Αστρολογικές προβλέψεις 27/6 - 4/7

  

Λέων 
Σας απασχολούν πολλά. Ένα από αυτά είναι οι παρεμβάσεις και οι απόψεις της οικογένειας για τον τρόπο ζωής σας. Στα ερωτικά βρίσκεστε σε καλή φάση. Δίνεται όρκους αγάπης με το ταίρι σας και οι single είστε ξαφνικά περιζήτητοι. Στα επαγγελματικά ενώ έχετε ευκαιρίες για ανέλιξη προτιμάτε την ηρεμία των δικών σας ανθρώπων και την απομόνωση. Νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε. 
Παρθένος 
Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση. Ο αισθησιασμός που έρχεται στα ερωτικά σας κάνει να στρέψετε εκεί το βλέμμα σας. Στα επαγγελματικά δεν είστε συνεπής μιας και κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. 
Ζυγός 
Είστε πολύ ευαίσθητοι το τελευταίο διάστημα. Εστιάζεται στη δουλειά σας, αλλά ταυτόχρονα δίνεται βάση σε άτομα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με θέματα συναισθηματικής φύσης. Ο έρωτας φέρνει προβλήματα, στα οποία ο διάλογος είναι η λύση. Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σας φαίνονται καλύτεροι και οι συνεργασίες σας κυλούν ομαλά. 
Σκορπιός 
Απελευθερωθείτε από τη χρόνια δουλεία. Είστε πολύ κουρασμένοι λόγω πολλών επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Στα ερωτικά το νέο σας προκλητικό στιλ κάνει τον ταίρι σας να εστιάσει στα όσα λέτε αλλά και στη γλώσσα του σώματός σας. 
Τοξότης 
Προβληματίζεστε βλέποντας τη ζωή σας να αλλάζει αρκετά. Ποιες οι ηθικές σας αξίες; Τι ακριβώς χρειάζεστε και τι θέλετε από τη ζωή σας είναι τα ερωτήματα που σας απασχολούν. Η κούραση σας έχει εξαντλήσει και εκνευρίσει. Η επιμονή σας για συζητήσεις στα προσωπικά έχει φέρει την ειρήνη στη σχέση σας με την οικογένειά σας. 

Αιγόκερως 
Είστε σε περίεργη διάθεση. Σιγά σιγά φεύγετε από την μοναξιά σας και οδηγείστε σε ένα ερωτικά μονοπάτια. Στα επαγγελματικά διορθώνεται και ξεκαθαρίζετε καταστάσεις και τακτοποιείται μεγάλα και μικρά θέματα. 
Υδροχόος 
Είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και ατυχήματα. Στα επαγγελματικά παρουσιάζονται νέα ανοίγματα, προτάσεις για νέες συνεργασίες, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων. Η δουλειά σας εξαντλεί, αν και επιστρατεύοντας νέες τακτικές κερδίζεται χρήματα.  Στα ερωτικά περνάτε τους πάντες κάτω από το μικροσκόπιο. 
Ιχθύες 
Το ρίσκο στα επαγγελματικά σας στέφεται με επιτυχία και πατάτε σε γερό έδαφος. Δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και λύνετε τα θέματά σας με την κοινή λογική. Αν και καθυστερεί η πραγματοποίηση στον στόχων σας, το χρήμα ρέει ευτυχώς. 
Κριός 
Διανύετε μια ευάλωτη φάση, με τις ευαισθησίες σας να βγαίνουν προς τα έξω. Κάτι που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε. Παρ’ όλα αυτά είστε καλά. στα ερωτικά γουστάρετε καλοπέραση και παθιασμένα σενάρια. 
Ταύρος 
Έχετε δώσει τις εξετάσεις και τις περάσατε με καλό βαθμό και τα αυξημένα έσοδα φέρνουν την καλοπέραση. Ο αισθησιασμός και η λάγνα φύση σας κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. 
Δίδυμοι 
Είστε επιρρεπείς στα λόγια σας, λόγω φούριας. Δεν παραδέχεστε ούτε στον εαυτό σας τους φόβους σας στα ερωτικά. Προσπερνάτε την αγάπη συστηματικά. Είστε όλο δουλειά, χρήμα, καριέρα. 


 
 
 

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;