Αστρολογικές Προβλέψεις 8 - 14 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η βδομάδα σας θα αρχίσει πολύ καλά. Τη Δευτέρα θα νιώθετε περιπετειώδεις και ενθουσιασμένοι, και απρόσμενες ευκαιρίες θα σας εμφανιστούν στη δουλειά. Θα πρέπει να βασιστείτε στα χαρίσματά σας για να πετύχετε κάποια πράγματα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχετε μεγάλη συνομιλία με κάποιο άτομο, μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Θα πρέπει να σκεφτείτε γρήγορα για να μπορείτε να ακολουθήσετε όσα συμβαίνουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Πάρτε τον χρόνο σας. Βάλτε πίστη και υπομονή καθώς η βδομάδα ξεκινά για να αντέξετε. Από την Τετάρτη και μετά τα πράγματα γίνονται καλύτερα και μπορείτε να ορμήσετε άφοβα στη ζωή. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, ένας συνδυασμός πολύ ελκυστικός. Την Πέμπτη και την Παρασκευή συγκεντρωθείτε στο πρόγραμμά σας και τις λεπτομέρειές του. Δεν είναι καλός ο καιρός για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ψάξτε για συμβουλή από καλούς φίλους ή συναδέλφους στην αρχή της βδομάδας. Έχετε καλό ένστικτο τις μέρες αυτές, όμως και μια φιλική καθοδήγηση θα σας φανεί χρήσιμη. Θα έχετε αρκετές συζητήσεις καθ’ όλη τη βδομάδα, καθώς η επικοινωνία χτυπάει κόκκινο, ίσως και κάποια φλερτ. Το επόμενο Σαββατοκύριακο μην αφήσετε τη διάθεσή σας να πέσει επειδή δεν πήρατε αυτό που θέλατε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μυαλό σας κινείται με υψηλές ταχύτητες. Βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε. Θα ανακαλύψετε καινούργια πράγματα για τον ερωτικό σας εαυτό αλλά και για τη σχέση σας που θα σας βοηθήσουν στη συνέχεια. Κάποια προβλήματα που θα συναντήσετε από τη Δευτέρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε αμέσως, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να κάνετε και τον διαιτητή.
 
ΛΕΩΝ
Θα ξεκινήσετε τη βδομάδα σας μαθαίνοντας νέα πράγματα ή γνωρίζοντας κάποιο νέο πρόσωπο. Θα σας εμφανιστούν κάποιες απρόσμενες ευκαιρίες για να πείτε τη γνώμη σας σε κάποια θέματα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το. Θα πάθετε κάποια εμμονή με το εγώ και το status σας αυτή την περίοδο, όμως άλλο η αυτοπεποίθηση και άλλο αυτό. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πράγματα σωστά και για τους σωστούς λόγους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να βρείτε το πραγματικό νόημα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και για να κάνετε μια παύση για να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας. Ψάξτε για ευκαιρίες να ξεφύγετε λίγο με ένα ταξίδι ή και πνευματικά. Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε ξεκάθαρα με τους άλλους και το επόμενο Σαββατοκύριακο περάστε χρόνο με φίλους.
 
ΖΥΓΟΣ 
Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις που συνάπτετε στην αρχή της βδομάδας. Θα σας εμφανιστούν κάποιες επιλογές στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες για το τι σχέσεις θέλετε να χτίσετε με τους ανθρώπους αυτούς. Βρείτε ανθρώπους να μοιραστούν τις σκέψεις σας και μην πάρετε τα ρίσκα μόνοι σας. Μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα που θέσατε, παρ’ όλους τους περισπασμούς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε για τυχόν διαμάχες στην αρχή της βδομάδας. Στην αρχή θα σας φανούν ίσως διασκεδαστικές οι διαφωνίες απόψεων στο κοντινό περιβάλλον σας, όμως στη συνέχεια θα σας κουράσουν. Οι εντάσεις αυτές θα σας προκαλούν πονοκέφαλο και θα σκεφτείτε ακόμη και να αλλάξετε δουλειά ή σπίτι. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Προς το Σαββατοκύριακο τα πράγματα γίνονται πιο ήρεμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να κάνετε πολλά αυτή τη βδομάδα και να είστε παραγωγικοί, καθώς δεν έχετε άλλη επιλογή. Θα πρέπει να περάσετε ένα τεστ προσαρμογής, καθώς θα κληθείτε να διευθετήσετε πολλές λεπτομέρειες. Αν μέχρι την Πέμπτη δεν καταφέρετε και τόσα πολλά, μην πανικοβληθείτε. Τα λόγια ίσως σας φανούν πιο χρήσιμα από τις πράξεις αυτή τη στιγμή. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διάθεσή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε προτεραιότητα στην οικογένειά σας, καθώς η βδομάδα ξεκινά. Τη Δευτέρα θα πρέπει να κάτσετε να σκεφτείτε πώς θα εξασφαλίσετε τη σταθερότητα και την ασφάλειά σας μακροπρόθεσμα. Η δημιουργικότητά σας θα πάρει τον ανήφορο και θα βρείτε καινοτόμους τρόπους για να περάσετε καλά καθώς ολοκληρώνετε και τους στόχους σας. Χειριστείτε τα προβλήματά σας εσείς οι ίδιοι και μην πάρετε την αρνητική κριτική προσωπικά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μυαλό σας θα γεμίσει ιδέες και έμπνευση και η Δευτέρα θα είναι μια καλή απόδειξη για σας ότι πρέπει να αρχίσετε να κάνετε πράξεις τις εκπληκτικές σας ανακαλύψεις. Την Τετάρτη θα νιώθετε μια βαρεμάρα, όμως ένα ρομάντζο τις επόμενες μέρες θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Με αυτό το άτομο έχετε μια πνευματική επικοινωνία που εξελίσσεται σε φλερτ.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ένα μυστήριο πλανάται στην ατμόσφαιρα. Τη Δευτέρα θα βρεθείτε με άλυτα παζλ και περίεργες κινήσεις που θα σας κάνουν να απορείτε. Στα προσωπικά σας προσπαθήστε να δείξετε τη ρομαντική σας πλευρά, είτε με ένα δείπνο ή με το να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Μην αφήσετε κανέναν την Πέμπτη και την Παρασκευή να σας πείσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε.
 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας