Ιατροδικαστής: Τα αδελφάκια προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη

Να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και τα πεθερικά του επιθυμούσε όσο τίποτε άλλο ο 40χρονος Δημήτρης Σκουτέλης ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έβαλε φωτιά στο σπίτι του οδηγώντας στο θάνατο τον εαυτό του και τα δυο του παιδιά, ηλικίας 8 ετών. 


Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από όσα υποστηρίζει στο  protothema.gr, ο πεθερός του 40χρονου που αποκαλύπτει ότι ο αυτόχειρας και δολοφόνος είχε προσπαθήσει πριν από δύο μήνες να τα ξαναβρεί με την κόρη του αλλά εκείνη ήταν αποφασισμένη να μην δώσει δεύτερη ευκαιρία στο γάμο αυτό. 

Η γυναίκα είχε υποφέρει πολύ κατά το παρελθόν και δεν πίστευε ότι μία δεύτερη ευκαιρία θα ήταν ικανή να μαλακώσει τον εκρηκτικό και βίαιο χαρακτήρα του πρώην συζύγου της. Η άρνησή της ήταν, όπως όλα δείχνουν, το καθοριστικό γεγονός που πυροδότησε την εκδικητική μανία του 40χρονου αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας ο οποίος την ίδια στιγμή έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του να τιμωρήσει την πρώην σύζυγό του στερώντας της ό,τι αγαπούσε περισσότερο σ'αυτόν τον κόσμο, τα ίδια της τα παιδιά. Το ζευγάρι βρισκόταν ενάμιση χρόνο σε διάσταση ύστερα από 11 χρόνια έγγαμου βίου με τα προβλήματα στη σχέση τους να μην έχουν τελειωμό.  Αυτή τη στιγμή η τραγική μητέρα των δυο ανήλικων αγοριών, που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του ίδιου τους τα πατέρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και υπό την παρακολούθηση ψυχολόγου στο σπίτι της προκειμένου να μπορέσει να συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό.  
Την ίδια στιγμή ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την «πάλη» των δύο μικρών αγοριών με το θάνατο. Όπως όλα δείχνουν, τα οκτάχρονα παιδιά που βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος, φέρεται να ξύπνησαν αρχικά από τους καπνούς και να προσπάθησαν να διαφύγουν από την πόρτα  ωστόσο κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο καθώς ο πα-τέρας τους είχε κλειδώσει την πόρτα. Όταν τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν πλέον αργά. Τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν εν συνεχεία στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Ο 40χρονος πα-τέρας είχε καταφέρει να τα πάρει μαζί του στο θάνατο...   
 

Τα σημειώματα του πατροκτόνου

«… καλά θα κάνει ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Και όχι, όμως, αυτός! Πριν βιαστείτε να με κρίνετε να μάθετε και τα λάθη των άλλων. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στα σημειώματα που άφησε σε όλο το σπίτι ο πατέρας που ήθελε να εκδικηθεί τον πατριό της πρώην συζύγου του.

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνετε αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;» έγραψε λίγο πριν πραγματοποιήσει την αρρωστημένη πράξη του.

«Όλα μου τα πράγματα, τα άφησα σε φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Στους δρόμους. Το Κράτος τι θα κάνει για όλα αυτά που αναφέρω; Στις σημειώσεις που άφησα; Δεν πρέπει κάποιοι επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά;», έγραφε σε χαρτιά που βρέθηκαν κρεμασμένα στους τοίχους.

 

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη