Αστρολογικές προβλέψεις 22/6-27/6

Καρκίνος 
Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε για προσωπική σας εξέλιξη. Μην κάνετε πίσω, αντίθετα μείνετε πιστοί στα πλάνα σας. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, όμως μην ενθουσιάζεστε. Η συνέχεια δεν είναι ιδανική. Οι φίλοι αποδεικνύονται λίγοι και διαλεκτοί και είναι έτοιμοι να συνεργαστείτε. 
Λέων 
Διανύεται μια πολύ καλή φάση την οποία μην αφήσετε να χαλάσουν μερικά προβλήματα του παρελθόντος. Όλα είναι με το μέρος σας φτάνει να τα δείτε όλα με σωστό, ήρεμο και έξυπνο τρόπο. Η υγεία είναι πιο σημαντική από την ομορφιά. Αποφύγετε τις δίαιτες και ξεκινήστε υγιεινή διατροφή. Καινούργιες συμφωνίες έρχονται στα επαγγελματικά. 
Παρθένος 
Θα έχετε επιτυχίες στο αντίθετο φύλλο αυτή την εβδομάδα. Όσον αφορά τα χρήματα, δεν είναι οι στιγμή να το παίξετε ήρωες και large. Σας διακατέχει γενικά το άγχος όσον αφορά κάποια αποτελέσματα που περιμένετε. Πρέπει να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε καλά τι χρειάζεστε περισσότερο. Η κρίση που ίσως να περνάτε με φίλους ή συνεργάτες σας θα σας οδηγήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας. 
Ζυγός 
Δώστε βάση στη σκέψη και την επικοινωνία για να πετύχετε αυτά που βάλατε στόχο. Θα έρθει μια οικονομική βοήθεια ενώ δουλειές και σπουδές στο εξωτερικό μπαίνουν σε καλό δρόμο. Χρειάζεστε όμως ξεκούραση και χαλάρωση. Οι γνωριμίες ζητούν από εσάς αγάπη και αναγνώριση. Ασχολείστε με λάθος πρόσωπα ή λάθος πράγματα. 
Σκορπιός 
Ο καθορισμός των οικονομικών σας συνεργασιών δεν θα είναι εύκολος. Με την διαπραγμάτευση θα βγείτε από το αδιέξοδο. Μείνετε ο εαυτό σας. Δοθείτε στον έρωτα και ανταποκριθείτε σε σέξι καλέσματα. Θα ταλαιπωρηθείτε από φόρτο εργασίας που δεν σας ενθουσιάζει, διώξτε όμως τις αρνητικές σκέψεις. 
Τοξότης 
Επενδύετε σε νέες γνωριμίες με τα πράγματα να είναι πιο εύκολα αυτή την φορά. Οικογενειακά θέματα θα επιλυθούν αλλά με μια πιο προσωπική προσέγγιση. Η πορεία στα επαγγελματικά σας είναι σταθερή. Δεν λείπουν οι προκλήσεις, οι ανταγωνισμοί αλλά και οι διακρίσεις και η αναγνώριση. 
Αιγόκερως 
Αναλάβατε πολλές υποχρεώσεις με την καθημερινότητά σας να είναι γεμάτη από πράγματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε. Έρχεται όμως η εύνοια που θα σας δικαιώσει. Η κούραση ίσως να φέρει μελαγχολία, την οποία πρέπει να αποβάλλεται. Στηρίζεστε σε νέους συνεργάτες και επιτέλους συνεννοείστε.  
Υδροχόος 
Πολλοί σας έχουν υποσχεθεί να σας στηρίζουν ψυχολογικά κι όμως εσείς πέφτετε από τα σύννεφα. Ήρθε η ώρα για ανανέωση εμφανισιακά και για φλερτ. Πείτε όχι στο παρελθόν που σας κτυπά την πόρτα. Είστε σε φάση διαπραγμάτευσης για τα πάντα και αυτό βοηθά να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας. Υπάρχει δημιουργικότητα στη δουλειά σας που με τις σωστές κινήσεις θα σας αποφέρει χρήματα.
Ιχθύες 
Καινούργιες γνωριμίες σας κάνουν καλό αλλά και σας αποπροσανατολίζουν. Το μυστικό είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Τα κλίμα στο σπίτι και στη δουλειά δεν είναι κακό. Έμπιστοι συνεργάτες θα βρουν λύσεις. Συζητείστε ιδέες για να βγάλετε χρήματα. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Κατάθεση ψυχής από το ταίρι και τους φίλους σας σα βοηθούν να μην ραγίσει η καρδιά σας. 
Κριός 
Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο. Με στόχο την κορυγή κυνηάτε τα πρωτεία ή μια ηγετική θέση στη δουλειά σας. Στα ερωτικά αποφασίζετε να ακούσετε την καρδιά και όχι τη λογική και πολύ καλά κάνετε. 
Ταύρος 
Η λογική σας δουλεύει και σας συμφέρει. Κυρίως στον οικονομικό τομέα. Φροντίστε σώμα και ψυχή. Στα ερωτικά έρχονται μπερδεμένα μηνύματα και ένας βαθύς προβληματισμός για το τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. 

 

 

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;