«Πρώτης τάξεως ευκαιρία η Κύπρος να αναδειχθεί ως ενεργειακός ηγέτης »

Ενέργεια, κοινωνική πολιτική και παιδεία αποτελούν τους τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί σε περίπτωση εκλογής του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης(ΔΗΠΑ), Μιχάλης Ιωάννου.  
 
Όπως αναφέρει, από την πρώτη μέρα της εκλογής του θα φροντίσει να καταστήσει του συναδέλφους του κοινωνούς σε δύο κυρίως θέματα. Στην εξαθλίωση και οικονομική στασιμότητα των νέων.
 
«Το δεύτερο», επισημαίνει, «είναι πως θα παλέψω από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου, για να μπω σε όσες περισσότερες Επιτροπές μπορώ, και να διεκδικήσω τα κονδύλια και τις χορηγίες που δικαιούται η χώρα μου».
 

 
*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο.
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.