Αστρολογικές προβλέψεις 15/8 - 21/8

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου. Σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητη σε όλες τις εκδηλώσεις σου, γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Από τη μια δηλαδή, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως γίνεσαι ευθείς και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο, θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευθύνες που συνεπάγεται το πρόγραμμά σου για αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερες απ’ ότι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσεις, λοιπόν, πως δεν θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου, ωστόσο, θα αναπτερωθεί γιατί χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον Ερμή στην Παρθένο, ένα σχέδιο που είχες θέσει σε κίνηση καιρό πριν, επιτέλους θα αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θα αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα πασχίζεις να φανείς αντάξια των προσδοκιών που εσύ η ίδια έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη πως φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου θα αποδείξει την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα αισθανθείς ανάμεσα σε εσένα και αυτούς μια απρόσμενη οικειότητα, σαν να τους γνώριζες από πάντα. Τέτοια συναισθηματικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα, για αυτό φρόντισε να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου καθώς και η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στον Υδροχόο την Πέμπτη, θα λειτουργήσουν διαφωτιστικά για το ζώδιο σου, όσο κι αν αυτό -προς το παρόν- φαντάζει παράξενο. Σύντομα το θολό τοπίο των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου χωρίς προσωπεία. Μην σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.

ΛΕΩΝ
Σε αυτήν τη φάση που διανύεις πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού πρέπει να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Αυτήν την εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο ενδέχεται να σου παρουσιαστούν παραπλανητικά σημάδια όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, τα οποία οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και φυσικά να τα προσπεράσεις. Μη φοβάσαι να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση οφείλεις να προσπαθήσεις. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Όλες τις μέρες αλλά ιδιαίτερα την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο επιβάλλεται να αποφύγεις με κάθε τρόπο βιαστικές ενέργειες γιατί πέρα από επιπόλαια λάθη που θα σε οδηγήσουν, οι ενέργειές σου θα έχουν και ψυχικό κόστος.

ΖΥΓΟΣ
Τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα αυτές τις μέρες. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα λειτουργήσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν πιο ώριμη και πιο κατασταλαγμένη. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Πέμπτη σε βάζει σε μπελάδες σχετικούς με τα επαγγελματικά, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνη σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Η Πανσέληνος πάντως που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Πέμπτη παίζει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές από ότι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για το ζώδιό σου. Πράγματα που είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Πέμπτη σε συνδυασμό με τον Άρη που παραμένει στο ζώδιό σου ανοίγουν δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα που σε κρατούσαν σε απόσταση από το ερωτικό σου αντικείμενο. Εκμεταλλεύσου το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή και αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά και εσύ πρέπει να μείνεις πιστή στα όνειρά σου και στις σκέψεις σου, για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου την Πέμπτη θα βιώσεις έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους ερεθίζεις για κανέναν λόγο, γιατί ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα οικονομικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο τα έσοδα από τη δουλειά αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών θα σε βοηθήσει σημαντικά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται ρεαλιστικό.

 

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;