Απόπειρα δολοφονίας 27χρονης με σκεπάρνι από το σύζυγό της στην Πρέβεζα

 Σοκ έχει προκαλέσει η απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 27χρονης γυναίκας από τον 34χρονο σύζυγο της, ο οποίος την τραυμάτισε σοβαρά χτυπώντας την με σκεπάρνι στο κεφάλι και αυχένα, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης. 

Η γυναίκα που έχει αποκτήσει με τον 34χρονο ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Συγκλονισμένη, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, η αδερφή της 27χρονης που χτυπήθηκε άγρια με σκεπάρνι από τον σύζυγό της στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης, μιλά με λυγμούς στο protothema.gr.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, προσευχόμαστε να συνέλθει γιατί την περιμένει το παιδάκι της», αναφέρει συναισθηματικά φορτισμένη. Η ίδια όταν πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό έσπευσε στα Γιάννενα από την Αθήνα που διαμένει, προκειμένου να είναι στο πλευρό της αδερφής της. 

Η αδερφή της κοπέλας που νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων διασωληνωμένη, περιγράφει όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, όπως της τα μετέφεραν. «Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ότι έκανε». 

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή της αντιμετώπιζε προβλήματα με τον 34χρονο σύζυγό της. «Είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στην σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει. Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα», καταλήγει και ξεσπάει σε κλάματα. 

Την ίδια ώρα στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης οι περισσότεροι κάτοικοι κρατούν σφραγισμένα τα στόματα τους, αν και όλοι γνώριζαν τον βίαιο και οξύθυμο χαρακτήρα του 34χρονου δράστη. Κάτοικος του χωριού μιλώντας στο protothema.gr και ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία του, καθώς όπως λέει δεν θέλει μπλεξίματα, αποκαλύπτει: «Τον έτρεμε το κορίτσι. Ήταν πολύ οξύθυμος. Είχε μπλέξει και με κάτι Ρομά και έκανε ληστείες. Τον συνέλαβαν αλλά βγήκε, δεν έβαλε μυαλό όμως. Τι του έφταιγε το κορίτσι; Το παιδί δεν το σκέφτηκε; Η κοπέλα δεν έδινε δικαιώματα και τον φοβόταν πολύ. Μακάρι να γίνει καλά. Ακούσαμε το ασθενοφόρο χθες και βγήκαμε να δούμε τι συμβαίνει. Μας είπαν ότι την χτύπησε αυτός με σκεπάρνι και μετά εξαφανίστηκε».

Από την αρχή ο σύζυγος της 27χρονης θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος, αφού ο ίδιος μετά το περιστατικό ήταν άφαντος και οι αρχές του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν έπειτα από πολύωρες έρευνες το μεσημέρι της Τρίτης. 

Ο 34χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του.  

Η 27χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα , διασωληνωμένη. Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος που συνελήφθη, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο και ήταν έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους.
 
Πηγή: protothema.gr
 

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή