Τους σκληρούς δίσκους του παιδεραστή – καθηγητή μουσικής ψάχνει η ελληνική αστυνομία

Στο «ξεψάχνισμα» των σκληρών δίσκων και των αρχείων του 60χρονου καθηγητή μουσικής προχωρούν οι αστυνομικοί προκειμένου να διαπιστώσουν αν και άλλα κοριτσάκια επεσαν θύματα του αδίστακτου παιδόφιλου.

Και αυτό γιατί αν και ο Παναγιώτης Δράκος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι μόνο αυτά τα τρία παιδάκια πείραξε εντούτοις αυτοί διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για το εάν τα θύματα του είναι μόνο αυτά.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί η διπλή προσωπικότητα του 60χρονου ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για ανάλογα αδικηματα. Συνάδελφοι, γνωστοί και φίλοι του Παναγιώτη Δράκου κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλων τόνων, καλλιεργημένο που ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και είχε άριστη σχέση με τα παιδιά. Δεν μπορούν δε να εξηγήσουν πώς κατρακύλησε στον βρώμικο κόσμο της παιδοφιλίας και έφθασε σε σημείο να εκτονώνει τις διαστροφές του σε παιδικά κορμακια όταν μαλιστα ο όδιος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στους αστυνομικούς δεν θέλησε να πει πολλά... Αρκεστηκε  μόνο στο να ομολογήσει ότι ασέλγησε σε τρια κοριτσάκια, δύο εννιάχρονα και ένα δεκάχρο και στη συνέχεια τα φωτογράφισε. «Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» είπε κυνικά και πρόσθεσε «Από κάποια φάση και μετά κυλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ΄αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 60χρονος παιδόφιλος, είπε πως ό,τι άλλο έχει να πει, θα το πει στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Χθες, μετά από πολύωρη απολογία, ομόφωνα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης. Στη λεγόμενη φυλακή των βιαστών και των παιδεραστών. Οι αστυνομικοί, θα χρειαστούν πολλές ημέρες μέχρι να αποκωδικοποιήσουν τα αρχεία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 60χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει θύματά του και άλλα παιδάκια. 
 
Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 60χρόνου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία

Δειτε Επισης

Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική