Σαρωτική νίκη για ΑΚΡ με αυτοδύναμη κυβέρνηση

19:15: Σαρωτική νίκη για το ΑΚΡ το οποίο με καταμετρημένο το 89,4% λαμβάνει 49,9% με 311 έδρες σχηματίζοντας άνετα αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση. Για σχηματισμό κυβέρνησης χρειάζονται 276 έδρες.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Cihan, το ΑΚΡ λαμβάνει 48,9% και 311 έδρες, το CHP 25,8%% και 135 έδρες, το MHP 12,17% και 45 έδρες και το HDP 10,5% και 59 έδρες.
 
 
 
19:00 Σαρώνει το ΑΚΡ αλλά χωρίς αυτοδύναμη κυβέρνηση, με καταμετρημένο το 83% 
Με καταμετρημένο το 83% των ψήφων το AKP λαμβάνει 50,05% και 323 έδρες,  αλλά δεν μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση μέχρι στιγμής,  γιατί δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει 327 έδρες που είναι απαραίτητες για αυτοδυναμία. Το CHP λαμβάνει 24,1 % και 128 έδρες, το MHP 11,8% και  43 έδρες και το HDP 10,2% και 56 έδρες.
 
18:40: Εκπληξη τα ποσοστά του Ερντογάν, τονίζουν οι αναλυτές 
 
18.30: Ερντογάν - Oριακή αυτοδυναμία, αλλά σαρώνει σε ποσοστά 
Οριακά μέχρι στιγμής, με καταμετρημένο το 66,5% των ψήφων, φαίνεται το ΑΚΡ να σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση, λαμβάνοντας 51,8% και 329 έδρες, δηλαδή δύο περισσότερες από όσες χρειάζεται για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Το CHP λαμβάνει 22,7% και 122 έδρες , το MHP 11,4% και  44 έδρες, το HDP 10,4% και 55 έδρες.

Αν το φιλοκουρδικό κόμμα HDP δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εκλογικό όριο του 10%,  τότε οι έδρες θα πάνε στο ΑΚΡ το οποίο θα καταφέρει να δημιουργήσει άνετα αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Στις τελευταίες εκλογές της 7ης Ιουνίου τα ποσοστά ήταν ως εξής:

AKP 40,9% 258 έδρες
CHP 25 % 132 έδρες
MHP 16,4% 80 έδρες
HDP 13,1% 80 έδρες
 
18.16 Καλύτερα αποτελέσματα από τον Ιούνιο φαίνεται να λαμβάνει ο Τούρκος πρόεδρος 
(Φωτο Yeni Safak) 
 
18:00 Αυτοδύναμη κυβέρνηση βγάζει ο Ερντογάν μέχρι στιγμής  
Αυτοδύναμη κυβέρνηση βγάζει μέχρι στιγμής το ΑΚΡ σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προκύπτουν με καταμετρημένο το 49,8% των ψήφων. Το ΑΚΡ λαμβάνει 53,1% και 331 έδρες, το CHP 20,9% και 119 έδρες, το MHP 11,1 και 46 έδρες και το HDP 11,0% και  54 έδρες. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το φιλοκουρδικό κόμμα είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή,  ξεπερνώντας τα ποσοστά αλλά και τις έδρες του ακροδεξιού ΜΗΡ.
 
17.55: Οριακή πλειοψηφία δίνει και το Haber 7 της Τουρκίας 
 
17:45: Οριακή είναι η πλειοψηφία που εξασφαλίζει σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 
 
Η μέχρι στιγμής καταμέτρηση του δίνει 53.3% και περί το 10% στο Φιλοκουρδικό κόμμα. 
(Διάγραμμα Haber Turk) 
 
16:30: Εκλεισαν οι κάλπες
Στις 17.00 ώρα Τουρκίας (16.00 ώρα Κύπρου) έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία αν και στην ανατολική και νοτιοανατολική Τουρκία οι κάλπες έκλεισαν από τις 16.00 ώρα Τουρκίας (15.00 ώρα Κύπρου).

Η καταμέτρηση των ψήφων έχει ξεκινήσει ωστόσο μετάδοση των αποτελεσμάτων απαγορεύεται από το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο μέχρι τις 21.00 ώρα Τουρκίας εκτός και αν η απαγόρευση μετάδοσης αρθεί νωρίτερα. Ψήφισαν 54 εκατομμύρια 49 χιλιάδες 851 Τούρκοι πολίτες σε 175 χιλιάδες κάλπες. 

Σε μερικές περιοχές υπήρξαν επεισόδια. Μικρά επεισόδια υπήρξαν στο Βαν, στο Μπιτλίς, στην Μους, στο Χακκάρι. Στην επαρχία Τζίζρε άντρες των ενόπλων δυνάμεων μπήκαν σε εκλογικό κέντρο και συνέλαβαν άτομο το οποίο πίεζε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν το φιλοκουρδικό κόμμα HDP.

Ενώ η εκλογική διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη σε κάποιες περιοχές της Κωνσταντινούπολης διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω έκρηξης σε υποσταθμό της ηλεκτρικής. Ξεκίνησαν εργασίες για αποκατάσταση της βλάβης. Το CHP δήλωσε πως "και πάλι είμαστε ενώπιον ενός επεισοδίου γάτας", υπονοώντας τη διακοπή ηλεκτρικού που είχε παρουσιαστεί κατά την καταμέτρηση των ψήφων σε παλαιότερες εκλογές και η τουρκική κυβέρνηση το είχε αποδώσει σε μια γάτα που είχε μπλεχτεί στα καλώδια του συστήματος. "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ηλεκτρικό σε πολλά σχολεία. Δεν γνωρίζουν γιατί έγινε έκρηξη στον υποσταθμό. Είναι τυχαίο που γίνεται αυτό την μέρα των εκλογών; Εμείς θα περιμένουμε εδώ φρουροί της δημοκρατίας. Δεν θα αποχωρήσουμε από εδώ αν δεν λυθεί το θέμα", ανέφερε στέλεχος του CHP.

Στο Τσανάκαλε λόγω θαλασσοταραχής δεν κατάφεραν να επιστρέψουν οι έμποροι που είχαν πάει από το πρωί στην Ίμβρο για να πουλήσουν στο παζάρι τα προϊόντα τους. Οι έμποροι αναγκάστηκαν να μείνουν στην Ίμβρο επειδή η γραμμή του πλοίου ακυρώθηκε.  
 
15:10 Ολοι οι αρχηγοί έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα. Εν αναμονή των πρώτων αποτελεσμάτων 
 
15:05 Ο διδάκτωρ Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών Νίκος Μούδουρος σε ανάρτησή του στο twitter μιλά για την σκηνοθέτη που τραυματίστηκε στην βομβιστική επίθεση του Ιουνίου και σήμερα ψήφισε 
 
15:00 Στην Αγκυρα ψήφισε ο  Κιλιτσντάρογλου
Σημαντικές για τη χώρα και το μέλλον της χαρακτήρισε τις εκλογές αυτές στην Τουρκία ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) ο οποίος άσκησε το δικαίωμα ψήφου του στην Άγκυρα συνοδευόμενος από την σύζυγό του Σέλβι και τον γιο του Κερέμ. 

"Αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές για την δημοκρατία μας, τη χώρα μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας. Θέλουμε αυτή η χώρα να είναι χώρα όλων και όλοι μας να ζήσουμε μέσα σε ημερμία και ειρήνη. Είμαστε ενάντια στην τρομοκρατία από όποιον και να προέρχεται όποιο σκοπό και να έχει. Θέλουμε ηρεμία και ευημερία σε αυτή τη χώρα. Θέλουμε οι μητέρες να στέλλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέσα σε ηρεμία", είπε ο Κελάμ Κιλιτσντάρογλου. Ο ηγέτης του CHP περίμενε στη σειρά μαζί με τους άλλους Τούρκους πολίτες για να ψηφίσει. 
 
13:24 Έρευνα για χημικές ουσίες στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Μπαχτσελί 
`Ερευνα για χημικές ουσίες έγινε στην αίθουσα που ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί πήγε λίγο αργότερα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
"Εύχομαι οι εκλογές αυτές να πραγματοποιηθούν με ψηλή συμμετοχή του λαού μας. Παρακαλώ τον Αλλάχ οι εκλογές αυτές να ευεργετήσουν τον λαό μας, τα πολιτικά κόμματα και τους αξιότιμους υποψηφίους τους. Μακάρι αυτές οι εκλογές να είναι για το μέλλον του έθνους μας μια κρίσιμη καμπή", δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
 
12:49 Ο Ταγίπ Ερντογάν άσκησε το δικαίωμα ψήφου του στην Κωνσταντινούπολη 

Ανάγκη χαρακτήρισε τις σημερινές εκλογές στην Τουρκία ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν η οποία γεννήθηκε επειδή στις εκλογές της 7ης Ιουνίου δεν προέκυψε αυτοδύναμη κυβέρνηση. 
Ο Τούρκος Πρόεδρος προέβη στις δηλώσεις κατά την άσκηση του δικαιώματος ψήφου του στο Σκόταρι της Κωνσταντινούπολης όπου τον συνόδευε η σύζυγός του Εμινέ και η κόρη του Σουμέγιε. "Σήμερα 54 εκατομμύρια πολίτες μας πηγαίνουν στις κάλπες. Αυτές οι εκλογές ήταν μια αναγκαιότητα έπειτα από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου από τις οποίες δεν προέκυψε σταθερότητα και και δεν μπορούσε να σχηματιστεί άνετα κυβέρνηση. ", είπε.
 
12:33  Στο δρόμο έστησαν κάλπη σε χωριό του Εσκίσεχιρ 
Σε κοινή θέα στη μέση του δρόμου έστησαν την κάλπη τους και φέτος στο χωριό Σαρίκαβακ της επαρχίας Άλπου της πόλης Εσκίσεχιρ επειδή το κράτος δεν έχει μεριμνήσει για το χτίσιμο κτιρίων για τον κοινοτάρχη του χωριού όπου θα μπορούν να διεξάγονται οι εκλογές και άλλες εκδηλώσεις του χωριού. 
Ο κοινοτάρχης του χωριού δήλωσε ότι οι συνθήκες διεξαγωγής των εκλογών είναι δύσκολες στο χωριό καθώς είναι εκτεθειμένοι στο κρύο και την καταμέτρηση την κάνουν υπό το φως της λάμπας των τρακτέρ τους. "Ζητήσαμε βοήθεια από τους αρμοδίους του κράτους αλλά δεν μας κοίταξαν. Κι εμείς δίνουμε τους φόρους μας σε αυτό το κράτος, πηγαίνουμε στον στρατό. Μόνο που δεν έχουμε καμιά βοήθεια. Το αίτημά μας είναι να μας φτιάξουν επειγόντως γραφείο κοινοτάρχη. Επειδή οι πολίτες βαρέθηκαν να ασκούν το δικαίωμα ψήφου τους έξω. Αλλά ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες εμείς προσπαθούμε να ασκήσουμε το δικαίωμα της ψήφου μας
 
12:20 Υπό την εποπτεία των ενόπλων δυνάμεων η ψηφοφορία στην επαρχία Σουρ του Ντιγιάρμπακιρ 
Υπό την εποπτεία ενόπλων αντρών των ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού διεξάγεται η ψηφοφορία σε σχολεία της επαρχίας Σουρ του Ντιγιάμπρακιρ όπου μέχρι πρόσφατα υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω των συγκρούσεων μεταξύ του τουρκικού στρατού και του PKK.
 
12:05 Ο Ντεμιρτάς άσκησε το δικαίωμα ψήφου του στην Κωνσταντινούπολη 
Όπωσδήποτε όλοι να ασκήσουν την ψήφο τους σήμερα μέχρι το βράδυ, δήλωσε ο ηγέτης του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Σελαχατίν Ντεμιρτάς ασκώντας το δικαίωμα ψήφου του στην Κωνσταντινούπολη. 
Ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς δήλωσε ότι η Τουρκία σήμερα διεξάγει μια σηματική εκλογική διαδικασία. "Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα που θα βγουν σήμερα για είναι τα πιο ευεργετικά για ολόκληρη τη χώρα και για όλους. Όλοι μας, όλη η Τουρκία αυτό που ευχόμαστε περισσότερο είναι η ηρεμία, η ειρήνη", είπε αρχηγός του HDP.
 
11:25 Ο Νταβούτογλου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κόνια 
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα κάνω ομιλία στο μπαλκόνι, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος άσκησε το δικαίωμα ψήφου του στην Κόνια. Ανέφερε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Νταβούτογλου κάλεσε όλους τους πολίτες μας να πάνε στις κάλπες. "Τους καλώ να συγχαρούμε ο ένας τον άλλον ενώπιον της κάλπης και να δείξουμε ο ένας στον άλλο την καλή μας πρόθεση". 

 
07:00 Άνοιξαν οι κάλπες στην Τουρκία 
Οι πολίτες της Τουρκίας καλούνται σήμερα εκ νέου στις κάλπες, για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμες όσον αφορά το μέλλον μιας χώρας διχασμένης, σε τεταμένη κατάσταση, αντιμέτωπη με την αναζωπύρωση της κουρδικής σύρραξης, τη βία των τζιχαντιστών που εξαπλώνεται από τη Συρία και την αυταρχική εκτροπή της ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησής της.
 

 
Απόλυτος κυρίαρχος της τουρκικής πολιτικής, στην εξουσία επί δεκατρία χρόνια, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ελπίζει σε αυτές τις εκλογές το κόμμα του να ανακτήσει την πλειοψηφία των εδρών στην Εθνοσυνέλευση που απώλεσε πριν από πέντε μήνες.
 
Την 7η Ιουνίου, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν είχε μεν καταλάβει την πρώτη θέση με το 40,6% των ψήφων, αλλά δεν κατέλαβε παρά τις 258 από τις 550 έδρες της τουρκικής Βουλής, κάτι που φάνηκε να ενταφιάζει το όνειρό του να μεταρρυθμίσει το τουρκικό πολιτικό σύστημα, δημιουργώντας μια εκτελεστική προεδρία με ενισχυμένες εξουσίες.

 

Οι δημοσκοπήσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης έφεραν το AKP να  συγκεντρώνει από το 40% ως το 43% των προθέσεων ψήφου, ποσοστό που δεν του αρκεί για να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία.

 
Χθες ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, αντιμέτωπος με τον κίνδυνο νέας αποτυχίας, προσπάθησε να κινητοποιήσει την ύστατη ώρα τους οπαδούς του AKP, με την ελπίδα ότι τα προγνωστικά θα διαψευστούν.
 
«Η Τουρκία έχει ανάγκη μια κυβέρνηση ισχυρή και ικανή σε αυτή την κρίσιμη περίοδο», είπε σε ομιλία του στην Άγκυρα. «Θα σώσουμε την Τουρκία από τον τρόμο, τις συγκρούσεις, τη βία και τις αντιξοότητες», υποσχέθηκε.
 


Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, η δεύτερη προεκλογική εκστρατεία του 2015 διεξήχθη σε μια ατμόσφαιρα οξύτητας.
Από το καλοκαίρι, η ένοπλη σύρραξη που είχε ξεσπάσει το 1984 ανάμεσα στους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) και τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας αναζωπυρώθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Κούρδοι, τερματίζοντας την εύθραυστη ειρηνευτική διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη για τρία χρόνια.
 
Παράλληλα ο πόλεμος που μαίνεται επί τέσσερα χρόνια στη Συρία αιματοκύλισε και την Τουρκία. Έπειτα από εκείνη στο Σουρούτς τον Ιούλιο, μια επίθεση βομβιστών-καμικάζι, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους την 10η Οκτωβρίου σε μια πορεία ειρήνης στην Άγκυρα.
 
Η κλιμάκωση της βίας ανησυχεί όλο και πιο ανοικτά τους δυτικούς συμμάχους της Τουρκίας, κυρίως τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με μια εντεινόμενη ροή προσφύγων, στην πλειονότητά τους Σύρων, από το τουρκικό έδαφος.

 

«Σημείο καμπής για τη χώρα»
Αν και απέφυγε να συμμετάσχει τόσο ενεργά σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία όσο σε εκείνη πριν από τις εκλογές του Ιουνίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έριξε εμφανώς το βάρος του σε αυτή, αυτοπροβαλλόμενος ως ο μοναδικός εγγυητής της ασφάλειας και της ενότητας της χώρας.
«Η Κυριακή είναι ένα σημείο καμπής για τη χώρα μας», δήλωσε ο Ερντογάν. «Εάν ο λαός μας ταχθεί υπέρ μιας μονοκομματικής κυβέρνησης, η σταθερότητα θα συνεχιστεί», πρόσθεσε, και «κατόπιν αυτού ελπίζω πως η "νέα Τουρκία" δεν θα βιώσει ξανά τις δυσκολίες που γνώρισε κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών».
Οι αντίπαλοι του Ερντογάν καταγγέλλουν την αυταρχική εκτροπή του προέδρου, μετά τις θεαματικές εφόδους της αστυνομίας σε δύο τηλεοπτικά δίκτυα που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση αυτή την εβδομάδα, την τελευταία της προεκλογικής εκστρατείας.
Ο Ερντογάν μάλλον θεωρεί τον εαυτό του «τον πνευματικό ηγέτη ενός χαλιφάτου», είπε σαρκαστικά ο Σελαχατίν Ντεμίρτας, ο ηγέτης του Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), και βασικός στόχος των πυρών του κυβερνώντος κόμματος. «Ορισμένοι θέλουν να επανιδρύσουν το σουλτανάτο σε αυτή τη χώρα, μην τους το επιτρέψετε!», ήταν η ταυτόσημη προτροπή του ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Σε αυτό το κλίμα ακραίας πόλωσης, πολλοί πολιτικοί αναλυτές αμφιβάλλουν ότι θα είχαν αποτέλεσμα ενδεχόμενες νέες διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού—εάν οι δημοσκοπήσεις επαληθευτούν—και ήδη προβλέπουν, σε περίπτωση νέας αποτυχίας του AKP, κι άλλες πρόωρες εκλογές, την άνοιξη.
«Το πιθανότερο σενάριο παραμένει το ίδιο: περισσότερη αναταραχή», συνόψισε ο αναλυτής Ασλί Αϊντιντασμπάς του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.
Περίπου 400.000 αστυνομικοί και στρατοχωροφύλακες έχουν κινητοποιηθεί για να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκλογικής διαδικασίας, κυρίως στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.
Σε αυτό το τμήμα της χώρας, η ελεύθερη διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας «περιστάλθηκε σημαντικά λόγω των άσχημων συνθηκών, κυρίως στις περιοχές όπου έχει κηρυχθεί απαγόρευση κυκλοφορίας», επισήμανε η αποστολή του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στην Τουρκία.
Τα κόμματα εξάλλου ανακοίνωσαν την κινητοποίηση δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών και στελεχών τους για να αποφευχθούν κρούσματα νοθείας.
Τα πρώτα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 07:00 [06:00 ώρα Ελλάδας] στο ανατολικό τμήμα της χώρας και τα τελευταία θα κλείσουν στις 17:00 [16:00] στο δυτικό. Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν νωρίς το βράδυ.

Δειτε Επισης

Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν
Ο Μισέλ απάντησε στον Τραμπ για την στήριξη στην Ουκρανία-«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στο αγελαδινό γάλα, προειδοποιεί ο ΠΟΥ-Σε πολύ υψηλές ποσότητες ο ιός
Ένα βήμα πριν την ήττα η Ουκρανία-Η δυσοίωνη πρόβλεψη και το κρίσιμο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι