«Να κλείσουμε τα παραθυράκια εκμετάλλευσης από παράτυπους μετανάστες»

Τον κύκλο των συνεντεύξεων που έλαβε από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, στο πλαίσιο της παρουσίασης τους ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μάϊου, ανοίγει σήμερα ο REPORTER.    
 
Σε καθημερινή βάση, ο REPORTER θα φιλοξενεί έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, με τη σειρά προβολής ν’ αρχίζει από το ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου σε εκλογική δύναμη πολιτικού σχήματος και να καταλήγει στο μικρότερο.
 
Η σειρά προβολής των υποψηφίων κάθε συνδυασμού θα γίνεται βάσει του αλφαβητικού κριτηρίου, δηλαδή βάσει της θέσης την οποία έχει ο κάθε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις Ευρωεκλογές.
 
Πρώτη φιλοξενούμενη του REPORTER είναι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Κωνσταντίνου-Παναγιώτου Τζώρτζια.
 
Η κ. Κωνσταντίνου θέτει τις προτεραιότητές της και ιεραρχεί τους τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί σε περίπτωση εκλογής της.
 
Ανάμεσα στις προτεραιότητές της βρίσκεται, όπως αναφέρει, το μεταναστευτικό, επί του οποίου εκφράζει τη θέση πως θα πρέπει να επιδιωχθεί βελτίωση και επιτάχυνση της διαδικασίας εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, ώστε να κλείσουν τα παραθυράκια που τυγχάνουν εκμετάλλευσης από παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες.