«Θέλω μια καλύτερη κοινωνία για τον άνθρωπο στην Ε.Ε.»

Με στόχο να δημιουργηθεί μια καλύτερη κοινωνία για τον άνθρωπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέρχεται στις επερχόμενες Ευρωεκλογές ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα «Γιασεμί», Ιμπραχίμ Αζίζ.
 
Ο κ. Αζίζ τονίζει πως ο άνθρωπος θα είναι το επίκεντρο της προσπάθειας του, ενώ σημειώνει πως σήμερα υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός με μια σκληρή καπιταλιστική κοινωνία, που εξελίσσεται σε πόλεμο εντός της Ε.Ε.
 
Ο υποψήφιος του Γιασεμιού, ασκεί κριτική στον τρόπο λειτουργίας των ευρωπαϊκών θεσμών αναφορικά με το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν με την ελεύθερη διακίνηση εντός της Ε.Ε., την ίδια ώρα που οριοθετεί τους στόχους τους σε περίπτωση που εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο.
*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο. 
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.