Ένοπλη ληστεία και πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι στην Αθήνα

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς και τραυματισμό δύο υπαλλήλων σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας αλλαντικών «Υφαντής» επί της οδού Σενέκα 4 στην Κηφισιά.
 
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με τα όπλα στα χέρια και πραγματοποίησαν ληστεία.

Άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιο λόγο άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους της εταιρείας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και εξελίχθηκε γρήγορα ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους. Στη συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος σταμάτησαν οι δράστες, έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο BMW που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και διέφυγαν εκ νέου με ένα επίσης κλεμμένο Audi.

Τo όχημα αυτό εντοπίστηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κάλεσαν τους υπόπτους να σταματήσουν, εκείνοι όμως απάντησαν, πυροβολώντας εναντίον των αστυνομικών, ευτυχώς δίχως να τους τραυματίσουν.

Στο σημείο έγινε ανταλλαγή πυρών και οι δράστες κατάφεραν και πάλι να διαφύγουν ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται για τον εντοπισμό τους. Πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε και το Audi παραδομένο στις φλόγες κοντά στην Αττική Οδό στο ύψος του Ασπροπύργου και συγκεκριμένα επί της οδού Αγ. Γεωργίου στο δρόμο που έχει κατεύθυνση την Χασιά. Η καταδίωξη και οι αναζητήσεις των αστυνομικών συνεχίζονται.

Οι δύο υπάλληλοι του λογιστηρίου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ ελαφρά τραυματισμένοι και οι δύο στα πόδια και νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική.
 
Πηγή: news247

Δειτε Επισης

Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη