ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Γνώριζαν και για την άφιξη «Μπουρέλι» δυο μήνες πριν το μακελειό

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών και το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, για τα οποία η αστυνομία είχε αποκαλυπτικές πληροφορίες από την Ιντερπόλ που παρακολουθούσε τηλέφωνα εκτελεστών αλλά παρέμεινε σε πλήρη αδράνεια και στον ύπνο του δικαίου. Είτε από ανικανότητα, είτε από λάθη και παραλήψεις, είτε από κουκούλωμα με φόντο τις διασυνδέσεις ένστολων με τον υπόκοσμο.

Όπως είχαμε αποκαλύψει προ καιρού, από τις έρευνες των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών που αναγκαστικά διορίστηκαν μετά τις απανωτές αποκαλύψεις εγγράφων με τα «κατορθώματα» της αστυνομίας στην υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών που έφθασαν στην Κύπρο τον περασμένο Μάρτιο και προανήγγειλαν τις μαζικές δολοφονίες, προκύπτουν βαρύτατες ευθύνες στην αστυνομία και σε στελέχη της που βρίσκονται στα ψηλά στρώματα του σώματος, και οι οποίοι έδιναν ή δεν έδιναν οδηγίες. Αποτέλεσμα της «αμέλειας» να ακολουθήσει το τετραπλό φονικό με τις «ευλογίες» της αστυνομίας.

Σύμφωνα έγκυρες πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση των Σέρβων εκτελεστών περί τα τέλη Απριλίου, όπου την «έκαναν» άρον άρον αφού το «στρατόπεδο» τους, τους ενημέρωσε ότι οι «δικοί» τους ένστολοι τους ανέφεραν ότι τόσο η αστυνομία όσο και ο πρώτος στόχος που ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης γνωρίζουν για το συμβόλαιο θανάτου, αναμένεται να φθάσουν στην Κύπρο νέα «φουρνιά» εκτελεστών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ΚΥΠ ενημέρωσε την αστυνομία ότι πρόσωπο Αλβανικής καταγωγής με το όνομα «Άλεξ», ηλικίας περίπου 35 - 40 ετών, αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο για να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου ενώ δόθηκε και συγκεκριμένη φωτογραφία. Επίσης στο εν λόγω σημείωμα γινόταν αναφορά και για δεύτερο Αλβανό εκτελεστή που θα τον συνόδευε.

Αμέσως ενημερώθηκαν τα αρμόδια τμήματα και η φωτογραφία και τα στοιχεία του, με οδηγίες από την ανώτατη ηγεσία της αστυνομίας, δόθηκαν σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδοφράγματα.

Συνέχισαν να κοιμούνται… Ανικανότητα ή κουκούλωμα;  

Ωστόσο, ούτε σε αυτή την πληροφορία δόθηκε σημασία και αφού δεν «άγγιξαν» και τους Κύπριους συνεργούς των Σέρβων εκτελεστών που κατονόμασε η Ιντερπόλ και τους έδωσε μέχρι και κινητά τηλέφωνα και αριθμούς εγγραφής των οχημάτων με τα οποία θα διακινούνταν, οι Αλβανοί εκτελεστές έφθασαν στην Κύπρο και ανενόχλητοι έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους, το τετραπλό φονικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η φωτογραφία που δόθηκε από την ΚΥΠ είναι προσώπου που ομοιάζει με το δολοφόνο του τετραπλού φονικού που καταζητείται Άλεξ Μπουρέλι (κοινό και το μικρό όνομα και η καταγωγή του αναφερόμενου προσώπου) ενώ εντύπωση προκαλεί ότι γνώριζαν για την ύπαρξη Αλβανών εκτελεστών 2 μήνες πριν το μακελειό στην Αγία Νάπα και λίγες μόλις ημέρες μετά που τίναξαν στον αέρα την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών, που είχε ως αποτέλεσμα το «κατσάδιασμα» της Ιντερπόλ και το διεθνές ρεζίλεμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιντερπόλ είχε από «κοντά» τους Σέρβους εκτελεστές για 2 μήνες (Μάρτιο – Απρίλιο) και οι Κυπριακές αρχές γνώριζαν τα πάντα ενώ το έγκλημα οργάνωνε βαρυποινίτης από τις Κεντρικές φυλακές μέσω των τηλεφώνων από τους θαλάμους που οι συνομιλίες καταγράφονται και ουδέποτε ζητήθηκαν από τη Διεύθυνση των φυλακών για αποτροπή των δολοφονιών. Ηχογραφημένα ντοκουμέντα τα οποία πλέον βρίσκονται στα χέρια των ποινικών ανακριτών και είναι άκρως αποκαλυπτικά.

Τα συγκεκριμένα αποκαλυπτικά στοιχεία βρίσκονται ενώπιον των ποινικών ανακριτών, που ετοιμάζουν το πόρισμα και αναμένεται να το καταθέσουν στον Γενικό Εισαγγελέα περίπου στις 10 Ιανουαρίου 2017 ενώ έχουν κατατεθεί και έγγραφα με οδηγίες «μεγάλων» που δείχνουν ποιοι ήταν ενημερωμένοι και ποιοι λάμβαναν αποφάσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από τα όλα τα έγγραφα, στοιχεία, πληροφορίες και καταθέσεις που λήφθηκαν σε σχέση με την υπόθεση, προκύπτει ότι σε περίπτωση που η αστυνομία ενεργούσε κατά τρόπο αποτελεσματικό και διενεργούσε όλες τις απαραίτητες έρευνες και προέβαινε σε όλες τις ενέργειες τότε πιθανόν να αποτρεπόταν το τετραπλό φονικό.

Ως εκ τούτου, κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους εν αναμονή της κατανομής των ευθυνών ενώ όπως είχαμε αποκαλύψει το μπαλάκι των ευθυνών ανάμεσα σε προϊστάμενους και υφιστάμενους πηγαινοερχόταν σε μια προσπάθεια να προστατευτούν «καρέκλες»… 

Δειτε Επισης

Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι