«Να γίνει κτήμα όλων, πως η Ευρώπη είναι το σπίτι μας»

Την ανάγκη οι έξι Κύπριοι Ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν να ενισχύσουν τον ρόλο και τον λόγο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες, τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Τορναρίτης.
 
Ο κ. Τορναρίτης υποδεικνύει πως ο τομέας της ενέργειας αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα αναφοράς, τον οποίο οφείλουμε να ενισχύσουμε, αφού δίδει σημαντικό πλεονέκτημα στο γεωπολιτικό μας σύστημα.
 
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ χαρακτηρίζει τον ευρωσκεπτικισμό ως ένα «σύμπτωμα», που βρήκε πρόσφορο έδαφος λόγω της οικονομικής κρίσης από ακραία στοιχεία που δεν πίστεψαν στην Ευρώπη. Ο ίδιος τονίζει πως θα πρέπει να γίνει κτήμα όλων, πως η Ευρώπη είναι το σπίτι μας.

Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο. 
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.