Στις 19 Μαΐου οι Ετήσιες Βραβεύσεις του Συνδέσμου Προπονητών

Στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα φιλοξενηθούν στις 19 Μαΐου οι Ετήσιες Βραβεύσεις του Συνδέσμου Προπονητών, μια εκδήλωση που έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι Κύπριοι προπονητές που ξεχώρισαν κατά τη φετινή περίοδο και στις τέσσερις κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, όπως και στα πρωταθλήματα γυναικών και φούτσαλ Eιδικές βραβεύσεις θα απονεμηθούν σε Κύπριους προπονητές που διακρίθηκαν στο εξωτερικό. Θα τιμηθούν προπονητές για τη διαχρονική προσφορά τους ενώ μεταθανάτια διάκριση θα δοθεί στην οικογένεια του αείμνηστου Σάββα Παρτάκκη.

Επίσης, θα αναδειχθεί ο Προπονητής της Χρονιάς, τίτλο που θα πάρει ο προπονητής που θα έχει κερδίσει πιο πολλές φορές το έπαθλο Προπονητής του Μήνα, το οποίο από τον περασμένο Δεκέμβριο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών. Σε περίπτωση που δύο ή περισσότεροι προπονητές έχουν ίδιο αριθμό πρωτιών στον Έπαθλο, ο Προπονητής της Χρονιάς θα αναδειχθεί μέσω καταμέτρησης των ψήφων που λάμβαναν οι ισοψηφήσαντες, ανά μήνα.
 
Στο περιθώριο των Βραβεύσεων θα γίνει τεχνική ανάλυση από τον προπονητή και μέλος του Συνδέσμου Μάριο Κωνσταντίνου, της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ.

«Δίχως αμφιβολία είναι το κορυφαίο, ετήσιο ραντεβού για τον Κύπριο προπονητή, το οποίο έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια» λέει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής και προσθέτει: «θέλω να ευχαριστώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τη φιλοξενία και τον Alfasports για τη μετάδοση αλλά και την ΚΟΠ, ιδιαιτέρως τους συναδέλφους Σάββα Κωνσταντίνου και Μάριο Κωνσταντίνου, για τη δουλειά που έκαναν και η οποία θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της εκδήλωσης».
 
Η εκδήλωση αρχίζει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά από τον Αlfasports, γι αυτό και το ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά. Στην εκδήλωση μπορούν να παραστούν όλοι οι προπονητές – μέλη του Συνδέσμου αλλά και προπονητές που θέλουν να εγγραφούν μέλη, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22870200 ή στο info@footballcoaches.com.cy.
 
Μεταξύ των παρευρισκόμενων προπονητών θα κληρωθεί μια θέση παρακολούθησης για το σεμινάριο του Youth Diploma 1 που διοργανώνει το Coerver Coaching με την  υποστήριξη του ο Συνδέσμου Προπονητών.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.footballcoaches.com.cy και στο www.facebook.com/cypruscoaches. 
 

Δειτε Επισης

Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία
Το... κρυμμένο μουσείο της Coca Cola του Μάριου στην Ακρόπολη-«Ζούμε για το “82” και μία Coca Cola»
Η αυτοδίδακτη ζωγράφος που διατηρεί μαγαζάκι με χειροποίητα στην καρδιά του Παλαιχωρίου (pics)