Σήμερα κηδεύεται ο 11χρονος Μάριος που έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα

Σήμερα το πρωί θα κηδευτεί ο 11χρονος Μάριος που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Λίγο νωρίτερα θα υπάρξει πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων οι οποίοι είναι οργισμένοι και σοκαρισμένοι με το θάνατο του μικρού αγοριού από αδέσποτη σφαίρα και ζητούν εκτός από απόδοση δικαιοσύνης να επέλθει επιτέλους νομιμότητα στην γκετοποιημένη περιοχή.  

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται και σήμερα το πρωί ενώ δεκάδες αστυνομικοί παραμένουν στον οικισμό των Ρομά Αυλίζα. Εκεί φέρεται να βρήκε αρχικά καταφύγιο ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του μαθητή ο οποίος ίσως έχει διαφύγει από την περιοχή και έχει πάρει μαζί του όπλο από το οποίο ερρίφθη η βολή.  

Όλα δείχνουν πως η αδέσποτη σφαίρα που σκότωσε το μαθητή έφυγε από μια συγκεκριμένη κατοικία κοντά στο σχολείο. Εκεί είχε στηθεί γλέντι στο οποίο συμμετείχαν Ρομά και γιόρταζαν μια δικαστική απόφαση για μη προφυλάκιση κάποιου δικού τους. Οι μπαλωθιές είναι μια «παράδοση» των Ρομά για τέτοιες περιπτώσεις και εορτασμούς.  

Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα στην αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι έγιναν έρευνες σε συνολικά 22 σπίτια Ρομά, πραγματοποιήθηκαν 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά ενώ κατασχέθηκαν 18 κάλυκες των 9 χιλιοστών,ένας κάλυκας των 7.62 χιλιοστών, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη