Η κατάθεση της φοιτήτριας που σοκάρει - Τι δηλώνει η πρώην του 52χρονου τυφλού βιαστή

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της.

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε "καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω". Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».


«Φορούσε γυαλιά με κάμερα και τα κατέγραφε όλα» 
 
Ενα τατουάζ στο στήθος της, στο ύψος της καρδιάς, με ένα βέλος να τρυπάει δύο καρδιές και γραμμένα με λατινικά στοιχεία τα ονόματα «PANAGIOTIS» και «JOANNA» τής θυμίζει τη σχέση εννέα ετών που διατηρούσε με τον 52χρονο από τη Δάφνη, που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια. Η 47χρονη Ιωάννα, πρώην σύντροφος του συλληφθέντος, μιλώντας αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» δηλώνει σοκαρισμένη από την υπόθεση, αναφέρεται στο πρόβλημα της υγείας του πρώην αγαπημένου της, στη σχέση του με τους υπολογιστές που ήταν και η δουλειά του, ενώ αποκαλύπτει ότι ο πρώην αγαπημένος της φορούσε γυαλιά πάνω στα οποία είχε τοποθετήσει μια κάμερα και τα κατέγραφε όλα.
 
Ο Παναγιώτης και η Ιωάννα συνήψαν σχέση το 2005. Ουσιαστικά η Ιωάννα έκλεψε τον άνδρα της κολλητής της φίλης, με την οποία ήταν παντρεμένος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Μετά άρχισαν οι τριβές, που οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι ο σύντροφός της δεν δούλευε. Το 2014 χώρισαν, ενώ για τελευταία φορά τον είδε πριν από έναν χρόνο. Υποστηρίζει ότι έμαθε για τη σύλληψή του από φίλους και συναδέλφους της, ενώ σοκαρίστηκε όταν διάβασε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.
 

 

Από τη βοήθεια στο σπίτι στο κελί της αιχμαλωσίας 

Αρχές Απρίλη και η Κ. είναι χαρούμενη. Οπως ανακοινώνει στους γονείς της, βρήκε κάποιον «κύριο» από τη διπλανή περιοχή της Δάφνης ο οποίος ζητάει μια κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Θα της δίνει 25 ευρώ τη φορά! Δεν βλέπει, λέει, ο καημένος. Μόνο το 5% της όρασής του είναι ζωντανό...

Οι γονείς της, για μία ακόμη φορά, της λένε να μην πάει, αλλά μπροστά στην επιμονή της τής ζητούν να τους πει το όνομα του κυρίου και τον δρόμο όπου ζει. Η Κ. τους τα δίνει και στις αρχές Απρίλη ξεκινά να εργάζεται για τον Π.Κ. Πηγαίνει τρεις φορές στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, χρήματα ωστόσο δεν θα λάβει ποτέ. Οι γονείς της της λένε να σταματήσει. Οτι αυτό που προέχει είναι να πάρει το πτυχίο της και να προσπαθήσει να βρει μια δουλειά σχετική με το αντικείμενό της. Αυτή τη φορά η Κ. τους ακούει, ανακοινώνει τηλεφωνικά στον Π.Κ. την απόφασή της να σταματήσει και την περασμένη Τετάρτη, 3 Μαΐου, τον επισκέπτεται στο ημιυπόγειο της οδού Οθωνος προκειμένου να πληρωθεί τα χρήματα που είχαν συνεννοηθεί και της χρωστούσε.  



Η Κ. γύρω στις 5 το απόγευμα περνάει την πόρτα του καταθλιπτικού διαμερίσματος της Δάφνης και λίγα λεπτά αργότερα εξηγεί για μία ακόμη φορά την απόφασή της στον Π.Κ. Εκείνος της λέει ότι την καταλαβαίνει. Οτι αυτό που προέχει είναι το πτυχίο της και όχι το να υπηρετεί έναν τυφλό μεσήλικα. Εκείνη χαμογελά και λίγα δευτερόλεπτα μετά το χαμόγελό της παγώνει. Η Κ. πέφτει ημιλιπόθυμη στα πλακάκια του σαλονιού.

Ο Π. Κ. στέκεται ακριβώς πίσω της κρατώντας στα χέρια του ένα πανί ποτισμένο με αιθέρα. Σέρνει της φοιτήτριας στο υπνοδωμάτιό του και την ξαπλώνει στο κρεβάτι. Ξεκινά να ασελγεί πάνω στο αναίσθητο κορμί της. Βγάζει την μπαταρία από το κινητό της τηλέφωνο, ασθμαίνει αργά, σέρνει τα βήματά του στην ντουλάπα, πιάνει στα χέρια του έναν ιμάντα, χαμογελάει σαδιστικά. Περνάει τον ιμάντα στη μέση της, τη δένει στο κρεβάτι, κλείνει το στόμα της με μονωτική ταινία, της τοποθετεί μια μαύρη μάσκα στα μάτια και δένει τα άκρα της με σκοινιά. Το μαρτύριο της 22χρονης Κ. μόλις έχει ξεκινήσει.

Η κοπέλα για τουλάχιστον 20 ώρες κακοποιείται τραγικά, ενώ κάθε αντίστασή της ισοπεδώνεται από ξύλο, βρισιές και απειλές για ακόμη χειρότερα βασανιστήρια. Στο έργο της σεξουαλικής διαστροφής που έχει στήσει ο 52χρονος άνδρας δεν υπάρχουν αναστολές ούτε όρια. Και το κυριότερο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παύσης... 
 

Οι καταγγελίες των γονέων και η φρίκη των αστυνομικών     

Το βράδυ εκείνο οι γονείς της Κ. δεν μπορούν να ησυχάσουν. Η κόρη τους δεν έχει συνηθίσει να εξαφανίζεται και, το κυριότερο απαντά πάντα στο κινητό της τηλέφωνο. Για να μην αποκρίνεται κάτι συμβαίνει, κάτι δεν πάει καλά. Το πρωινό της επόμενης ημέρας, 4 Μαΐου, οι γονείς της καταγγέλλουν την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου ενώ παράλληλα αναφέρουν την εξαφάνιση της κόρης τους και στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης. Παρότι δεν έχουν περάσει ακόμη 24 ώρες από την εξαφάνισή της, οι αστυνομικοί κινητοποιούνται αμέσως. Εχουν στα χέρια τους ένα όνομα και μια διεύθυνση κι αυτό τους είναι αρκετό.

Στις 11 π.μ. βρίσκονται έξω από το ημιυπόγειο της Οθωνος και χτυπάνε το κουδούνι. Ο 52χρονος Π. Κ. δεν τους ανοίγει αλλά βγαίνει στο παράθυρο. Τους λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Οτι λυπάται πολύ, αλλά δεν μπορεί να τους βοηθήσει. Οι αστυνομικοί του λένε να τους ανοίξει την πόρτα για να τους πει όλα όσα γνωρίζει για την Κ. Εκείνος αρνείται ξανά. Τους απαντά ότι δεν έχουν εισαγγελική εντολή για να μπουν στο σπίτι και ότι καλά θα κάνουν να φύγουν. 

Ενας από τους άνδρες της Αστυνομίας, ο νεαρότερος υπαστυνόμος, τον υποψιάζεται, ωστόσο μαζί με τον συνάδελφό του προφασίζονται ότι φεύγουν και ενημερώνουν τον εισαγγελέα να έρθει να τους συναντήσει. Το ξύλινο παντζούρι του παραθύρου κλείνει πίσω τους ερμητικά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο υπαστυνόμος ακούει μια υπόκωφη γυναικεία φωνή, ένα πνιγμένο «βοήθεια!». Δεν περιμένουν άλλο. Οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα και μπαίνουν στο διαμέρισμα της φρίκης. Τα όσα αντικρίζουν τα έχουν δει μόνο σε αστυνομικά θρίλερ χολιγουντιανής παραγωγής.

Το κορμί της Κ. είναι ένα ανθρώπινο κουβάρι: ο θώρακας και η λεκάνη της είναι δεμένα με τέτοιον τρόπο που σχηματίζουν κόμπο. Μια μεταλλική κατασκευή είναι προσαρμοσμένη στο προσκέφαλο του κρεβατιού, μια οθόνη plasma ακριβώς μπροστά της, ενώ γύρω της κυριαρχούν σεξουαλικά βοηθήματα και κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το πρόσωπό της είναι γεμάτο αιματώματα, το κορμί της γεμάτο μελανιές. «Εμείς είμαστε εδώ. Μη φοβάσαι», της λέει ένας αστυνομικός και εκείνη ξεσπά σε λυγμούς και μαζεύεται πάνω του σαν τρομαγμένο ζώο. Υστερα από λίγο οδηγείται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Π. Κ. και τον οδηγούν αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Δάφνης και εν συνεχεία στη ΓΑΔΑ, όπου και ομολογεί την πράξη του για να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για αρπαγή, βαριά σωματική βλάβη και βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σήμερα εξετάζεται επίσης από τις Αρχές αν τα όσα βίωσε η φοιτήτρια μεταδόθηκαν σε on line σύνδεση στο Διαδίκτυο σε κάποιο darkroom, ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο και μια δημοσίευση που είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2016 στο Facebook κάποια κοπέλα, προειδοποιώντας ότι πίσω από μια αγγελία για «φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες στην περιοχή της Δάφνης» κρύβεται επίδοξος βιαστής.  

Το πώς ένας άνθρωπος με 95% τυφλότητα μπόρεσε να προβεί σε όλα τα παραπάνω αποτελεί έναν μεγάλο γρίφο, τον οποίο καλό θα είναι να λύσουν και να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι της επιτροπής που του παρέδωσαν το χαρτί αναπηρίας, αν υπάρχει όντως κάτι τέτοιο. Το πώς πάλι μια ανθρώπινη ψυχή μπορεί να είναι πιο σκοτεινή από την κόλαση, πιο βρώμικη από βούρκο και πιο σάπια από ψοφίμι δεν έχει και τόση σημασία. Ο εγκλεισμός της σε ένα ψυχιατρικό κελί χωρίς το παραμικρό περιθώριο απόδρασης είναι αρκετός...

Η Κ. πέφτει ημιλιπόθυμη στα πλακάκια του σαλονιού. Ο Π. Κ. στέκεται ακριβώς πίσω της κρατώντας στα χέρια του ένα πανί ποτισμένο με αιθέρα. Σέρνει το κορμί της φοιτήτριας στο υπνοδωμάτιό του και την ξαπλώνει στο κρεβάτι. Ξεκινά να ασελγεί πάνω στο αναίσθητο κορμί της. Το σώμα της Κ. είναι ένα ανθρώπινο κουβάρι: ο θώρακας και η λεκάνη της είναι δεμένα με τέτοιον τρόπο που σχηματίζουν κόμπο, ενώ τα άκρα της μοιάζουν να προεκτείνονται αριστερά και δεξιά του κουβαριού σαν λαβωμένες φτερούγες πουλιού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Ολυμπιακή Φλόγα αλλά ξεκίνησε το ταξίδι της
Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον αστυνομικό
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Τραγωδία στον Πειραιά… Νεκρός 31χρονος από την κατάρρευση κτηρίου-«Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» (pics)
Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι-Τρεις ελαφρά τραυματίες, ένας εγκλωβισμένος (pics)
Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία και ξεκινά το ταξίδι της για το Παρίσι
Με Παπανώτα, Αντώναρο και Μάριο Αθανασίου η λίστα των 35 υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ανάμεσα τους Πύρρος Δήμας και Ελεονώρα Μελέτη