«Για μια άλλη Ευρώπη, σε διαφορετικά θεμέλια και διαφορετικές πολιτικές»

Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως είναι σήμερα μπορεί να δώσει απαντήσεις, αλλά ούτε και ο ευρωσκεπτικισμός της ακροδεξίας μπορεί να αποτελέσει τη λύση, αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, σημειώνοντας πως η απάντηση είναι μια άλλη Ευρώπη, σε διαφορετικά θεμέλια, με διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικές πολιτικές.
 
Ο κ. Κουκουμάς χαρακτηρίζει ως επιτακτική ανάγκη την υλοποίηση ριζικών αλλαγών σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις, με την εφαρμογή σύγχρονων κοινωνικών πολιτικών.
 
«Αν δεν υπάρξουν μεγάλες ριζικές αλλαγές και στην Κύπρο και στην Ευρώπη, η δική μας γενιά, θα είναι η γενιά που θα χειρότερα από τους γονείς της για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν αιώνα», υποστηρίζει.
 
 
*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο.
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.