Απόλλων: Έκανε τις τεσσάρες συνήθεια και πάει... τελικούς

Το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο και δέκατο στην ιστορία του θα διεκδικήσει ο Απόλλωνας στον μεγάλο τελικός της 16ης Μαΐου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.  

Η ομάδα της Λεμεσού «κλείδωσε» με δεύτερη ευρεία νίκη το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου Coca-Cola, καθώς επικράτησε με 4-1 της Πάφου FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και με συνολικό σκορ 8-1 έκλεισε θέση για τον τελικό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή εκμεταλλευόμενος την άνεση που έδινε στον Απόλλωνα η νίκη με 4-0 στο Τσίρειο, παρέταξε ενδεκάδα με εφτά αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, δίνοντας ανάσες σε παίκτες «κλειδιά» ενόψει του «τελικού» πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή (24/4).

Ο Απόλλωνας μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα με σοβαρότητα και στο 11’ ο Ζελάγια έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Αγκούν.

Στο 27΄ο Άλεξ ντα Σίλβα νίκησε τον τερματοφύλακα της Πάφου FC από το σημείο του πέναλτι (η παράβαση έγινε από τον Ντόβπνια πάνω στον Ζελάγια), ενώ στο 34’ μετά από υπέροχη σέντρα του Βασιλείου ο Ζελάγια πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 3-0.

Το αυτογκόλ του Ντόβπνια από σέντρα του Στυλιανού στο 48' έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Απόλλωνα, ενώ η Πάφος πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Μπεριγκό στο 74'. 

Πάφος: Αγκούν, Χόριτς, Σικόρσκι(61′ Ντεούλ), Γκάμποβς, Φυλακτού, Χριστοδούλου(46′ Ζαχαρίου), Τάραβελ, Γιάνζα, Μπεριγκό, Μοστέφα(84′ Βάλντο), Ντόβπνια

Απόλλωνας: Βάλε, Μαρτίνεζ, Ντα Σίλβα, Ζελάγια(54′ Πίττας), Πέδρο(46′ Στυλιανού), Μάρκοβιτς(46′ Σπόλιαριτς), Γιούστε, Πιτιάν, Σαρδινέρο, Βασιλείου, Άλεφ

Δειτε Επισης

Κατηγορεί την Ολγκίν ότι προσπάθησε να «παρασύρει» σε συνομιλίες ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος»
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι στήθηκε η κινηματογραφική απόδραση του «Μύγα»-Σε κατάσταση συναγερμού η Γαλλία
Έστω και τώρα βοηθήστε τη μάνα να ησυχάσει και τον Θανάση να αναπαυθεί...
Επανέλαβε την έκπληξή της για την στάση Τατάρ σε νέα συνέντευξη η Ολγκίν
Καταγγέλλει προσπάθεια εκμετάλλευσης με σκοπό την απαξίωση ο Δήμος Πάφου-Η θέση του για τη γιαγιά
Γκανγκστερική απόδραση κατάδικου με τρεις νεκρούς δεσμοφύλακες στη Γαλλία
Απορρίφθηκαν οι λόγοι εφέσεις των υπόπτων για το «Δημητρούι»-Διαπιστώθηκε μεν σφάλμα αρχής, αλλά...
Βγαίνουν μπροστά οι δικηγόροι του Ζαννέττου μετά την επίδοση κατηγορητηρίου-Αιχμές για προεκλογικές σκοπιμότητες
Γεραπετρίτης σε Ολγκίν-«Το Κυπριακό είναι ύψιστης προτεραιότητας ζήτημα για την Ελλάδα»