«Είμαι η εναλλακτική επιλογή για μια πιο ανθρωποκεντρική πολιτική κουλτούρα»

Τους πυλώνες γύρω από τους οποίους θα εργαστεί σε περίπτωση εκλογής του ως ευρωβουλευτής αναλύει ο υποψήφιος της συνεργασίας Συμμαχία-Οικολόγοι, Ανδρέας Θεμιστοκλέους.
 
Ο κ. Θεμιστοκλέους χαρακτηρίζει την υποψηφιότητά του ως μια εναλλακτική επιλογή για όσους ζητούν αλλαγή των πολιτικών εκπροσώπων τους, αλλά και μια νέα πιο έντιμη, πιο διάφανη και πιο ανθρωποκεντρική κουλτούρα στη χώρα μας.
 
«Οι στόχοι της υποψηφιότητάς μου», σημειώνει, «πέραν την αλλαγή της πολιτικής κουλτούρας, είναι να βοηθήσω με τη δουλειά μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων των Κυπρίων πολιτών, αλλά και να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ στο μεγάλο πρόβλημα της χώρας, που είναι το Κυπριακό».

 
*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο.
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.