Χέρι-χέρι με τη Βίκυ ο Άκης πήγε το παιδί του στο σχολείο: Ήταν κάτι μοναδικό

Το να πάνε το παιδί τους στο σχολείο ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν μαζί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη το πρωί της Παρασκευής.

Πιασμένοι χέρι-χέρι ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποφυλακίστηκε την Πέμπτη, μετά από 5 χρόνια παραμονής στη φυλακή, με τη σύζυγό του πήγαν το μικρό τους γιο στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

«Ήταν κάτι μοναδικό» δήλωσε για την εμπειρία αυτή ο πρώην υπουργός ο οποίος εξήγησε ότι οι γιατροί του συνέστησαν μισή ώρα περπάτημα το πρωί και μισή ώρα το απόγευμα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπλεξε και το εγκώμιο της συζύγου του για την οποία είπε ότι «αυτή κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους. Τους τελευταίους 3-4 μήνες μας οδήγησε στο καλύτερο αποτέλεσμα».

Όσο για τη δική που θα έχει τον επόμενο μήνα ο πρώην υπουργός είπε ότι «θα τα πούμε αργότερα».

Οι δύο γονείς, μάλιστα, είχαν και μια σύντομη συνομιλία με το δάσκαλο του μικρού αγοριού πριν να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.

Ευδιάθετος ο πρώην υπουργός στη συνέχεια κέρασε τους δημοσιογράφους σάντουιτς και χυμούς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.

«Μας είπαν από το σπίτι του κυρίου Τσοχατζόπουλου να φέρουμε σάντουιτς και χυμούς» δήλωσε ο ψιλικατζής της γειτονιάς του πρώην υπουργού.
 
Τα κεράσματα του Άκη Τσοχατζόπουλου
 
Ο γιος του εξάλλου ήταν ο πρώτος για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο πρώην υπουργός το μεσημέρι της Πέμπτης όταν βρέθηκε για πρώτη φορά μετά το 2013 στο σπίτι του.


Όταν το μικρό αγόρι επέστρεψε από το σχολείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον έσφιξε στην αγκαλιά του ενώ βγήκαν στο μπαλκόνι με τον μικρό να δείχνει στον πατέρα του τους χώρους του σχολείου του. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρακολούθησε όλα τα δελτία ειδήσεων σχολιάζοντας με τη σύζυγο του τα όσα ειπώθηκαν για την αποφυλάκισή του, ενώ αμέσως μετά αφιέρωσε όλο το χρόνο του στον αγαπημένο του γιο. Κάθισαν στο σαλόνι του διαμερίσματος μέχρι τα μεσάνυχτα συζητώντας με το παιδί του και μαθαίνονας νέα από αυτό τόσο για το σχολείο του, όσο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος που μετά από πέντε χρόνια ένιωθε και πάλι την οικογενειακή θαλπωρή, αποφάσισε να παει για ύπνο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κούρσα για δύο άλογα στην Πάφο-Υπέβαλαν υποψηφιότητες Φαίδωνας και Εύρος Λοϊζίδης
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Κατέρριψαν πύραυλο των Χούθι οι ΗΠΑ-Στόχος πλοίο με τέσσερις Έλληνες
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή