Ο σίγουρος Λευτέρης, το ενδιαφέρον Τορνάριτη και τι παίζει με Στέλλα-Στυλιανίδη

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις που το προσεχές διάστημα αναμένονται στο Κυπριακό, τα κόμματα εκκινούν σταδιακά τις μηχανές τους για τις Ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου.
 
Στον ΔΗΣΥ, μολονότι επισήμως δεν έχει ανοίξει η συζήτηση για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ονοματολογία ως προς τα άτομα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος έχει αρχίσει εδώ και καιρό.
 
Πρόθεση της ηγεσίας του κόμματος είναι η διαμόρφωση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου που θα σφραγίσει την-κατά γενική ομολογία- βέβαιη εξασφάλιση δύο εδρών στην Ευρωβουλή, αλλά γιατί όχι, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, τη διεκδίκηση με αξιώσεις και τρίτης έδρας.
 
Παρά τα πολλά ονόματα που έχουν μέχρι σήμερα δει το φως της δημοσιότητας για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, κομματικές πηγές ξεκαθαρίζουν στον REPORTER πως τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μοναδική υποψηφιότητα που πρέπει να θεωρείται και είναι δεδομένη, είναι αυτή του νυν ευρωβουλευτή και αναπληρωτή προέδρου της παράταξης, Λευτέρη Χριστοφόρου.
 
Απ’ εκεί και πέρα, δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Τορναρίτη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις ευρωεκλογές, χωρίς ωστόσο να έχει επί του παρόντος κλειδώσει μια τέτοια υποψηφιότητα.
 
Ψηλά στην λίστα της ονοματολογίας για το ευρω-ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ βρίσκεται και το όνομα της αντιπροέδρου του κόμματος Στέλλας Κυριακίδου, η οποία την ίδια ώρα ωστόσο φιγουράρει και ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για διορισμό στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου με την ολοκλήρωση της θητείας του νυν Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη. Με κομματική πηγή να ξεκαθαρίζει με νόημα στον REPORTER, πως το ένα δεν αναιρεί το άλλο…
 
Για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές, πάντως, παίζει και το όνομα του κ. Στυλιανίδη, ενώ πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από ελλαδικά ΜΜΕ-και οι οποίες διαψεύστηκαν από την Πινδάρου-, έφεραν την γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση να κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές ως αριστίνδην υποψηφία του κυβερνώντος κόμματος.  
 

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»