Η δημοσιογραφική ομάδα του REPORTER

Για τη συνεχή ενημέρωσή σας και τη δυνατότητα να διαβάζετε πρώτοι τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό, σε όλα το φάσμα της ειδησεογραφίας, οι  έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι δημοσιογράφοι μας εργάζονται καθημερινά με ζήλο.
 
Από τη θέση του Αρχισυντάκτη του REPORTER ο Γιώργος Πλουτάρχου και από τη θέση του Βοηθού Αρχισυντάκτη η Ντίνα Κλεάνθους, καθοδηγούν ακούραστα ολόκληρη την δημοσιογραφική ομάδα.
 
Γιώργος Πλουτάρχου, Μιχάλης Πολυδώρου και Μικαέλα Λοϊζου, σας μεταφέρουν και αναλύουν κάθε εξέλιξη και όλο το παρασκήνιο από τον χώρο της πολιτικής, ενώ Ντίνα Κλεάνθους και Γιώργος Χατζηπαναγής φέρνουν κοντά σας με αμεσότητα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανά πάσα στιγμή, όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν το αστυνομικό ρεπορτάζ.
 
Έμιλυ Αντωνίου και Φοινιώ Σάββα, βάζουν την υπογραφή τους στο ελεύθερο ρεπορτάζ του REPORTER, φέρνοντας κοντά σας όλα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας, της παιδείας και ευρύτερα της κοινωνίας.
Τις επιχειρηματικές εξελίξεις, ό,τι συμβαίνει στην κυπριακή αγορά, το εμπόριο, τις νέες επιχειρήσεις και όλα τα νέα στο χώρο του επιχειρείν, σας μεταφέρουν ο Αρχισυντάκτης του InBusinessΝews, Xαράλαμπος Μιχαήλ, και η ομάδα του αποτελούμενη από τους Μαρία Στυλιανού, Μάριο Ιωάννου, Στέλιο Τσιάρτα και Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Όλες οι αθλητικές ειδήσεις, με άποψη και σεβασμό στον αναγνώστη, έρχονται καθημερινά κοντά σας από την omada.com.cy. Το αθλητικό site του REPORTER, σας μεταφέρει κάθε αθλητικό νέο από την Κύπρο και όλο τον κόσμο, ενώ η ομάδα της OMADA, κάνει…παιχνίδι με αποκαλυπτικό παρασκήνιο και αφιερώματα. Υπό την καθοδήγηση του Αρχισυντάκτη της Στέλιου Στέλιου, η OMADA παίζει μπάλα με τους Πέτρο Πετρή, Γιώργο Περικλέους, Αλέξη Πάμπο και Κατερίνα Κυριάκου.

Οι δημοσιογράφοι του Celebrity News, Ηλίας Αδάμου και Δώρα Πάμπουλου σας ενημερώνουν επί καθημερινής βάσης για τις σημαντικότερες ειδήσεις από το χώρο της κυπριακής, ελληνικής και διεθνούς showbiz, την μόδα, την ψυχαγωγία, τα hot topics της εβδομάδας, τις ειδήσεις που έγιναν talk of the town και όλες τις εξελίξεις στη ζωή των stars!

Στο Τμήμα του studio μας, η Μαρία Δημητρίου, ο Ανδρέας Χριστοφίδης και η Ειρήνη Παντέλα, φροντίζουν για το οπτικοακουστικό υλικό που φθάνει κοντά σας.

Δειτε Επισης

BINTEO: Συγκίνησαν οι ολυμπιονίκες ζωής-Αγωνίστηκαν και αποθεώθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου
Η Λούλλα έκανε Κόσμο της το κυπριακό φαγητό και το μοιράζεται με όλο τον κόσμο
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία