Αγνοείται 33χρονος στη Ζάκυνθο

Αγνοείται 33χρονος στη Ζάκυνθο, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου, όπως αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές του νησιού. Στο σημείο βρίσκεται δύναμη της πυροσβεστικής που ερευνά την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο νεαρός άντρας έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 11 χθες το βράδυ, γεγόνος που ανησύχησε τους οικείους του και τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, οπότε και άρχισαν οι έρευνες.

Στο νησί έχουν φτάσει άνδρες ειδικού κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών με τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να συνδράμουν τις προσπάθειες εντοπισμού.
Πολλά προβλήματα στις περιοχές της πόλης της Ζάκυνθου, αλλά και στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο, Τσιλιβή, προκάλεσε η δυνατή βροχόπτωση που από χθες το μεσημέρι πλήττει το νησί από το βράδυ του Σαββάτου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου, έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδατών από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.
Πλημμυρισμένα σπίτια, χωράφια – λίμνες και απελπισμένοι κάτοικοι συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας στη Ζάκυνθο ως αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί, όπως αναφέρει το imerazante.gr.

Σε όποιο σημείο και εάν βρεθεί κανείς θα συναντήσει εικόνες που μόνο «Βενετία» θυμίζουν με δρόμους απροσπέλαστους αφού το νερό έχει καλύψει χωράφια – τράφους- και οδόστρωμα.
Από το ξημέρωμα στη μάχη έχουν ριχθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρώντας σε κάθε κλήση που δέχονται. Εκτός μάχης έχουν τεθεί δυο οχήματα της Πυροσβεστικής .

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας