«Να γίνουν βήματα προς τα εμπρός για μια ομοσπονδιακή πολιτική ένωση»

Την αναγκαιότητα η Ευρώπη να αναπτύξει την πολιτική ασφάλειας της μέσω της δημιουργίας Ευρωστρατού και της δημιουργίας κοινής πολιτικής, σε θέματα άμυνας, αναδεικνύει ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Νιάζι Κιζιλγιουρέκ.
 
Ο κ. Κιζιλγιουρέκ, σημειώνει παράλληλα πως να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από τις υπόλοιπες χώρες αλλά και να αυτονομηθεί από την επιρροή της Αμερικής. Παράλληλα υποδεικνύει, πως η Ε.Ε. περνάει την χειρότερη της κρίση και βρίσκεται υπό απειλή αφού την ώρα που εξελίχθηκε η οικονομική ένωση, δεν εξελίχθηκε παράλληλα και η πολιτική ένωση.
 
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, τονίζει πως έχει μεγάλη σημασία να γίνουν βήματα προς τα εμπρός σε μια ομοσπονδιακή πολιτική ένωση.

*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο. 
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.