Επέλεξε να μπλέξει στοχευμένα τον συγκεκριμένο 30χρονο ο serial killer

Μπορεί ο 35χρονος φερόμενος ως κατά συρροή δολοφόνος, να ομολόγησε την διάπραξη των δολοφονιών τουλάχιστον δύο γυναικών, μπορεί να ισχυρίζεται ότι πέταξε το πτώμα της εξάχρονης Sierra, κόρης της Marry Rose στη λίμνη του Ξυλιάτου, ωστόσο τα εγκλήματα του δεν περιορίζονται εδώ.
 
Ο 35χρονος που χρησιμοποιούσε το όνομα «Ορέστης» για να ψαρεύει τα θύματα του από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χρησιμοποιούσε και φωτογραφία κάποιου άλλου, στον οποίο δημιούργησε τεράστια προβλήματα.
 
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος φερόμενος serial killer βρήκε εύκαιρη την φωτογραφία 30χρονου συναδέλφου του, με τον οποίο έχει κάποια κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά και την χρησιμοποίησε σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως το Facebook και το Badoo.
 
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι στα profile του, χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του 30χρονου, ήταν αρκετό για να στρέψει τις έρευνες των Αρχών και εναντίον ενός πολίτη που δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φρικτή πρωτιά του Λοχαγού, οι θύμισες του κομμωτή και η ξεχωριστή κατηγοριοποίηση
 
Το μαρτύριο της σύλληψης
Ο 30χρονος, υποχρεώθηκε να περάσει το μαρτύριο της σύλληψης, της κράτησης και του διασυρμού από την Αστυνομία, ενώ στην πραγματικότητα δεν έφταιγε σε τίποτα και δεν είχε ιδέα για την πλεκτάνη που έστησε εν αγνοία του ο αδίστακτος συνάδελφός του.
 
Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, ο 30χρνος αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, ωστόσο φαίνεται να μην πείστηκαν οι ανακριτές της υπόθεσης, που ζήτησαν από το Δικαστήριο την κράτηση του για οκτώ ημέρες, για όσες ημέρες ζητήθηκε δηλαδή και για τον 35χρονο.
 
Τα στοιχεία εναντίον του δεν είχαν άμεση σχέση με την ουσία της υπόθεσης παρά μόνο το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του, αλλά και ότι ο ίδιος δεν θυμόταν πότε άλλαξε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και πότε αγόρασε ένα κινητό.
 
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έδωσε την συγκατάθεσή του και παραχώρησε στην Αστυνομία τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο για έλεγχο, οι Αρχές δεν πείστηκαν από τα όσα τους είπε, αφού υπήρχαν κάποια κενά στις ημερομηνίες, τα οποία έπρεπε να διερευνήσουν.
 
Με μόνο αυτά τα στοιχεία, αλλά και την φωτογραφία του που χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία του, η Αστυνομία του φόρεσε χειροπέδες και τον θεώρησε συνεργό του 35χρονου. Κάπως έτσι άρχισε το μαρτύριο του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι δυνατότητες της ρομποτικής κάμερας που επιστρατεύτηκε στο φρεάτιο του θανάτου
 
Τον έπνιγε το δίκιο
Στο Δικαστήριο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για έκδοση του διατάγματος κράτησης του, ο 30χρονος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, διακατεχόταν από έντονα συναισθήματα, ενώ σε μια περίπτωση ζήτησε από το Δικαστήριο το λόγο χωρίς ωστόσο να του επιτραπεί να μιλήσει αφού ένιωθε ότι τον έπνιγε το δίκιο.
 
Τελικά η θεληματική κατάθεση του 35χρονου, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο 30χρονος δεν είχε καμία εμπλοκή και πως αυθαίρετα χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του συναδέλφου του, σε συνδυασμό πως δεν προέκυψε κανένα άλλο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του, ανάγκασαν την Αστυνομία την Κυριακή το πρωί να τον αφήσει ελεύθερο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παντού κλειστά στόματα για τον 35χρονο-Σοκαρισμένοι όσοι τον γνωρίζουν
 
Γιατί τον επέλεξε  ο 35χρονος
Οι λόγοι για τους οποίος ο 35χρονος φερόμενος κατά συρροή δολοφόνος τον επέλεξε δεν έγιναν ακόμη γνωστοί. Ωστόσο κάποια στοιχεία οδηγούν στα πρώτα συμπεράσματα.
 
Ο 30χρονος ενδεχομένως να θεωρήθηκε από το 35χρονο ως το ιδανικό θύμα για να τον υποδυθεί, αφού πέραν από το γεγονός ότι ήταν κοντά ηλικιακά, ήταν επίσης στρατιωτικός, είχε παρόμοιο παρουσιαστικό με το δικό του και καταγόταν από χωριό της ευρύτερης περιοχής του μεταλλείου και σε περίπτωση που τον εντόπιζαν οι Αρχές μέσω της φωτογραφίας του, όπως και έγινε, θα συνέδεαν αυτόν με τους φόνους στο φρεάτιο του μεταλλείου.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Κρίσιμα σημεία στο Ξυλιάτο, δύσκολο το έργο στο Μιτσερό

Δειτε Επισης

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε οχήματα στην Γεροσκήπου εκτιμά η Αστυνομία
Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό διαχείρισης τ/κ περιουσιών-Τι αλλάζει στα κριτήρια διάθεσης
Καταργείται η υπόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
«Ναι» στα αιτήματα των συγγενών από την Ευρωβουλή-Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»