Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020! Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

 
Πώς θα είναι ο Αύγουστος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Οι μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

ΚΡΙΟΣ
Πρόκειται για ένα μήνα που ο Άρης από το δικό σου ζώδιο πρωταγωνιστεί λόγω των τετραγώνων που σχηματίζει και δημιουργεί αντιφάσεις, εντάσεις, ευχάριστα και απρόβλεπτα εμπόδια και γεγονότα παράλληλα. Στις 3/8 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σου προκαλώντας σκαμπανεβάσματα. Παρόλο που επιθυμείς διακοπές, ξεκούραση και ανεμελιά κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου δεν σηκώνουν αναβολή και σε θέλουν στις επάρσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο που η καθημερινότητα επανέρχεται, είναι ιδανικό για να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σου δημιουργεί την ανάγκη απομόνωσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε είναι καιρός να προφυλάξεις τη σχέση σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και να την αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, στις 19/8 η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Από τη μια ξεκινά ο μήνας σου με εντάσεις που εντείνονται λόγω της Πανσελήνου στις 3/8 και δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις και την οικογένειά σου, από την άλλη η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα 5/8 εξισορροπεί λίγο τα πράγματα ευνοώντας τις συζητήσεις και την επίλυση των προβλημάτων. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις και τα λεγόμενά σου. Θα ήταν κρίμα να προκληθούν ανεπανόρθωτα τραύματα. Παρόλο που ο Αύγουστος θεωρείται ένας μήνας ξεκούρασης και διακοπών, οι εργασιακές σου υποθέσεις δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες και διαπραγματεύσου νέες προτάσεις και προκλήσεις προσγειωμένα και προσεκτικά. Επίλεξε το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα για μια απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μια ανανέωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 σου υπόσχονται κεραυνοβόλους έρωτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αύγουστος ξεκινά ουσιαστικά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 3/8 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποφορτιστείς από την πίεση και το άγχος που πέρασες το τελευταίο διάστημα. Οργάνωσε τις διακοπές σου και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν αρνητικά κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στο στενό, οικείο σου περιβάλλον. Το πέρασμα του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα, ανεβάζουν τις ταχύτητές σου στα εργασιακά. Η επινοητικότητα σου αναγνωρίζεται και κερδίζει τις εντυπώσεις, για αυτό και θα πρέπει αν είσαι σωστά προετοιμασμένη για νέες προκλήσεις. Αν αισθάνεσαι πως κάποιοι συνάδελφοι γίνονται λίγο ανταγωνιστικοί απέναντί σου προσπέρασέ το και μην πτοείσαι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σου δημιουργεί την ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας στη συναισθηματική σου ζωή, για αυτό κι αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση περνάς ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετά κοινωνικός προβλέπεται ο μήνας σου με νέες γνωριμίες να δίνουν ενδιαφέρον και χρώμα στην καθημερινότητά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα μικρό διάστημα δοκιμασίας έμεινε να περάσεις ακόμα, για αυτό και μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς. Από τις 8/8 που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο το κλίμα γύρω σου αρχίζει να αποκαθίσταται. Με την Πανσέληνο στις 3/8 στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου διαφύλαξε τις σχέσεις σου με αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα και μη γυρίζεις σε γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν. Το παρασκήνιο καλά κρατεί στα εργασιακά, για αυτό κράτα τις ιδέες και τα σχέδιά σου για τον εαυτό σου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις και παιχνίδια εξουσίας που μόνο θα βλάψουν το προφίλ και την εικόνα σου που με τόσο κόπο έχτισες. Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος και περίμενε τη νέα Σελήνη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για αποφάσεις. Λάβε δράση και αποκατάστησε το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην του κρατάς μυστικά που μπορεί να σε εκθέσουν και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να δημιουργήσεις νέες κοινωνικές επαφές, να βρεις νέα ενδιαφέροντα και να διασκεδάσεις. Μην αποκλείεις κάτι που δεν ευδοκίμησε στο παρελθόν να επανέλθει με καλύτερους οιωνούς.


ΛΕΩΝ
Ίσως θα μπορούσες να χαρακτηριστείς και η πρωταγωνίστρια αυτού του μήνα, καθώς η Πανσέληνος στις 3/8 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ο Ερμής στις 5/8 περνά στο δικό σου ζώδιο καθώς και η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στο Λέοντα. Καιρός λοιπόν να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που επιζητούν λύσεις και δυσκολεύουν τη ζωή σου και αφορούν εργασιακά αλλά και συναισθηματικά. Εκμεταλλεύσου τις καλές συγκυρίες στα επαγγελματικά και θέσε τις βάσεις και τις στρατηγικές για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Φρόντισε στιγμές έντασης να τις αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα και να αποφύγεις παρεξηγήσεις, διαφωνίες και υψηλούς τόνους. Να θυμάσαι πως ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σου δίνει την εύνοια του σε κάθε περίπτωση. Οι πρώτες μέρες του μήνα η αλήθεια είναι πως επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, ίσως γιατί αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 8/8 στο ζώδιο του Καρκίνου αποκαθιστά σταδιακά το κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη εμπιστεύσου τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 19/8 και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που φαίνεται να θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε υποθέσεις που για κάποιο λόγο είτε φοβόσουν είτε τις κουκούλωνες στην προσπάθειά σου να μην πληγώσεις κανέναν το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος στις 3/8 που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου δεν δείχνει κάτι αρνητικό απέναντί σου αρκεί να μην δίνεις διαστάσεις. Προφύλαξε τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που επικρατεί στα εργασιακά και κράτα το στόμα σου κλειστό. Μην λες και μην εμπιστεύεσαι τα σχέδια σου σε κανέναν. Ήλιος και Ερμής στο δικό σου ζώδιο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ενισχύουν τις ικανότητές σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Πιθανές νέες προτάσεις φέρε τες στα μέτρα σου και βάλε τους όρους σου. Ζητήματα και πληγές του παρελθόντος μην τις επαναφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θάψε τες μέσα σου και αφού τις έχεις ήδη προσπεράσει ξέχασε τες. Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σας και επιδιώξτε έστω και μικρές αποδράσεις προκειμένου να ξεκουραστείτε και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο σου και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να τις αξιολογήσεις σωστά.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν το μήνα μπορείς να είσαι πιο αισιόδοξη, να εκφράζεις ευκολότερα τα συναισθήματα και να ικανοποιείς τις ανάγκες σου. Να οργανώσεις τις διακοπές σου, να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να απολαύσεις νέες δραστηριότητες. Η Πανσέληνος στις 3/8 σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και σου υπενθυμίζει πως δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο κυρίως για τα συναισθηματικά σου. Αν πραγματικά νιώθεις πως κάποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί στη ζωή σου, θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να τους κρατήσεις. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου στα εργασιακά και δώσε μεγαλύτερη έμφαση σε ό,τι αποδίδει πραγματικά, καθώς έχεις την τάση να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Διατήρησε την καλή σου εικόνα και τις σχέσεις σου με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σε κάνει πιο ευάλωτη συναισθηματικά και μεγαλώνει την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια. Για αυτό μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και μην δημιουργείς σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται έντονη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και γιατί όχι και έναν μεγάλο καρμικό έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 3/8 είναι ευκαιρία να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες που αφορούν οικογενειακές και επαγγελματικές σου σχέσεις και υποθέσεις. Έτσι θα καταφέρεις να απολαύσεις τις διακοπές σου έστω και αν ο προσωπικός χρόνος σου φαίνεται να είναι περιορισμένος. Η είσοδος του Ερμή στις 5/8 στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέα ερεθίσματα και προκλήσεις στα εργασιακά που προκύπτουν μέσα από συζητήσεις. Φρόντισε να είσαι δίκαιη και αντικειμενική απέναντι σε συναδέλφους και να τους δώσεις την ευκαιρία να αναδειχτούν, μιας και φαίνεται να διαθέτεις έναν ηγετικό και αρχηγικό ρόλο. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8/8 δημιουργεί έντονα συναισθήματα και δίνει την ευκαιρία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να αναζωπυρωθεί. Αν και οι προσωπικές υποχρεώσεις σου περιορίζουν το χρόνο σου θα πρέπει να μην παραμελήσεις τον άνθρωπο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος είναι ένας έντονος μήνας, εσύ έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από την πίεση που πέρασες το τελευταίο διάστημα. Για αυτό φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου τις πρώτες μέρες του μήνα, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις χρόνο στον εαυτό σου. Ο Ερμής στο Λέοντα και ο Άρης στον Κριό φέρνουν εύνοια στα εργασιακά, αρκετές επιτυχίες, νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μπορεί να δημιουργεί κάποια εμπόδια και ανατροπές, όμως εσύ δεν φαίνεται να πτοείσαι. Στις 20/8 που ο Ερμής αλλάζει θέση και περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύει ακόμα περισσότερο τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Σε άκρως ερωτικό μετατρέπει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/8 το μήνα σου. Ευκαιρία να περάσεις αισθησιακές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, να περάσετε καλά στις διακοπές σας και να αφήσετε για λίγο πίσω σας προβλήματα και έγνοιες. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα στη ζωή σου με την προοπτική να μείνει και να σταθεί δίπλα σου, ίσως και για πάντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πρώτη εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση όμως πολύ γρήγορα οι υποχρεώσεις επιστρέφουν και σου δημιουργούν άγχος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις αρχές του μήνα, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη, να μειώσεις τις υποχρεώσεις σου, ακόμα και να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Η Πανσέληνος στις 3/8 στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου δημιουργεί εντάσεις στα εργασιακά και επαναφέρει πιθανές εκκρεμότητες στο προσκήνιο. Μην λες πράγματα που δεν πρέπει και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκό για τα σχέδιά σου. Μην σκαλίζεις παλιές ιστορίες και μην δημιουργείς αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε την Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Καρκίνο στις 8/8 να κάνει τη δουλειά της και να σας φέρει πιο κοντά. Αφιερώστε κάποιες μέρες και επιδιώξτε μια απόδραση από την καθημερινότητα. Εσύ που είσαι μόνη, ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου το τελευταίο δεκαήμερο φροντίζει για σένα και προετοιμάζει εκπλήξεις. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που χρειάζονται την προσοχή σου αυτόν το μήνα κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 3/8 δημιουργεί μια δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Ο φετινός Αύγουστος φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικός, μιας και ο χρόνος ξεκούρασης περιορίζεται αισθητά. Μάθε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές στα εργασιακά. Εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος επανέρχονται και χρειάζονται διευθέτηση. Νέες συμφωνίες είναι προτιμότερο να τις αναθέσεις για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα με τον Ήλιο στην Παρθένο αλλά και τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου επίσης χρειάζεται προσοχή. Απόφυγε τις βίαιες αποφάσεις, συμπεριφορές και συμπεράσματα. Δώσε του τη δυνατότητα να επανορθώσει ή να κατανοήσει, μιλώντας του για όλα αυτά που σε δυσαρεστούν διατηρώντας χαμηλούς κυρίως τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σε παροτρύνει να εντοπίσεις ένα πρόσωπο που αρκετό καιρό τώρα προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Ένα μικρό φρένο στη διαχείριση και σπατάλη των οικονομικών σου θα σε προστατέψει από μελλοντικά προβλήματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η δύσκολη περίοδος για σένα φαίνεται να έχει περάσει και τα πράγματα σταδιακά να παίρνουν και να μπαίνουν στο δρόμο τους. Η Πανσέληνος στις 3/8 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σου δημιουργεί κάποια σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία καθώς φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου και έκτακτες υποχρεώσεις. Επωφελήσου από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 και τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες. Διαπραγματεύσου έξυπνα και προς όφελος σου προτάσεις για νέες συνεργασίες. Απόφυγε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και καλό θα ήταν να αναλάμβανε και ο καθένας τις δικές του υποχρεώσεις, απέναντι στο σπίτι -αν μένετε ήδη μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικός και καυτός προβλέπεται ο μήνας για σένα καθώς δεν λείπει το φλερτ, οι νέες γνωριμίες και οι νέες εμπειρίες. Κοίταξε να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου μανία καθώς φαίνεται να υπάρχουν τρύπες που χρειάζονται άμεσα κλείσιμο.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»