Νέα στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής στο οποίο σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι και ένα 3χρονο αγοράκι. Ωστόσο η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο και κυρίως το τι προηγήθηκε της εκτροπής τους Πόρσε και της πτώσης της σαν βολίδα πάνω στο σταθμευμένο Honda Civic, καθώς πολλές πτυχές της υπόθεσης παραμένουν στο σκοτάδι.

Αξιόπιστες πληροφορίες λένε ότι την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης με συνοδηγό τον 23χρονο Ανδρέα Γεωργακόπουλο κατέγραψαν αρκετές από τις 64 κάμερες που «βλέπουν» την εθνική οδό από τη Μεταμόρφωση μέχρι τη Λαμία. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως σε κάποια σημεία το όχημα άγγιζε ιλιγγιώδεις ταχύτητες της τάξεως των 250 χιλιομέτρων την ώρα και μάλιστα κινούμενο όχι πάντα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. 

Καταγράφοντας τους χρόνους που διήλθε η Πόρσε από τα διόδια της εθνικής οδού μέχρι το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος οι αναλυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μέσος όρος ταχύτητας πλησίαζε τα 190 χιλιόμετρα την ώρα. Σύμφωνα πάντα με τις κάμερες και την «πρώτη ανάγνωση», δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή δεύτερου αυτοκινήτου αφού το επόμενο όχημα που εμφανίζεται στο βίντεο απείχε περίπου ένα χιλιόμετρο από την Πόρσε. 

Το μυστηριώδες δεύτερο αυτοκίνητο

Ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου, ο πατέρας του 3χρονου αγοριού που σκοτώθηκε ακαριαία μέσα στο Honda Civic μαζί με την 33χρονη μητέρα, δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες.
 
«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε "χρειάζεσαι βοήθεια"… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».
 
Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι. Πρόσθεσε ακόμη ότι το Audi είχε βουλγάρικες πινακίδες.
 
Σημειώνεται ωστόσο ότι η τροχαία έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες τις εθνικής οδού ανά 4-5 χιλιόμετρα και από την αμέσως προηγούμενη κάμερα και από το σημείο της πρόσκρουσης δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα μπροστά από την μοιραία Πόρσε.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr/protothema.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Συγκίνησαν οι ολυμπιονίκες ζωής-Αγωνίστηκαν και αποθεώθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου
Η Λούλλα έκανε Κόσμο της το κυπριακό φαγητό και το μοιράζεται με όλο τον κόσμο
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία