«Δεν είμαστε ευρωσκεπτικιστές, είμαστε οι μόνοι αυθεντικά Ευρωπαίοι»

Τις προτεραιότητες τις οποίες ιεραρχεί και θέτει σε περίπτωση εκλογής του κατά τις Ευρωεκλογές της 26ης Μάιου, αναπτύσσει σε συνέντευξή του στον REPORTER ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κ. Γεωργίου.
 
Ο κ. Γεωργίου αναφέρει πως ζούμε σε μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, σημειώνοντας πως οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν αφουγκράζονται, δεν είναι ικανοποιημένοι με τις πολιτικές που ασκούνται και απαξιώνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.  
 
«Η Αριστερά είναι εκείνη που με τις προτάσεις της προσπαθεί να εμβολιάσει και να αναχαιτίσει επιβλαβείς προσεγγίσεις και πολιτικές για τους ευρωπαϊκούς λαούς», υπογραμμίζει ο κ. Γεωργίου.   
 

 
*Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26η Μάϊου, ο REPORTER, φιλοξενεί και παρουσιάζει σε καθημερινή βάση έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο.
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.