Αστρολογικές Προβλέψεις 29 Μαΐου - 6 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Καθώς πλησιάζετε στον τερματισμό τη Δευτέρα, δώστε ώθηση στον εαυτό σας για να πατήσετε τη γραμμή πρώτοι. "Ό,τι κι αν χρειαστεί" θα πρέπει να είναι το μότο σας αυτή τη βδομάδα. Αργότερα μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε τις επιτυχίες σας. Τα ρίσκα που θα πάρετε στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή θα αποδώσουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα ερωτικά σας χρειάζονται λίγο ταρακούνημα. Αν είστε δεσμευμένοι ξεκινήστε κάτι καινούριο μαζί (μαθήματα χορού;). Αν είστε single ψάξτε την αγάπη σε καινούρια μέρη (περισσότερο offline). Μήπως θέλετε να πείτε κάτι σε κάποιον και το κρατάτε; Τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το εγώ σας να σας οδηγεί. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή για να αντέξετε τις κακές συμπεριφορές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Δευτέρα θα είναι δύσκολη όμως τα πράγματα θα ομαλύνουν από την Τρίτη. Πολλά ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σας. Μία πνευματική κουβέντα με κάποιο δικό σας ίσως βοηθήσει τα πράγματα. Γενικά, προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικά τον χρόνο σας. Τα καλύτερα βράδια για ραντεβού θα είναι τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Ίσως κάνετε ένα σημαντικό βήμα στην ερωτική σας ζωή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν δεν έχετε όρεξη να βγείτε, βρείτε τρόπους να περάσετε καλά στο σπίτι. Προσέξτε από τα πεισματάρικα άτομα και συζητήστε μαζί τους τυχόν προβλήματα. Έχετε εκατό πράγματα στο κεφάλι σας το τελευταίο που σας λείπει τώρα είναι οι τσακωμοί. Από την Πέμπτη και μετά θα μπορείτε να γίνετε πιο κοινωνικοί. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι μία ευκαιρία να βάλετε σε τάξη όσα νιώθετε.
ΛΕΩΝ
Το να κάνετε καλή εντύπωση είναι κλειδί για σας, αλλά δεν πρέπει να φανείτε αλαζόνες. Είναι λεπτή η γραμμή. Μόλις βρείτε την ισορροπία σας βοηθήστε ένα φίλο και θα ανταμειφθείτε. Κάντε υπομονή και βάλτε το εγώ σας στην άκρη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ακούτε μόνο, χωρίς να μιλάτε.  Κάποιοι προκαλούν τη γνώμη σας, όμως κάποιες φορές αυτό σας αρέσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Δευτέρα ξεκινά ρομαντικά. Αν είστε single, ίσως γνωρίσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Από την Τρίτη και μετά θα θέλετε να οργανώσετε τη ζωή σας, καθώς θα περνάτε καλά. Κι επειδή νιώθετε καλά, θα θέλετε και το σπίτι σας καθαρό. Προσέξτε πώς η καθημερινότητά σας αλλάζει όταν έχετε καλή διάθεση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή προκύπτουν κάποια προβλήματα στη σχέση σας.
ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να πετύχετε αυτή τη βδομάδα, καθώς η διάθεσή σας είναι περίεργα ανισσόροπη. Αυτά τα περίεργα σκαμπανεβάσματα μετατρέπονται σε αισθήματα ρομαντισμού και καλοθελισμού. Την Τετάρτη θα καταλαβαίνετε τους άλλους καλύτερα και την Πέμπτη θα είστε τόσο busy που ο χρόνος θα πετάει. Στα ερωτικά σας θα έχετε προκλήσεις. Κάντε αυτό το hot ραντεβού τώρα. Γιατί να περιμένετε;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά είστε ευαίσθητα άτομα, όμως αυτές τις μέρες συμπεριφέρεστε σαν CEO. Στο μυαλό σας είναι συνέχεια οι δουλειές σας. Μην πιέζετε τους άλλους γιατί δεν θα πετύχετε τίποτα έτσι κι αλλιώς. Αν είστε αναποφάσιστοι στα ερωτικά σας, θα πρέπει να ερευνήσετε λίγο περισσότερο το θέμα μέσα στην καρδιά σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα φίλο εμπιστοσύνης.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα άστρα ευνοούν την επικοινωνία αυτές τις μέρες και μάλιστα τα λέτε όλα χίμα. Θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ακόμη και με αγνώστους. Την Πέμπτη όμως θα χάσετε την ενέργειά σας και θα επιστρέψει ξανά για το Σαββατοκύριακο, που θα είναι διασκεδαστικό. Κοιτάξτε για έναν θαυμαστή που θα αλλάξει όλο τον κόσμο σας και θα σας χαρίσει διασκεδαστικές στιγμές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα σχέδια σας λειτουργούν και όλοι χαμογελούν. Κάποια οικονομικά προβλήματα ίσως χαλάσουν τη διάθεσή σας στα μέσα της βδομάδας, όμως την Παρασκευή θα θυμηθείτε τι πραγματικά αξίζει στη ζωή και ότι δεν αξίζει να αγχώνεστε για τα υλικά αγαθά. Τα ερωτικά σας έρχονται σε τελευταία μοίρα. Μόλις επανέλθετε θα πρέπει να κανονίσετε ένα υπέροχο ραντεβού. Μην ξεχάσετε τις υποχρεώσεις σας το επόμενο Σαββατοκύριακο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές τις μέρες είστε εύκολος άνθρωπος και τα πηγαίνετε καλά με όλους. Νέες ιδέες μπαίνουν στο μυαλό σας και μάλιστα πολύ καλές. Γενικά η βδομάδα για σας θα είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Ίσως ένα ραντεβού ή κάποια συνάντηση με φίλους, βοηθήσουν για να σπάσει λίγο η ρουτίνα. Το πορτοφόλι σας είναι λεπτό γι’ αυτό βρείτε οικονομικούς τρόπους να περάσετε καλά.
ΙΧΘΕΙΣ
Η ζωή είναι καλή για σας αυτές τις μέρες. Μάλιστα κάποιες στιγμές δεν θα πιστεύετε στην τύχη σας. Όμως νιώθετε όπως ένα αστέρι του Χόλιγουντ που παίζει σε ταινία χωρίς σκηνοθέτη. Χρειάζεστε κάποιον να σας καθοδηγήσει και μετά θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους. Στα ερωτικά μπορεί να πιστεύετε πώς ό,τι σπάζει, φτιάχνεται, όμως κάποιες φορές είναι καλύτερα να προχωράτε.
 

Δειτε Επισης

Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
Ολόκληρο το βούλευμα που παραπέμπει τους δύο άνδρες σε δίκη για το revenge porn της Ιωάννας Τούνη