Ερωτικό το κίνητρο της ενέδρας θανάτου στον γιατρό στην Κρήτη

Ο Βούλγαρος που προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 62χρονου έχει αρχίσει να ομολογεί. Ήταν φίλος της οικογένειας και κυρίως της ομοεθνούς του συζύγου του θύματος που επίσης ανακρίνεται. Βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο που έχει σταλεί για βαλλιστική

Ερωτικό φαίνεται να ήταν το κίνητρο της ενέδρας θανάτου, στην οποία έπεσε ένας γνωστός στην Σητεία, 62χρονος καρδιολόγος.

Περίπου στις 9 το πρωί ο 62χρονος ιδιώτης καρδιολόγος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση την περιοχή του Μακρύ Γιαλού.

Ο δράστης που φαίνεται είχε άριστη πληροφόρηση για την ώρα που θα περνούσε από το σημείο το θύμα, είχε στήσει καρτέρι και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τουλάχιστον 4 φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, πεσμένος στην άσφαλτο όπου εικάζεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή και δέχτηκε τον τελικό πυροβολισμό, καθώς είχε δεχθεί τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς στην πλάτη και έναν στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για να συλλέξουν τα πρώτα στοιχεία της νέας αυτής υπόθεσης που έχει συνταράξει την Κρήτη.

Ο 62χρονος που ήταν γνωστός στην περιοχή του ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία και πατέρας ενός παιδιού και κατά τραγική ειρωνεία, σήμερα φέρεται να είχε τα γενέθλιά του…

Από την αστυνομία έχουν εντοπισθεί, προσαχθεί και εξετάζονται ως ύποπτοι, ένας Βούλγαρος, από το φιλικό περιβάλλον της συζύγου του θύματος και η ίδια, καθώς οι αστυνομικοί υποψιάζονται πως ήταν ερωτικό το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας.

Ένας μάρτυρας μάλιστα είδε τον Βούλγαρο να περιφέρεται στην περιοχή με το όπλο και να προσποιείται τον κυνηγό και στη συνέχεια να μπαίνει τρέχοντας στο αυτοκίνητό του και να φεύγει δίχως το όπλο. Λίγο αργότερα, ο Βούλγαρος εντοπίστηκε και προσήχθη όπως βρέθηκε και η καραμπίνα η οποία έχει αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Η ανάκριση και των δύο προσαχθέντων είναι σε πλήρη εξέλιξη και θεωρείται θέμα χρόνου να ασκηθούν διώξεις. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Βούλγαρος φέρεται να έχει αρχίσει να ομολογεί ότι διέπραξε το έγκλημα.

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Έρευνα για παραλείψεις αστυνομικών ζητά η οικογένεια της Κυριακής-Κατέθεσε σειρά αιτημάτων
Κλείνει οριστικά η υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά-Το εύρημα που άλλαξε τα δεδομένα
Νέες προκλήσεις από Άγκυρα-«Μονομερής ενέργεια» η κήρυξη των θαλασσίων πάρκων από την Ελλάδα