«Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο» - Τι είπε η μάνα των βρεφών που τα άφησε μόνα στο σπίτι

«Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο να πάει στο νοσοκομείο. Ήταν άρρωστος. Έπρεπε να συμπαρασταθώ στον άνδρα μου» είπε αποστομωτικά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η 15,5 χρονών μητέρα των δύο δίδυμων αγοριών, όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε μαζί του και δεν έμεινε σπίτι. Η απάντησή της στην ερώτηση «μα καλά επιλέξατε να αφήσετε μόνα τα παιδιά σας;», άφησε έκπληκτους τους αστυνομικούς, και ανέδειξε την ανωριμότητα της σκέψης ενός ανήλικου κοριτσιού, που έγινε μάνα σε τόσο μικρή ηλικία: «Εεεε, εντάξει»…
 

Ο 23χρονος και η 15χρονη κοπέλα ήταν παντρεμένοι με την συγκατάθεση των γονιών τους, οι οποίοι τους βοηθούσαν οικονομικά και πρακτικά. Τους είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα στην Κηπούπολη και εκείνοι έμεναν στην Πετρούπολη, ενώ τους επισκέπτονταν τακτικά προκειμένου να τους βοηθήσουν. Η κοπέλα έμεινε έγκυος όταν ήταν μόλις 14 χρόνων και 3 μηνών, ενώ τα δίδυμα αγοράκια γεννήθηκαν στις 4 Απριλίου 2017.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, τους είδε ο γείτονας να φεύγουν με μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα άκουσε από το διαμέρισμα κλάματα των παιδιών και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αρχικά οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δεν μπορούσαν να μπουν στο διαμέρισμα και συνεννοήθηκαν με τον Εισαγγελέα για το πώς θα ενεργήσουν. Λίγο αργότερα τα παιδιά εντοπίστηκαν στις κούνιες τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η παιδίατρος του νοσοκομείου, είπε πως τα παιδιά, από θέμα υγείας, σίτισης και καθαριότητας ήταν σε άριστη κατάσταση. Οι αστυνομικοί φαίνεται να πιστοποίησαν πως ο 23χρονος είχε πρόβλημα υγείας και είχε πάει σε νοσοκομείο για κάποιες αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου να προβεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση. 

ΠΗΓΗ:.thetoc.gr

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
Η δολοφονία δυο πανεπιστημιακών στην Κρήτη που είχε παγώσει την Ελλάδα
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
ΒΙΝΤΕΟ: Κακοκαιρία εξπρές στην Ελλάδα-Πλημμύρησαν δρόμοι και υποστατικά, έπεσε χιόνι στο Πήλιο
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα