«Είμαι σε θέση να βοηθήσω την πατρίδα μας στον μέγιστο βαθμό»

Ενέργεια, οικονομική πολιτική, ανεργία και τα προγράμματα τα οποία τρέχουν μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι τα βασικά ζητήματα με το οποία θα ασχοληθεί σε περίπτωση εκλογής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, Άριστος Βασιλειάδης.
 
Ο κ. Βασιλειάδης επικεντρώνεται στο θέμα της ενεργείας και δη του ενεργειακού προγράμματος της Κύπρου, τονίζοντας πως το θέμα του φυσικού αερίου παρέχει τεράστιες δυνατότητες στη χώρα μας εντός της Ε.Ε.  
 
«Μπορώ να πω ότι είμαι σε θέση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και θα προσπαθήσω πάρα πολύ σκληρά σε περίπτωση κατά την οποία εκλεγώ ως ευρωβουλευτής, να βοηθήσω την πατρίδα μας στον μέγιστο βαθμό», υπογραμμίζει ο Άριστος Βασιλειάδης.
 

*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο.
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.