Καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων αντιμετωπίζουν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της πυκνής ομίχλης που καλύπτει τον χώρο του αεροδρομίου.

Την ακύρωση των πτήσεων της για την 30η Νοεμβρίου, από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ανακοίνωσε η εταιρεία EasyJet. Το διάστημα για το οποίο η EasyJet ακυρώνει τις προγραμματισμένες της πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν.

Το κλείσιμο του βασικού αεροδιαδρόμου του αεροδρομίου, λόγω εργασιών συντήρησης, αποτελεί τον λόγο που επικαλείται η εταιρεία για την ακύρωση των πτήσεων της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EasyJet, o προσωρινός διάδρομος απογείωσης που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο δεν ενδείκνυται για την ασφαλή απογείωση του αεροσκάφους της εταιρείας.

Οι εργασίες για την αναβάθμιση του χερσαίου τμήματος του αεροδιαδρόμου του «Μακεδονία» προχωρούν εντατικά, ώστε το συγκεκριμένο τμήμα να παραδοθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου και το αεροδρόμιο να επανέλθει σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Κατά τις τελευταίες ημέρες, έχουν ακυρωθεί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, πτήσεις και άλλων εταιριών, όπως της Olympic Air, της Τurkish Airlines και της Ryanair. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τύπου της Fraport, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία», προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις διαφοροποιήσεις που σημειώνονται στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Αμίλητος αποχώρησε από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης-«Νιώθει δικαιωμένος»
Η πρώτη αντίδραση Πισπιρίγκου μετά την ισόβια κάθειρξη-«Έχω ήδη ασκήσει έφεση»
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών στην Ελλάδα-Μπουνιές, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα
Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία