Γ. Ιωάννου στον REPORTER: «Σηκώθηκα και έφυγα όταν γιουχάισαν τον Χαραλαμπίδη»

Αρκετός ντόρος δημιουργήθηκε μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ προς τον πρώην αρχηγό της ομάδας και νυν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων σε ανακοίνωσή τους εκφράστηκαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Ο REPORTER Sports ζήτησε τη γνώμη ενός παλαιού αρχηγού του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των φίλων της ομάδας (και όχι μόνο) και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία.

Αυτός είναι ο Γιάννος Ιωάννου. Ο εμβληματικός αρχηγός του ΑΠΟΕΛ ένιωσε θλίψη για τις αποδοκιμασίες προς τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και όπως μας εκμυστηρεύτηκε σηκώθηκε και έφυγε από το ΓΣΠ, όταν άκουσε τα πρώτα γιουχαΐσματα προς τον Κωνσταντίνο.

 

Οι δηλώσεις του Γιάννου Ιωάννου στον REPORTER Sports:
«Ευχόμουν να μην μπει στο γήπεδο, όπως δεν μπήκε και στα προηγούμενα παιχνίδια, διότι ο κόσμος δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται το τι έχει δώσει ένας παίκτης. Νιώθω ότι ο Κωνσταντίνος είναι ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με πολύ μεγάλες επιτυχίες για πολύ μεγάλο διάστημα. Είναι ανάγκη να το σεβαστεί αυτό ο κόσμος.

Ο πιο πολύς κόσμος είναι και με την άποψη τη δική μου. Νιώθω ότι είναι λανθασμένο να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης όπως ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του όπως και άλλα ονόματα με τον ΑΠΟΕΛ και είναι ανάγκη να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα των παικτών.

Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει το είναι του και για εμένα είναι αρκετά λανθασμένες οι αποδοκιμασίες που έχει δεχθεί χθες και ειδικά εμένα με έχει ενοχλήσει αφάνταστα αυτό το γεγονός.

Σας λέω ευχόμουν να μην μπει μέσα στο γήπεδο, διότι καταλάβαινα ότι κάποιος κόσμος πάνω στην πίεση και την ένταση του αγώνα ίσως να έκανε αυτές τις αποδοκιμασίες και δυστυχώς κάποιοι το έχουν κάνει. Λανθασμένα κάποιοι το έχουν κάνει. Ελπίζω να μην ξανά συμβεί».

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears