Ο Άκης χέρι-χέρι με τη Βίκυ πήγε το παιδί του στο σχολείο (pics&vid)

Το να πάνε το παιδί τους στο σχολείο ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν μαζί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη το πρωί της Παρασκευής.
 
Πιασμένοι χέρι-χέρι ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποφυλακίστηκε την Πέμπτη, μετά από 5 χρόνια παραμονής στη φυλακή, με τη σύζυγό του πήγαν το μικρό τους γιο στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.
 
«Ήταν κάτι μοναδικό» δήλωσε για την εμπειρία αυτή ο πρώην υπουργός ο οποίος εξήγησε ότι οι γιατροί του συνέστησαν μισή ώρα περπάτημα το πρωί και μισή ώρα το απόγευμα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.
 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπλεξε και το εγκώμιο της συζύγου του για την οποία είπε ότι «αυτή κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους. Τους τελευταίους 3-4 μήνες μας οδήγησε στο καλύτερο αποτέλεσμα».
 
 
Όσο για τη δική που θα έχει τον επόμενο μήνα ο πρώην υπουργός είπε ότι «θα τα πούμε αργότερα».
 
Οι δύο γονείς, μάλιστα, είχαν και μια σύντομη συνομιλία με το δάσκαλο του μικρού αγοριού πριν να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.
 
Ευδιάθετος ο πρώην υπουργός στη συνέχεια κέρασε τους δημοσιογράφους σάντουιτς και χυμούς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.
 
 
Ο γιος του εξάλλου ήταν ο πρώτος για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο πρώην υπουργός το μεσημέρι της Πέμπτης όταν βρέθηκε για πρώτη φορά μετά το 2013 στο σπίτι του.
 
Όταν το μικρό αγόρι επέστρεψε από το σχολείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον έσφιξε στην αγκαλιά του ενώ βγήκαν στο μπαλκόνι με τον μικρό να δείχνει στον πατέρα του τους χώρους του σχολείου του.
 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρακολούθησε όλα τα δελτία ειδήσεων σχολιάζοντας με τη σύζυγο του τα όσα ειπώθηκαν για την αποφυλάκισή του, ενώ αμέσως μετά αφιέρωσε όλο το χρόνο του στον αγαπημένο του γιο. Κάθισαν στο σαλόνι του διαμερίσματος μέχρι τα μεσάνυχτα συζητώντας με το παιδί του και μαθαίνονας νέα από αυτό τόσο για το σχολείο του, όσο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.
 
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος που μετά από πέντε χρόνια ένιωθε και πάλι την οικογενειακή θαλπωρή, αποφάσισε να παει για ύπνο.
 
Πηγή: protothema
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών στην Ελλάδα-Μπουνιές, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα
Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους