Παραδέχεται ότι τους χτύπησε με το όχημα αλλά… «ήταν ατύχημα» λέει ο δράστης του φονικού στην Πάφο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας εναντίον του 35χρονου ο οποίος σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής 39χρονο Βρετανό ενώ τραυμάτισε και δεύτερο, μετά από λογομαχία που προηγήθηκε σε μπυραρία στην Πάφο.
 
Εναντίον του 35χρονου διερευνάται φόνος εκ προμελέτης και απόπειρα φόνου ενώ παραμένει υπό κράτηση μαζί με την φίλη του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο τουρίστες, 39 και 32 ετών, Βρετανικής καταγωγής, αντιλήφθηκαν ότι ο 35χρονος συλληφθείς διαπληκτιζόταν και χτύπησε την 23χρονη φίλη του, σε μπυραρία στην Πάφο.
 
Οι δύο Βρετανοί παρενέβησαν και προσπάθησαν να υπερασπιστούν την νεαρή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή του 35χρονου ο οποίος ένιωθε προσβεβλημένος.   
 
Ακολούθως οι δυο τουρίστες αποχώρησαν και ενώ κινούνταν πεζοί, χτυπήθηκαν από το όχημα του 35χρονου στο οποίο επέβαινε και η 23χρονη φίλη του.   
 
Η Αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά για τροχαίο ατύχημα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα και μέλη της δύναμης μετέβησαν στο μέρος όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο άτομα βρίσκονταν πεσμένα στο έδαφος. 
 
Οι δύο φίλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 39χρονου οικογενειάρχη ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση όμως της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.
 
Λίγο αργότερα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για βυθισμένο όχημα στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και για κοπέλα που φώναζε για βοήθεια με αποτέλεσμα να προστρέξουν παριστάμενα άτομα τα οποία την βοήθησαν να βγει από το νερό.Ο δε οδηγός του οχήματος εξήλθε του νερού μόνος του.
 
Αμέσως στο σημείο  έσπευσαν μέλη της δύναμης όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το φονικό όχημα ενώ στην συνέχεια εντόπισε και τους δυο, τους φόρεσε χειροπέδες και τους οδήγησε στο τμήμα.
 
Κατά την ανάκριση τους και οι δυο έπεσαν σε αντιφάσεις ως προς τα γεγονότα. Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο δράστης παραδέχεται ότι είχε λογομαχήσει μαζί τους και ότι τους χτύπησε με το όχημα, ωστόσο επιμένει ότι επρόκειτο για ατύχημα.
 
Και οι δυο οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για 8 ημέρες.
 
Εξάλλου η είδηση του θανάτου του 39χρονου κάνει το γύρω των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί το βρετανικό Υπουργείο Εξαωτερικών το οποίο είνια σε συνεννόηση με τις Κυπριακές Αρχές προκειμένου να στηριχθεί η οικογένεια του θύματος.
 
Σύμφωνα πάντα με τα Βρετανικά μέσα ο άτυχος 39χρονος ονομάζεται Charlie Birch και κατάγεται από την Ουαλία.
 

Δειτε Επισης

Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας