Παρασκευή 18 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βόμβες Σιζόπουλου: «Καταγγελία χαρακτηρίζει τον Φαίδωνος βιαστή και εκβιαστή»

  07/06/2018 10:16
Βόμβες Σιζόπουλου: «Καταγγελία χαρακτηρίζει τον Φαίδωνος βιαστή και εκβιαστή»

Βόμβες Σιζόπουλου: «Καταγγελία χαρακτηρίζει τον Φαίδωνος βιαστή και εκβιαστή»

  07/06/2018 10:16
Χοντραίνει το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, αφού αποκάλυψε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος Πάφου χαρακτηρίστηκε «βιαστής και εκβιαστής» από συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ έθεσε και δεύτερο ερώτημα για τη σχέση του Φαίδωνα Φαίδωνος με την εταιρία επεξεργασίας χρυσού στην Αγία Βαρβάρα. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ προαναγγέλλει πως ενδεχομένως να έπεται και συνέχεια. 
 
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Μαρίνος Σιζόπουλος παραθέσε στοιχεία και απάντησε στις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ο οποίος τον «έδειξε» ως το πρόσωπο, που σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, βρίσκεται πίσω από παρέμβαση για τη διαχείριση συγκεκριμένου τ/κ υποστατικού στην Πάφο.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κατήγγειλε τον Δήμαρχο Πάφου για ψεύδη και συκοφαντίες ενώ ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε αγωγή εναντίον του.

«Απολογούμαι γιατί θα στεναχωρήσω κάποιους μεταξύ των οποίων και φίλους. Είμαι αναγκασμένος να προστατεύσω τον εαυτό μου. Η ΕΔΕΚ και εγώ έχουμε ανοικτό μέτωπο με τη διαφθορά» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Όσο αφορά τις καταγγελίες Φαίδωνος ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σημείωσε πως «έχω κατηγορηθεί για παρέμβαση σε τ/κ υποστατικό καθώς και για πώληση ακινήτου στον Άγιο Αθανάσιο. Θα θέσω στη διάθεση σας τα έγγραφα για την πώληση για να κρίνετε τι έχει γίνει.

Ο Δήμαρχος Πάφου συκοφαντεί και πέφτει σε αντιφάσεις» τόνισε, ενώ ενημέρωσε πως θα καταθέσει αγωγή εναντίον του. «Αυτός που ζει σε γυάλινο σπίτι δεν πετροβολά αυτούς που ζουν σε κάστρο» υπογράμμισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ παρέθεσε στοιχεία που αφορούν την πώληση ακινήτου στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό για το οποίο έγιναν τρεις συνολικά έρευνες του κτηματολογίου χωρίς να προκύψει όπως υποστήριξε οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο. 

«Οι καταγγέλλοντες θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις κάτι που εδώ και καιρό αποφεύγουν να κάνουν» είπε. 

«Δύο ερωτήματα έχω. Για το εργαστήριο επεξεργασίας χρυσού… Ποια συμφέροντα είχε ο Δήμος και ο Δήμαρχος Πάφου. Όταν απέστειλε στον επιχειρηματία τις άδεις για κατασκευή του εργοστασίου ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε και ποια είναι η σχέση του με την εν λόγω εταιρία» διερωτήθηκε ο κ. Σιζόπουλος.

«Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με επώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος Πάφου χαρακτηρίστηκε «βιαστής και εκβιαστής» σύμφωνα με τον ισχυρισμό του. Ο Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει και δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του ατόμου που τον κατήγγειλε. Για ποιο λόγο; Αυτή είναι η αρχή και τα καλύτερα ενδεχομένως να έπονται» κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ. 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας