Αστρολογικές Προβλέψεις 15 - 21 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Δείξτε στους άλλους τι νιώθετε, ειδικότερα σε μέλη της οικογένειάς σας. Αυτή η συναισθηματική απελευθέρωση θα σας γεμίσει με ενέργεια που θα κρατήσει όλη τη βδομάδα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ίσως να νιώσετε ότι σας καταβάλλουν οι λεπτομέρειες, γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Το επόμενο Σαββατοκύριακο χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτά που θέλετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Καθώς η βδομάδα ξεκινά πάρτε τα ρίσκα που πρέπει, ειδικά στο ερωτικό κομμάτι. Στο κοινωνικό κομμάτι πάντως η τόλμη σας θα αποδώσει πολύ καλά. Πιθανόν, κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε μάχες εξουσίας και εγωισμού, όμως με λίγη διπλωματία θα μπορέσετε να ξεφύγετε. Από την Πέμπτη και μετά τα ερωτικά σας ανθίζουν ακόμη πιο πολύ.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείτε να μην νιώθετε ότι είστε αγαπητοί στην αρχή της βδομάδας, όμως προσπαθήστε να μην γίνετε επικριτικοί. Θα υπάρχουν κάποιες διαμάχες που θα κάνουν τις πρώτες μέρες της βδομάδας σας δύσκολες, όμως από την Τετάρτη και μετά τα πράγματα δείχνουν να ηρεμούν. Θα έχετε έντονη διάθεση για νέες ιδέες και συζητήσεις με φίλους που σας θαυμάζουν και θα περάσετε ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η βδομάδα σας θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό και ενέργεια. Ο δρόμος σας είναι μακρύς, όμως κάποιοι θα σας βοηθήσουν να μην χαθείτε. Η ενέργειά σας θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγετε τα ρίσκα. Από την Πέμπτη και μετά προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε μικρότερα πράγματα και λεπτομέρειες. Προσέξτε από τυχόν προβλήματα στο σπίτι σας.
ΛΕΩΝ
Νιώθετε πολύ γενναιόδωροι σε ό,τι αφορά στην τρυφερότητα και την προσοχή σας προς τους άλλους και αυτό είναι πολύ καλό. Η ζεστασιά και η προσφορά σας θα βοηθήσουν κόσμο, και το καλό που κάνετε θα σας επιστραφεί τις επόμενες μέρες. Πάρτε χρόνο να αναθεωρήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις στρατηγικές σας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο επικεντρωθείτε στους φίλους σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκινήστε τη βδομάδα σας οργανώνοντας κάτι κοινωνικό και διασκεδαστικό. Με αυτή την ενέργεια που έχετε, είστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Μπορεί να νιώθετε λίγο χαμένοι στα πολλά που έχετε να κάνετε, όμως με λίγη οργάνωση θα τα καταφέρετε. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ψάξτε για ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πράγματα και να μάθετε αυτούς που είναι δίπλα σας καλύτερα.
ΖΥΓΟΣ
Κρατήστε το κεφάλι σας χαμηλά καθώς η βδομάδα ξεκινά. Διάφορα γεγονότα θα σας αποσπάσουν από την καθημερινότητά σας, όμως η προσαρμοστικότητά σας θα σας επαναφέρει γρήγορα στον κανονικό σας ρυθμό. Ψάξτε για ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους. Στα ερωτικά σας είναι όλα αρμονικά και δεν νιώθετε καθόλου βαρεμάρα, μάλιστα οι δεσμευόμενοι φαίνεται να ανεβαίνετε επίπεδο με τον σύντροφό σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην βιαστείτε να τρέξετε πίσω από αυτά που θέλετε. Η Δευτέρα θα φέρει καλές ευκαιρίες για εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Μαζέψτε τον εγωισμό σας για να μην βρεθείτε σε έναν μεγάλο καβγά στην αρχή της βδομάδας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο περάστε όμορφα με φίλους σας. Είναι μια ευκαιρία να μάθετε διάφορα μυστικά…
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακολουθήστε τη διάθεσή σας με το ξεκίνημα της βδομάδας, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνετε σκληρές ερωτήσεις. Τη Δευτέρα θα πρέπει να σκάψετε πολύ βαθιά για να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε, όμως από τη Τρίτη και μετά η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα νιώθετε χαρούμενοι. Θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τις απαιτήσεις των άλλων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία αλλαγή θα υπάρξει στη ζωή σας την αρχή της βδομάδας. Ψάξτε για νέες προκλήσεις και ιδέες. Αν κάποιοι υπερβάλλουν μην πάρετε οποιαδήποτε λογομαχία προσωπικά. Αιφνιδιάστε ευχάριστα τον σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει με μία διαφορετική ιδέα για ραντεβού. Η πνευματική σας πλευρά και τα αισθήματά σας είναι σε απόλυτη ισορροπία αυτές τις μέρες. Μυαλό και καρδιά λένε τα ίδια. 
ΙΧΘΕΙΣ
Ξεκινήστε τη βδομάδα κάνοντας κάτι καινούργιο είτε πρόκειται για νέο πρόγευμα ή ένα καινούργιο τραγούδι στη playlist σας. Η βδομάδα σας θα γίνει δύσκολη στην πορεία. Οι πολλές απαιτήσεις των γύρω σας και τα δράματα των άλλων θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε αστείες και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι single μείνετε σταθεροί στις ρομαντικές σας αξίες.
 
 

Δειτε Επισης

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»