Οριστικά νέα για το μέλλον του Λαβόρδε – Τι είπε στο omada.com.cy

Τίτλοι τέλους για τον Ρικάρντο Λαβόρδε στην Κρασνοντάρ. Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη ρωσική ομάδα αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους που εκπνέει στο τέλος της σεζόν.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Ρωσία στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ στις 30 Απριλίου θα γίνει μια τελετή κατά την οποία η Κρασνοντάρ θα ευχαριστήσει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνολικά κατέγραψε 74 συμμετοχές και 11 τέρματα με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας, της οποίας διετέλεσε και αρχηγός.
 
Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Λαβόρδε, καθώς το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για να τον επανεντάξει στο ρόστερ της εκδηλώθηκε επίσημα, ενώ ο ίδιος στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη κυπριακή
ομάδα.
 
Μιλώντας πρόσφατα στην ιστοσελίδα μας omada.com.cy ο Ρικάρντο Λαβόρδε τόνισε ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Αρχικά ο Λαβόρδε διευκρίνισε πως δεν του έγινε καμία επίσημη κρούση από την ομάδα της Αμμοχώστου, εκφράζοντας όμως επιθυμία να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ανόρθωσης: «Δεν μου κατέθεσαν ακόμα καμία πρόταση, αλλά ξέρω πως η Ανόρθωση με θέλει και εγώ επιθυμώ να γυρίσω αν έχω αυτή την ευκαιρία», επεσήμανε ο 30χρονος εξτρέμ.

Κληθείς να σχολιάσει τη δική του ανάρτηση τον Ιανουάριο του 2018 στην οποία έκανε λόγο για σοβαρές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο αλλά σε άλλη κυπριακή ομάδα ο Ρικάρντο Λαβόρδε ήταν κάθετος: «Δεν έχω ακόμα ομάδα για τη νέα περίοδο. Ξέρω για το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, δεν έχω ακόμα πρόταση και θα ήθελα να γυρίσω στην Ανόρθωση».