτη «παλιάνθρωπο» που «εδώ και δύο χρόνια την απειλούσε (σ.σ. τη σύζυγό του). Όλο λεφτά ζητούσε. Νταβατζής ήταν απέναντι στην ανιψιά μου. Εμένα με έπαιρνε στη Νάξο τηλέφωνο να έρθω στην Αθήνα να πάρω την αδερφή μου. Προσωπικά με είχε στο στόχαστρο. Προχθές το βράδυ που ήρθα, ανέβηκα στο σπίτι και είδα πως η ανιψούλα μου δίσταζε. Φοβόταν μήπως ερχόταν ο άλλος και με σκότωνε. Το καταλαβαίνετε; Όλο λεφτά ζήταγε. Ήθελε μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο».

Στη συνέχεια ο κ. Χερουβείμ αναφέρθηκε στην αδερφή του (πεθερά του Ζαπανιώτη), η οποία «μου είχε πει πως αν μπορούσε να σκοτώσει τον κοντό θα τον σκότωνε». Σύμφωνα με τον ίδιο «η οικονομική κατάσταση του ζευγαριού ήταν πολύ καλή και γι αυτό (ο αστυνομικός) της ζητούσε συνέχεια λεφτά, για να πάρει ένα αυτοκίνητο. Όμως η ανιψιά δεν του έκανε τα χατίρια. Όλο λεφτά της ζήταγε».

«Για μένα ήταν ψυχοπαθής» είπε για τον Ζαπανιώτη ο κ. Χερουβείμ και συμπλήρωσε: «όταν λέει στη γυναίκα του ότι αν μπορούσε να σκοτώσει τον κοντό, τον Σημίτη, θα τον σκότωνε. Καταλάβατε τι εννοώ;»

Αναφερόμενος στη σχέση που είχε με το δολοφόνο είπε: «Τον ρωτούσα αν είναι καλά, αλλά δεν με γούσταρε επειδή δεν ήρθα να πάρω την αδερφή μου από το σπίτι».


Πηγή: iefimerida.gr, reader 

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στην Ελλάδα, λόγω της σκόνης-«Σαν σκηνικό από τον Άρη»
Ανήλικος στην Ελλάδα, έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Πνίγηκε στην αφρικανική σκόνη η Ελλάδα-Βρίσκεται στην κορύφωση του το φαινόμενο
Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόνα την ώρα του Παναθηναϊκός-Μακάμπι