Αστρολογικές Προβλέψεις: 22 - 28 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Χαλαρώστε λίγο στην αρχή της βδομάδας και μην μπείτε σε λεκτικά, ανταγωνιστικά παιχνίδια. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε χαμένοι στις σκέψεις σας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και χρειάζεστε αυτή την εσωστρέφεια. Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα γίνετε εξωστρεφείς και περιπετειώδεις. Θα νιώθετε όμως ότι κάποιοι σας έχουν προσπεράσει και έχετε μείνει πίσω.
ΤΑΥΡΟΣ
Αναζητήστε τη διασκέδαση στη ρουτίνα σας καθώς η βδομάδα ξεκινά. Η Δευτέρα ίσως σας φαίνεται άγονη και βαρετή, όμως μπορείτε να βασιστείτε σε φίλους και συναδέλφους για να σας φτιάξουν τη μέρα. Από την Τρίτη και μετά η διάθεσή σας θα ανεβαίνει, όμως προσέξετε από έντονα αισθήματα όπως η ζήλια και η κτητικότητα. Με τη γοητεία θα καταφέρετε να περάσετε κάποιες ιδέες σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε τόση ενέργεια και δημιουργική διάθεση που πρέπει να αρχίσετε να κάνετε όσα σκέφτεστε πράξεις. Αφήστε τους άλλους να τακτοποιήσουν τις λεπτομέρειες για σας. Σε αυτή τη φάση περισσότερο αναλύετε και παρατηρείται τα πράγματα αντί να δράτε. Προσπαθήστε να αποβάλετε τον δογματισμό σας από την Πέμπτη και μετά και περάστε τη δική σας άποψη με πιο χαριτωμένο τρόπο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αρχή της βδομάδας σας μπορεί να μην κυλάει τόσο ομαλά όσο περιμένατε. Προσέξτε από τυχόν διαμάχες ιδιαίτερα στο σπίτι και την Τρίτη ή Τετάρτη να αναμένετε μια συναισθηματική καταιγίδα. Παρ’ όλο που το πάθος κάνει καλό στη ζωή μας, ωστόσο δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση και να την κρατήσετε. Γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε.
ΛΕΩΝ
Θα έχετε τους πάντες να συμφωνούν μαζί σας στο ξεκίνημα της βδομάδας. Έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σημαντικό project. Κοιτάξτε όμως κάτω από την επιφάνεια για να ανακαλύψετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ίσως βοηθήσετε κάποιον που θα το έχει ανάγκη. Αν στα ερωτικά σας σκέφτεστε για κάτι νέο, προχωρήστε το.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας διακατέχει ένα ασυνήθιστο κύμα παρορμητικότητας αυτή τη βδομάδα. Συναναστραφείτε με φίλους και αφήστε την ενέργειά τους να σας παρασύρει. Ίσως μάθετε και κάτι καινούργιο για την παρέα σας. Ίσως να είστε πολύ απασχολημένοι μέχρι την Πέμπτη, όμως τις υπόλοιπες μέρες θα μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και θα βρείτε χρόνο να βοηθήσετε κάποιους φίλους σας, δημιουργώντας καλό κάρμα.
ΖΥΓΟΣ
Αυτή τη βδομάδα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γοητεία και οι γύρω σας δεν σας χορταίνουν. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, θα νιώθετε λίγο τσιγκούνηδες, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να συγκεντρωθείτε στα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε μια τάξη. Από την άλλη, νιώθετε πολύ κοινωνικοί, και αν σας παίρνει, διασκεδάστε με φίλους. Στα αισθηματικά δεν είναι όλα ρόδινα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή τη βδομάδα να είστε προσεκτικοί με τα ρίσκα που παίρνετε. Όποιος κι αν σας κάνει να νιώθετε καλά, αν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε δεν είναι. Θα έχετε μια συζήτηση για τα ερωτικά σας, την οποία θα πρέπει να αφήσετε να κυλήσει από μόνη της. Αν είστε ειλικρινείς, όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι πρέπει να κάνετε σωστά γιατί όλοι σας αγαπούν αυτές τις μέρες. Κάντε τις επιθυμίες σας γνωστές στους άλλους έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να τις εκπληρώσετε. Αν δεν το ελέγξετε, μπορεί η εύκολη φύση σας να μετατραπεί σε κατήφεια. Από την Πέμπτη και μετά είστε γεμάτοι ενέργεια και καλή θέληση. Να έχετε πίστη στη δική σας αυθεντικότητα και ευρηματικότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε γεμάτοι ενέργεια και καινοτόμες ιδέες, γι’ αυτό είναι και η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε ένα καινούργιο project. Θα μπορείτε ακόμη με μαεστρία να χειριστείτε τις λεπτομέρειες. Οργανώστε και τις προτεραιότητές σας και κάντε φιλόδοξα σχέδια. Στα αισθηματικά σας θα είστε συγκεντρωμένοι απόλυτα σε ένα άτομο, αν είστε δεσμευμένοι στον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μη μείνετε κολλημένοι. Λίγη κοινωνικοποίηση χρειάζεται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δοκιμάστε κάτι καινούργιο με τη νέα βδομάδα. Η περιέργειά σας και η φιλικότητά σας θα οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Όμως στα μέσα της βδομάδας θα στραφείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας για να αναθεωρήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, οι φίλοι θα ζητάνε να είναι μαζί σας. Και ένα tip επιβίωσης. Μην υπερ-αναλύετε τα πάντα.
ΙΧΘΥΕΣ
Προσέξτε για τυχόν προβλήματα με συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις διαμάχες και κρατήστε τις ισορροπίες, όμως υποστηρίξτε τον εαυτό σας σε νομικά και οικονομικά θέματα. Αν ευχόσασταν για κάποιο καινούργιο πρόσωπο να μπει στη ζωή σας, στο αισθηματικό κομμάτι, τότε αυτές οι μέρες είναι ευνοϊκές. Ωστόσο, η δουλειά θα είναι σκληρή και πολλή για εσάς, γι’ αυτό μην την αφήσετε να σας απορροφήσει.
 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας