«Ένα εκατομμύριο ευρώ στον Απόλλωνα για τον Μάγκλιτσα»

Σκάουτερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ παρακολούθησε αγωνιζόμενο τον Άντον Μάγκλιτσα σε αγώνες του Απόλλωνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport5.co.il.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ομάδα του Ισραήλ προσανατολίζεται να πουλήσει ακριβά τον βασικό επιθετικό της, Ορν Κγιάρτανσον μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το κόστος μεταγραφής του αναμένεται να φτάσει στα 3,5 εκατ. ευρώ.
 
Έτσι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κινηθεί για την αντικατάσταση του και μεταξύ των υποψηφίων είναι ο επιθετικός του Απόλλωνα. Στο δημοσίευμα τονίζονται οι εξαιρετικές επιδόσεις του Κροάτη στο κυπριακό πρωτάθλημα και μάλιστα υποστηρίζουν ότι ενδεχόμενη απόκτηση του θα κοστίσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ!
 
Ποσό που οι ισραηλινοί δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν στον Απόλλωνα εφόσον καρπωθούν 3,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Εσθονού, Κγιάρτανσον, ο οποίος αμείβεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ με ένα εκατομμύριο ευρώ.
 
Στον Απόλλωνα εννοείται ότι δεν ασχολούνται καν με οποιαδήποτε δημοσιεύματα του εξωτερικού που αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς άπαντες είναι απόλυτα προσηλωμένοι στους μεγάλους στόχους που έχουν μπροστά τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο