Λογίστρια σχολείου σκηνοθέτησε... ληστεία για να καλύψει έλλειμμα 80 χιλιάδων

Σκηνοθετημένη και μάλιστα με αρκετά κενά ήταν η υποτιθέμενη ληστεία της ταμία του Αρσάκειου Σχολείου της Πάτρας, που ήταν «καρμπόν» με άλλη η οποία είχε γίνει πριν από τρεις εβδομάδες θύμα γυναίκα ταμία άλλης επιχείρησης! Η 30χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι σκαρφίστηκε τη ληστεία για να καλύψει το έλλειμμα 80.000 ευρώ που υπήρχε από το 2015!

Στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η ταμίας υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι χτύπησε μόνη της το κεφάλι της δύο φορές στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου της, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, για να μην αφήσει αμφιβολίες ότι την λήστεψαν! Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι στην εταιρεία όπου εργάζεται γινόταν εδώ και καιρό έρευνα για έλλειμμα ύψους 80.000 ευρώ που είχε υπεξαιρέσει και γι’ αυτό είπε ότι αυτό το ποσό της έκλεψαν.

Η 30χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης, ενώ σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία και για την υπεξαίρεση. Στην αρχική της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών, λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Παρασκευής, καθώς στη μέση του δρόμου ήταν πεσμένο ένα μοτοποδήλατο. Τότε, δυο άγνωστοι της έκλεισαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι την δίοδο διαφυγής από πίσω, της χτύπησαν το κεφάλι στο τζάμι και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε 80.000 ευρώ. 
Το σενάριο της ληστείας, το είχε «ξεσηκώσει» από μια άλλη που είχε γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Μαγούλας στην Πάτρα, με θύμα την ταμία μιας εταιρείας που μετέφερε στην τράπεζα πολλές χιλιάδες ευρώ! Τότε, ένας άνδρα έπεσε από το μηχανάκι που οδηγούσε μπροστά στο αυτοκίνητό της και όταν σταμάτησε εμφανίστηκαν δυο άλλοι άγνωστοι με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, οι οποίοι άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Συγκλόνισε στο Ευρωκοινοβούλιο η Καρυστιανού-«Να μην θαφτούν οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη»
Το χρονικό του θανάτου του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα-Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα
Στο Ευρωκοινοβούλιο οι συγγενείς των θυμάτων της σύγκρουσης στα Τέμπη-Τι θα ζητήσουν
«Η φωτοβολίδα του διέλυσε το συκώτι»-Η μαρτυρία της μητέρας του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρός 33χρονος από έκρηξη ναυτικής φωτοβολίδας
Εξελίξεις στην υπόθεση Όλιβερ-Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου
ΒΙΝΤΕΟ: Με φαντασμαγορικό σόου έκαψαν τον βασιλιά Καρνάβαλο στην Πάτρα
ΒΙΝΤΕΟ: Φαντασμαγορική η καρναβαλίστικη παρέλαση στην Πάτρα-Χαρά, κέφι και ενθουσιασμός
«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν»-Οδύνη στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε από τον φωταγωγό
«Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός για να πάω στο νοσοκομείο και μας ανακοίνωσαν ότι πέθανε»