Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου 2020 ανά δεκαήμερα ζωδίων!

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο 2020 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλό μήνα σε όλους!!  Ο Άρης στον Αιγόκερω όλο τον μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινηθούμε σημαντικά σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή καθώς φαίνεται να αυξάνονται καταλυτικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνουμε άκρως αδιάλλακτοι και αυτό να ενοχλήσει τους ανωτέρους μας ή πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική μας ζωή.

Από τις 04.03 ο Δίας στον Αιγόκερω επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων και δίνει όλη του την ευγένεια σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν καθώς φαίνεται να δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να μπορούμε να εξελιχθούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε καθώς φαίνεται να έρχεται στην επιφάνεια αλαζονεία και αμετροέπεια που δεν θα βοηθήσουν να δούμε αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες δίνοντας μας ώθηση για να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στον έρωτα καθώς το πάθος εναλλάσσεται με την κτητικότητα και μπορεί να δημιουργήσει έντονες στιγμές που θα απογειώσουν τις σχέσεις. Προσοχή στο πείσμα γιατί μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά μας και πιθανές καταστάσεις που βιώνουμε στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε καθώς φαίνεται να μην έχουμε αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να είμαστε έμπλεοι αυταπατών και ψευδαισθήσεων που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στις οποίες κινήσεις μας

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος με το να συζητήσουμε αυτά που μας απασχολούν με τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθεί στην καθημερινότητα για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να τις διεκπεραιώσουμε λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στη ζωή μας πρόσωπα ή να υπάρχουν εξελίξεις που βοηθούν για να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος που ακόμα αιμορραγούν. Προσοχή στον υποκειμενισμό και σε πιθανά ζητήματα επιθετικότητας που θα προκαλέσουν εντάσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι μας.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και πώς μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρεις ανάσα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς γιατί είναι αυτές που θα σου δώσουν καλύτερους όρους και μεγαλύτερο εισόδημα. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σου το πάθος απογειώνεται, παράλληλα όμως απογειώνεται και κτητικότητα κάτι που πρέπει να προσέξεις.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα που ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Εκμεταλλεύσου τις συγκεκριμένες συνθήκες για να εκφράσεις ότι πιθανά σε προβληματίζει και να αφήσεις πίσω σου ότι πιθανά σε προβλημάτισε και δημιουργούσε ψυχολογικά βαρίδια σε σένα.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ζητήματα που έχουν χαραχθεί μέσα σου και λειτουργούν σαν πληγές για την προσωπικότητά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν τον αντίστοιχο ρόλο.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και μην αφήνεις τις αμφιβολίες και τη νευρικότητα να κυριαρχήσουν γιατί τελικά είναι αυτά που μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και ζητήματα στη δουλειά σου καθώς φέρεται να καλείσαι να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει σε εργασιακό επίπεδο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το σημαντικότερο είναι ότι έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και τελικά στην απογοήτευση.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τον έρωτα και τις μικρές στιγμές της ζωής που σου δίνουν χαρά. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στον προϋπολογισμό σου. Φρόντισε από την άλλη να κάνεις βήματα για να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες από τη δουλειά σου.

3οδεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δεν αποκλείεται να δώσει  τον επόμενο καιρό σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να έρχονται ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Φρόντισε βέβαια να μην βάζεις στόχους που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιήσεις γιατί η τάση του να υπερβάλεις μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που τελικά δεν θα σε ευνοήσουν. Προσοχή επίσης και στην αμετροέπεια που θα στοιχίσει και στη σχέση σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να υπάρχουν και να απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι σημαντικό βέβαια να είσαι προσεκτικός σε πιθανό παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσει αλλά και σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις και τελικά μπορεί να είναι λανθασμένες λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται και μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις που τελικά να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Πρόσεξε γιατί αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο στις οποίες επιδιώξεις σου κάτι που καλό είναι να αποφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Είναι σημαντικό για εσένα να πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς για αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις δυναμικά στην κοινωνικότητα και στην εξωστρέφεια καθώς αυτό είναι που φέρνει κοντά σου και νέα πρόσωπα που δείχνουν τον θαυμασμό τους για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τον εγωισμό γιατί με αυτό που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σου. 

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούσαν τις φιλικές σου σχέσεις καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις ότι σκεφτόσουν την περίοδο που ήταν ανάδρομος. Εξέφρασε σχέδια και πιθανές ιδέες που μπορεί να έχει σε φιλικά πρόσωπα και είναι βέβαιο ότι μπορεί να κάνεις σημαντικές κινήσεις και συνεργασίες μέσα από το περιβάλλον αυτό.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει μία νέα πορεία μπροστά σου που καλείσαι να δεις κατάματα τα ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχει ξεπεράσει. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις τις πληγές σου καθώς αυτό είναι που τελικά μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην προσωπική σου πορεία. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε έχουν απογοήτευση ή τραύματα και να είσαι βέβαιος ότι με αυτή τη διαχείριση θα καταφέρεις να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινηθείς σε ότι αφορά την επιμόρφωση και πιθανές σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ήρθε η στιγμή να κυνηγήσεις το όνειρό σου σε χώρες του εξωτερικού για αυτό μην διστάσεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια που έχεις καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε επίσης να βγεις και να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που έχεις καιρό να συναναστροφής μαζί τους.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό όμως να κρατήσεις το ρεαλισμό και την ωριμότητα για να αντιμετωπίσει σωστά την όποια κατάσταση γιατί υπάρχει διάθεση για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά στην απογοήτευση.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε ωθεί στο να κοινωνικοποιηθεί και να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου. Αυτό θα είναι βασική προϋπόθεση για να κεντρίσεις βλέμματα και να λάβεις την απαραίτητη αναγνώριση και την έκφραση του θαυμασμού που τόσο έχεις ανάγκη. Οικονομικές συμφωνίες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου σε ότι αφορά τις σπουδές και την επιμόρφωση για αυτό μην διστάσεις να ασχοληθείς με αντικείμενα που διευρύνουν το πνεύμα σου και δημιουργούν νέες βάσεις για την πορεία της ζωής σου. Ο έρωτας και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν καθώς η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει. Πρόσωπα από το εξωτερικό ή από άλλες κουλτούρες δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου πιθανά να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε φιλικές σχέσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και ένα οριστικοποιήσεις. Είναι σημαντικό όμως να αντιληφθείς ότι οι επιλογές που καλείσαι να κάνεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές καθώς έχει την τάση να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και τελικά στην απογοήτευση. 

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να αναλάβεις δράση σε ότι αφορά τα ζητήματα σπουδών και επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για νέα πράγματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Πιθανό είναι να πραγματοποιήσεις ταξίδια που έχεις καιρό προγραμματίσει η έχεις ονειρευτεί καθώς τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις νέους προορισμούς και νέες κουλτούρες όπως πάντα είχες φανταστεί.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς θέλεις να αντιληφθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου και ότι έντονο νιώθεις για αυτό. Είναι σημαντικό να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που θέλουν τη βοήθειά σου καθώς είσαι εκεί να στηρίξεις όποιον χρειαστεί. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες καθώς φαίνεται να μην δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν πραγματικά από εσένα.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που πιθανά ήθελες το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία ή βρήκες εμπόδια και υπήρξαν παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να καταφέρεις να δώσεις τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα με την οποία σκέφτεσαι να προχωρήσεις και στους γύρω σου.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να επουλώσεις πληγές που πιθανά έχουν προκύψει από παλιότερες καταστάσεις. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό είναι πολύ πιθανό να επιδιώξουν να σε στηρίξουν στις νέες σου επιδιώξεις.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται και σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις ένα με το ταίρι σου, πρόσεξε να αποφύγεις τις ζήλιες και τις εμμονές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα της οικογένειας που πιθανόν να έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε προβληματίζουν.  Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και επαγγελματικά θέματα που καλείσαι να διαχειριστείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές αποφάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς λόγω έντονου συναισθηματισμού.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις μακριά από όλους και όλα τον έρωτά σου με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να θέλεις να απομονωθείς μαζί του και να βιώσεις μοναδικές στιγμές. Τα έντονα συναισθήματα είναι αυτά που σε καθοδηγούν, φρόντισε όμως να προσέξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες ή επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως το πιθανότερο είναι να απέχουν πολύ από αυτό.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσει ζητήματα οικονομικής φύσεως, επενδύσεις και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε προσωπικό επίπεδο οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορούν να καταλαγιάσουν καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να δείξεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στον απόλυτο βαθμό.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ζητήματα της οικογένειας και της καριέρας που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές αποφάσεις και κινήσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς από ότι φαίνεται η ανάγκη να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και τελικά σε λάθος επιλογές.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω εντείνει την επιθυμία σου να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και σε ότι αφορά πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που σου κινούν την περιέργεια. Προσοχή όμως γιατί καχυποψία είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και τελικά να μπει σε μία συγκρουσιακή διαδικασία που δεν θα βοηθήσει στην επίτευξη των οποίων στόχων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να απολαύσεις τις στιγμές με τα φιλικά σου πρόσωπα και να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο. Κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θέλεις να οριοθετήσει στην ελευθερία σου στην προσωπική ζωή, καλό είναι βέβαια να θυμάσαι ότι το να πάρεις αποστάσεις από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου θα διαταράξει τις ισορροπίες στη σχέση.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 μπορείς να πραγματοποιήσεις ταξίδια που πιθανά είχες στο μυαλό σου τον προηγούμενο καιρό και έβρισκες εμπόδια ή καθυστερήσεις στην επίτευξη τους. Πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσουν οι συζητήσεις για σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα που ανοίγουν πνευματικούς ορίζοντες πρωτόγνωρους για σένα. Το κέφι και η αισιοδοξία απογειώνουν τη διάθεσή σου.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα άκρως σημαντικό για εσένα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον όπως επίσης και εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σου στέγη που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ατυχίες και πληγές που έχεις βιώσει παλιότερα. Προσοχή στην εμμονή γιατί είναι αυτή πού μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε καλεί να κρατήσεις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να ανέβει απότομα και επικίνδυνα το θερμόμετρο και να πρέπει να διαχειριστείς ανταγωνιστικές διαθέσεις από το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Δραστηριοποιήσου σε νέες συμφωνίες καθώς το να πάρεις πρωτοβουλίες θα βοηθήσει στο να εκτονωθεί η όποια ένταση.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό και το ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που καλείσαι να οριστικοποιήσεις και να αφήσεις πίσω σου. Φρόντισε βέβαια να μην παρασυρθείς από όμορφα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να σου δοθούν γιατί τελικά είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και πιθανά στην απογοήτευση. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δημιουργεί την ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου και να δεις τη σχέση σου από άλλη σκοπιά καθώς φαίνεται να εκδηλώνεις έντονα τη διάθεση να διεκδικήσεις τον προσωπικό σου χώρο και να κινείσαι μόνος σου ή σε φιλικό επίπεδο με το ταίρι σου. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα γίνει αποδεκτό για αυτό πρόσεξε να κρατήσεις το μέτρο και να μην προβείς σε συμπεριφορές που τελικά θα  προκαλέσουν αναταραχές.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου δίνοντάς του τη δυνατότητα να εξελίξεις πιθανές συνεργασίες που μπορεί να έχεις αλλά και να φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί είναι αυτές που τελικά θα αποδώσουν σημαντικά στη ζωή σου και θα φέρουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος τόσο σε ότι αφορά τον έρωτα όσο και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου πιθανά να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό και το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να υπάρχουν συζητήσεις και παρασκήνιο πού μπορεί να έχει δημιουργήσει εντάσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί πιθανά αυτά που ακούς να μην είναι ρεαλιστικά και τελικά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν πληγές και απογοήτευση στο περιβάλλον σου.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πιθανό ανταγωνισμό ή κόντρες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες και να μην δυναμιτίσεις και εσύ την όλη ατμόσφαιρα με τη συμπεριφορά σου για αυτό δείξε την απαιτούμενη ωριμότητα και ψυχραιμία που χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να προσβληθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς η κοινωνική καταξίωση είναι κάτι που θέλεις αρκετά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να παρευρεθεί και να προκύψουν εκεί γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην αποστασιοποιείσαι από το συναίσθημα σου με την τάση να το εκλογικεύεις.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχεις αφήσει τον προηγούμενο καιρό και να δρομολογήσεις συμφωνίες που πιθανά έβρισκαν εμπόδια όταν ο Ερμής ήταν σε αναδρομή πορεία. Η καχυποψία θα παίξει αρνητικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις για αυτό βασίσου στο ένστικτό σου που είναι βέβαιο ότι σε καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σπουδές και ζητήματα επιμόρφωσης που πιθανά θέλεις να ασχοληθείς καθώς φαίνεται να είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις πράγματα που θα κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να περάσουν από δυσκολίες, φαίνεται όμως να εξομαλύνονται οι καταστάσεις και να σου δίνονται νέες ευκαιρίες.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή και στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου και αυτό να λειτουργεί πιεστικά και να σου δημιουργεί άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να αποφύγεις τις συγκρούσεις λόγω της αυξημένης νευρικότητας που έχεις.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος, όμως οι συνθήκες δεν είναι ξεκάθαρες καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν με λάθος τρόπο ή δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποτυχημένες επιλογές. Προσοχή παράλληλα και στην προσωπική σου ζωή γιατί οι ψευδαισθήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στην ένταση και σε σκηνές ζήλιας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να θέλεις να προωθήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Οι ικανότητες σου είναι πιθανόν να αναγνωριστούν από πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου, φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολικός στο να θέλεις την απόλυτη προσοχή και να δημιουργήσεις προβλήματα με την επιμονή και την αδιαλλαξία σου.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και αυξάνει σημαντικά τις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε ότι αφορά τα εργασιακά σου καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο προτάσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν σημαντικά. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ασχοληθείς με την υγεία σου και με τη σωματική σου ευεξία καθώς τώρα θα αποδώσει σημαντικά ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής που μπορεί να βάλει στη ζωή σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που καλείσαι να διαχειριστείς και μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να ήθελε στις οικονομικές συναλλαγές και στην διευθέτηση λογαριασμών που μπορεί να πρέπει να πραγματοποιήσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δώσουν λανθασμένες λύσεις ή δεν θα σε καθοδηγήσουν σωστά εσκεμμένα και τελικά θα έχεις οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες σε καθημερινό επίπεδο και δεν αποκλείεται στη δουλειά οι απαιτήσεις να αυξηθούν και να πρέπει να διεκπεραιώσεις περισσότερα πράγματα από ποτέ. Φρόντισε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στους γύρω σου και κυρίως στο συναδελφικό περίγυρο γιατί είναι αυτό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και δεν θα είναι εύκολο να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση σου καθώς βλέπει με αισιοδοξία και χαρά στη ζωή σου και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Το ερωτικό παιχνίδι αποτελεί πρωταγωνιστή στη ζωή σου για αυτό δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία έντονο φλερτ με πρόσωπα που έρχονται για να αλλάξουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου και να σου γνωρίσουν νέα πράγματα δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου καθώς φαίνεται τώρα να έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που πιθανά τον προηγούμενο καιρό δεν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις. Εξέφρασε όσα σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα καθώς φαίνεται να υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να γίνουν καθοριστικές συζητήσεις που θα αλλάξουν τα πράγματα από πιθανά σε ενοχλούν.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους ή πιθανά επιχειρηματικές προτάσεις που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον. Φρόντισε μόνο οι επιλογές που θα κάνεις να είναι οι κατάλληλες για να κλείσουν οι πληγές τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο που μπορεί να είχαν ανοίξει σε πρότερη κατάσταση.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και ανεβάζει κατακόρυφα τη γοητεία και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά τον έρωτα και το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Παράλληλα δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ να ασχολείσαι με την τέχνη και να προωθείς πιθανά ταλέντα που μπορεί να έχεις. Προσοχή σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο περιβάλλον που κινείσαι.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε προβληματίζουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα εύκολα για τους άλλους καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που να υπόσχονται πολλά αλλά στο τέλος να αποδειχθεί ότι απέχουν πολύ από την πραγματικότητα αυτά που μπορεί να είχαν ειπωθεί.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας τη διάθεσή σου στα ύψη και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στο να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Μην χάσεις την ευκαιρία να φλερτάρεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την αισιοδοξία και την θετικότητα που εκπέμπεις. Προσοχή βέβαια σε παράλληλα φλερτ που μπορεί να σε εκθέσουν και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα καθώς λειτουργεί άκρως ευνοϊκά στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να φέρει κοντά σου το ιδανικό πρόσωπο για εσένα. Παράλληλα εσύ που ασχολείσαι με δημιουργικά ζητήματα και καλλιτεχνικές δράσεις έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά το ταλέντο σου και να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύες σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να επηρεάζουν τις κυρίαρχες σχέσεις της ζωής σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να οριστικοποιήσει τις καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να σφάλεις λόγω αυταπατών και ψευδαισθήσεων που μπορεί να μην σου επιτρέπουν να δεις την πραγματική εικόνα.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση κατακόρυφα και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως στο να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με όποια παρέα κι αν βρεθείς. Το φλερτ γίνεται πιο έντονο από ποτέ και πρωταγωνιστείς με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που δείχνει. Οι υπερβολές από την πλευρά σου μπορεί να προκαλέσουν ένταση και δυσαρέσκεια για αυτό φρόντισε να τις περιορίσεις.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου καθώς μπορείς να κάνεις πολύ επιτυχημένες συμφωνίες με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς δημιουργώντας καλύτερο πεδίο για εσένα να δράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τη συναισθηματική σου ζωή καθώς φαίνεται να επηρεάζεσαι από τις ανασφάλειές σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις προβλήματα και συγκρούσεις που θα  έχουν αρνητικές προεκτάσεις στη σχέση σου.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα και να συζητήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν παίξει ρόλο τον προηγούμενο καιρό στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου. Έχεις τις ιδέες και τη γρήγορη αντίληψη στα πράγματα για να μπορέσεις να προωθήσεις ότι θεωρείς ότι έχεις τη δυνατότητα να οριστικοποίησης και να διεκπεραιώσεις.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που ακόμα αιμορραγούν. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική ζωή δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις μία προσωπική πορεία άκρως θετική.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργεί εντάσεις σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργούν νευρικότητα. Θα πρέπει να διαχειριστείς τον καταπιεσμένο θυμό που κρύβεις μέσα σου και μπορεί να εκτονωθεί με βία στα οικεία πρόσωπα καθώς είναι αυτός που μπορεί να δυναμιτίσει για τα καλά τα θεμέλια σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για εξιδανίκευση στην άκρη καθώς φαίνεται να είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα ή σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να έχουν την εμπιστοσύνη σου ενώ δεν την αξίζουν.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε ωθεί στο να δεις τις οικονομικές υποθέσεις καθώς φαίνεται να μπορείς να ανταποκριθείς σημαντικά σε ότι αφορά τις τράπεζες και το δημόσιο που πιθανά μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την διαχείριση στη σχέση σου γιατί καχυποψία και ζήλια μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου δημιουργώντας ιδιαίτερη εύνοια σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη περίοδο για να μπορέσεις να κάνεις μετακινήσεις ή μετακομίσεις που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου έδρα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συναλλαγές και οι αγοραπωλησίες για αυτό θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία που θέλεις να εκμεταλλευτείς.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει από το παρελθόν και να σου έχουν δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Οι έντονες ευαισθησίες δεν αφήνουν όμως περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα από την καθημερινότητα που να θέλουν να σε κατευθύνουν με λάθος τρόπο. Καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο άρης στον αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς φαίνεται να προκαλούνται προβλήματα που καλείσαι να διαχειριστείς, όμως δεν είσαι σε θέση να το κάνεις καθώς ο εκνευρισμός είναι στα ύψη. Φρόντισε να μην εκτονώσεις με βία τον καταπιεσμένο θυμό που κρύβεις μέσα σου γιατί είναι αυτός που τελικά μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στις οικογενειακές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και απογειώνεται η γοητεία σου και η ανάγκη να φλερτάρεις και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου καθώς θέλεις την επιβεβαίωση. Αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου σημαντικές εξελίξεις με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να έρθουν πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον έρωτα από δω και στο εξής. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται σημαντικά καθώς φαίνεται να μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς στο συγκεκριμένο επίπεδο με τον κατάλληλο τρόπο.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που μπορεί πιθανόν να σε προβλημάτιζαν τον προηγούμενο καιρό και δεν είχες την ευκαιρία να το κάνεις. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και η αμετροέπεια θα δημιουργήσουν προβλήματα καθώς θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στην προσωπική σου ζωή και δεν θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις θέματα λόγω της περίεργης συμπεριφοράς σου.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν στη δουλειά που μπορεί να εκμεταλλευτείς και να κάνεις μία νέα αρχή σε αυτές. Είναι σημαντικό βέβαιο ότι αυτή η συγκυρία θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε έχουν πληγώσει και σε έχουν στιγματίσει με αρνητικό τρόπο.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου δίνοντας σου ώθηση για να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα καθώς φαίνεται να βαριέσαι με ευκολία και να παρατάς ότι θεωρείς ότι δεν σου κινεί το ενδιαφέρον. Επαγγελματικά μην διστάσεις να δραστηριοποιηθείς στο εμπόριο και σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς φαίνεται εκεί να μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να πείσεις τους γύρω σου για τις δικές σου προθέσεις.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε ότι αφορά τον έρωτα και τις φιλίες σου, κάτι που δεν θα είναι εύκολο να συμβεί λόγω της έντονης ανάγκης για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που βιώνεις. Φρόντισε να αποφύγεις τα γρήγορα συμπεράσματα γιατί τελικά είναι αυτά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και να πληγωθείς όταν αποκαλυφθεί η πραγματικότητα και δεις καθαρά τι συμβαίνει. 

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου  και δημιουργεί έντονα τη διάθεση να επικεντρωθείς στο φλερτ και στην εξωστρέφεια καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή με πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Φρόντισε βέβαια να εκφράζεις τις προσωπικές σου απόψεις και ανάγκες στις σχέσεις γιατί πιθανόν να καταπιέζεις και τελικά να βρεθείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου δίνοντας ώθηση σε ότι αφορά τις γνώσεις και πιθανά νέα αντικείμενα που θέλεις να εμβαθύνεις και να μάθεις. Έχεις τώρα την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να ευνοείται η εξομάλυνση των σχέσεων με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους. Η διασκέδαση και το ξεφάντωμα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου και καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει και αρέσει σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να οριστικοποιήσει θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει και να αφορούν  το φιλικό περιβάλλον σου αλλά και την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να διαχειριστείς. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που δεν σου δίνουν την αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και μπορεί να σε πληγώσουν.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις δράσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και ότι αφορά τις εμπορικές τους συναλλαγές και τα ζητήματα επικοινωνίας που θέλεις να πρωταγωνιστείς. Καλά θα κάνεις βέβαια να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα πράγματα καθώς διαφορετικά θα υπάρχουν προβλήματα και θα βαριέσαι εύκολα, αφήνοντας ότι έχεις αρχίσει στη μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ομορφαίνοντας στην καθημερινότητά σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και κυρίως με τους συναδέλφους σου. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να μπορέσεις να ασχοληθείς με το σώμα σου και κυρίως με τη διατροφή σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να αποδώσει σημαντικά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για ένα δύσκολο πρόγραμμα στην καθημερινότητα.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν σαν τον προηγούμενο καιρό και να μην ήταν εύκολο ή να υπήρχαν ασυνεννοησία και καθυστερήσεις στην επίλυσή τους. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η κατανόηση που δείχνει στους γύρω σου θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες επιδιώξεις σου.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου σε πιθανά ζητήματα έρωτα που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να απασχολούν έντονα την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την μετεξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Τα πρόσωπα αυτά που πρωταγωνιστούν στην συναισθηματική σου ζωή είναι το κατάλληλο αντίδοτο σε πληγές που έχεις αποκτήσει από παλιότερες εμπειρίες σου.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να καταφέρεις να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και τελικά να προκληθεί δυσαρέσκεια από τη συμπεριφορά σου στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Να θυμάσαι ότι το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη τον στόχο σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένειά σου καθώς φαίνεται να έχουν προκύψει ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς και πιθανόν να πάρεις αποφάσεις. Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι καλύτερες δυνατές καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να θέλεις να ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις που πρωταγωνιστούν τα θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να μην δώσεις εμπιστοσύνη άπλετη και να μην βιαστείς σε αποφάσεις που τελικά μπορεί να είναι λανθασμένες.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σώμα σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την περιποίηση του και την ψυχολογική σου ξεκούραση. Είναι σημαντικό ότι θέλεις να ισορροπήσεις την καθημερινότητά σου και αυτό θα σε οδηγήσει να φτιάξεις στη σχέση σου με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε αυτήν.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου δίνοντάς σου την εύνοια του σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου. Παράλληλα θέλεις να περνάς όμορφα και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται και σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να κλείσεις οριστικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την οικογένεια καθώς φαίνεται να υπάρχουν καταστάσεις που έχουν έρθει στην επιφάνεια και πρέπει να διαχειριστείς. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις όμως δεν σε αφήνουν να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς και αυτό είναι που θα οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να είναι σημαντικά και τελικά να υπάρξει απογοήτευση.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αυξήσεις με επιμονή και υπομονή το εισόδημά σου καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στις υλικές  σου επιθυμίες. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια για αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς τη συγκεκριμένη κατάσταση με σύνεση και να κρατήσεις το μέτρο καθώς η υπερβολική συντήρηση ή υπερβολική σπατάλη δεν θα βοηθήσουν στην αποταμίευση που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσεις τον έρωτα καθώς φαίνεται να κεντρίζεις το ενδιαφέρον των γύρω σου σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και να γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός ότι μπορεί να οδηγηθεί σε υπερβολές απλά και μόνο για να προβληθείς και να ξεχωρίσεις, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που περιβάλλεσαι.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολήσει το κοντινό σου περιβάλλον το προηγούμενο διάστημα και δεν είχες τη δυνατότητα ή δεν υπήρχαν οι ευκολίες να δοθούν λύσεις. Καλά θα κάνεις να εκφράσεις τις όποιες σκέψεις και προτάσεις έχεις και σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς φαίνεται να βρεις πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για αυτά που έχεις να πεις.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις καταστάσεις και τρόπο πλεύσης που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Οι αποφάσεις που πιθανά μπορεί να πάρεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία σου από δω και στο εξής καθώς φαίνεται να είναι αυτές που θα κλείσουν οι πληγές που υπάρχουν από τις οικογενειακές σχέσεις και τον περίγυρο.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δημιουργεί ένταση και ανάγκη να δραστηριοποιηθείς άμεσα και γρήγορα κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι το γεγονός ότι η νευρικότητα και η επιθετική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Επεδίωξε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα αποδώσουν πολλά.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις θέματα με πρώτο σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Όμως οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες καθώς έχει την τάση να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται και τελικά μπορεί να οδηγηθείς στην απογοήτευση.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ερωτισμού στην προσωπική σου ζωή καθώς απογειώνει τη γοητεία σου και τη διάθεση να διασκεδάσεις. Φρόντισε βέβαια να κρατήσεις το μέτρο και να μην γίνεσαι έντονα δηκτικός με τη συμπεριφορά σου καθώς αυτό καθώς αυτό είναι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σου δίνει όλη του την εύνοια για να προωθήσεις στόχους που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει και σε υπερβολές που θα πρέπει να αποφύγεις καθώς φαίνεται να μην έχεις και καθαρή εικόνα του μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που έρχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρει θέση σε καταστάσεις που έχουν προκύψει και πρέπει να οριστικοποιήσεις. Αυτό όμως δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς φαίνεται να έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσει στα πρόσωπα που εμπλέκονται και τελικά να μην βλέπεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς το όποιο ζήτημα.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για να μην πάρεις πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς στη ζωή σου και κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει και σε επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές που τελικά θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός το πώς θα χειριστείς τα πρόσωπα γύρω σου και την όποια κατάσταση προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την ανάγκη σου να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός εναρμονίζονται μοναδικά και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες σε ορθή πορεία από τις 16.03 έχεις την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα τις συζητήσεις που μπορεί να ήθελες τον προηγούμενο καιρό και να αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλει να προωθήσεις. Σου δίνεται πια η δυνατότητα να σχεδιάσεις αναλυτικά τα επόμενα σου βήματα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περίγυρο αφήνοντας πίσω πια ότι μπορεί να σε πληγώνει και να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία μαζί τους. Ζητήματα εμπορίου έρχονται στο προσκήνιο και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δεν αφήνει περιθώρια καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν ένταση αλλά μην να μην είναι εύκολο να εκτονώσεις την οποία θλίψη ή συναισθηματική φόρτιση μπορεί να νιώθεις. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση έρθει στο μυαλό σου και να στραφείς στην τέχνη που έχει να σου δώσει πολλά.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες. Είναι προτιμότερο βέβαια να μην βιαστείς να εμπιστευτείς πρόσωπα που φαίνεται να δημιουργούν ιδανικές προϋποθέσεις για πιθανές συναλλαγές καθώς το πιθανότερο είναι να προσπαθούν να εξαπατήσουν.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου επικεντρώνοντας κυρίως την προσοχή σου στο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και δεν αποκλείεται να προβείς σε έξοδα που αφορούν τη διακόσμηση του. Η τρυφερότητα και η κατανόηση πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε βοηθά να δεις κατάματα πληγές του παρελθόντος που μπορεί να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να τις αφήσεις πίσω σου και να απαλύνει την ψυχή σου με την διεργασία αυτή που βιώνεις. Η δοτικότητα που έχεις εντυπωσιάζει τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις όποιον χρειάζεται τη στήριξή σου.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς ή να υπάρχουν πρόσωπα που δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση. 

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παρασκηνιακές διεργασίες στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, όμως γεγονός είναι ότι σε απογοητεύουν και τελικά αυτό που μπορεί να προκαλέσουν είναι η έντονη θλίψη και η οργή που δεν είναι εύκολο να εκτονωθεί. Φρόντισε να ασχοληθείς με αντικείμενα που ανακουφίζουν την ψυχή σου γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αποφύγεις  μάταιες συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και αυξάνει κατακόρυφα την διάθεσή σου καθώς φαίνεται να θέλεις να διασκεδάσεις και για αυτό γίνεσαι πιο εξωστρεφείς από ποτέ. Πιθανό είναι να επιδιώξεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου καθώς είναι αυτές που θα δώσουν ιδιαίτερη ανανεωτική χροιά και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες.

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία από τις 16.03 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πραγματικά αυτά που μπορεί να σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρουν οι γύρω σου και κυρίως οι συνεργάτες και το ταίρι σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από αυτούς. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να γίνεις με μεγάλη ευκολία εγωιστής και υποκειμενικός στις απόψεις σου και τελικά αυτό να δημιουργήσει προβλήματα παρά να λύσει κάποια από αυτά.

Στις 24.03 η Νέα Σελήνη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται εδώ να δημιουργείται μία νέα κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτές οι συνθήκες που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να είναι ιδανικές για να κλείσουν ζητήματα και πληγές του παρελθόντος που έχουν δημιουργηθεί και σου έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανασφάλεια και έλλειμμα  αυτοπεποίθησης.

2ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα μέχρι τα μέσα ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει το δεκαήμερό σου και σε καλεί να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να ενταχθείς σε συλλογικό πλαίσιο και να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό σε κοινό σκοπό που σε ενδιαφέρει. Το να βρίσκεσαι με τους φίλους σου είναι κάτι που το απολαμβάνεις για αυτό και πιθανότατα το είναι να είσαι μαζί τους εκφράζοντας δυναμικά τις απόψεις σου και δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στην παρέα.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά και αμετάκλητα ότι μπορεί να απασχολεί την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και τελικά στην απογοήτευση.

Από τις 15.03 μέχρι τις 25.03 η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντας την ευκαιρία να πρωταγωνιστείς σε ότι αφορά το κοινωνικό περιβάλλον που θα κινηθείς. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και θα είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες σχέσεις άκρως αισιόδοξες και χαρούμενες της ζωής σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες.

3ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Δίας επηρεάζει το δεκαήμερό σου και δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επίτευξη των στόχων και των ονείρων που έχεις θέσει. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται για να σου δώσουν την εύνοιά τους ή να σε γεμίσουν με στήριξη και καλή διάθεση. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πραγμάτωση τους.

Στις 09.03 η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα που υπάρχουν σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να σε απασχολούν έντονα και να πρέπει να δώσεις λύσεις. Φρόντισε βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να ασφαλείς λόγω της ανάγκης για να εξιδανικεύσεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρεις δεν αποκλείεται να είναι απογοητευτικές για εσένα για αυτό καλά θα κάνεις να μην τις ανακοινώσεις αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος.

Από τα μέσα του μήνα μέχρι τα τέλη ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινηθείς σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον σου και σε πιθανές κοινές δραστηριότητες που θέλεις να έχεις μαζί του. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις τις κοινές προσπάθειες με τα πρόσωπα που έχεις ίδια αντίληψη πραγμάτων και κοινή πλεύση. Προσοχή σε εριστικές διαθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με φιλικά πρόσωπα ή στις ομάδες που πιθανά κινείσαι.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»