Αστρολογικές Προβλέψεις 24 - 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Ψάξτε για τους ανθρώπους σας στην αρχή της βδομάδας και όλα θα πάνε καλά. Αφήστε την ανταγωνιστικότητά σας για λίγο πίσω σας και χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας στη θέση της. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα χαθείτε στις σκέψεις σας και δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες. Από την Παρασκευή γυρνάτε και πάλι στον θετικό σας εαυτό και ψάχνετε για λίγη περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η βαρεμάρα και η ρουτίνα μπαίνουν για λίγο στην άκρη. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να γελάσετε και να περάσετε όμορφα και οι δουλειές σας θα πρέπει να περιμένουν λίγο. Το πάθος σας θα σας σπρώξει σε δράση, απλά σιγουρευτείτε ότι δεν θα μπλέξετε σε νέα προβλήματα. Κάντε μια παύση για να χαλαρώσετε, ακόμη κι αν βλέπετε τους άλλους γύρω σας να τρέχουν.

ΔΙΔΥΜΟI
Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα εμπνεύσετε και τους άλλους στο σπίτι ή στη δουλειά. Από την Τετάρτη και μετά θα είστε περισσότερο αναλυτικοί παρά πρακτικοί. Βάλτε τις ιδέες σας μπροστά και ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου ή των φίλων σας για όσα σκέφτεστε. Ακόμη και στα αισθηματικά σας, μια καινούργια ιδέα που θα έχετε θα βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε για φασαρίες στο σπίτι σας. Κάποιες διαμάχες στο σπίτι θα δημιουργηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Έχετε έντονα αισθήματα κι αυτό θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Στα οικονομικά και νομικά σας θέματα παίξτε με ασφάλεια. Από την Παρασκευή και μετά αφήστε τις ευαισθησίες σας στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά. Ένα πρόβλημα που έχετε, λύστε το με φαντασία.

ΛΕΩΝ
Θα πάρουν όλοι το μέρος σας καθώς η βδομάδα ξεκινά. Και γιατί όχι; Έχετε όλες τις απαντήσεις και είστε διασκεδαστικοί. Απολαύστε τη δημοσιότητα. Η ψυχολογία σας θα πέσει λίγο από την Τετάρτη και μετά, όμως το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε δριμύτεροι. Ήλθε η στιγμή να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα νιώθετε στο ερωτικό κομμάτι και να ακολουθήσετε τη μεγάλη σας καρδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δείξτε λίγη σκληρότητα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας θέματα. Έχετε στο μυαλό σας να ταξιδέψετε, όμως δεν μπορείτε να καταλήξετε για πότε και πού. Μια συγγενής σας θα σας θυμηθεί τις επόμενες μέρες. Περάστε αρκετό χρόνο με τους φίλους σας. Η ενέργειά τους θα σας κάνει καλό. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι ένα από τα καλύτερά σας.

ΖΥΓΟΣ
Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί αυτές τις μέρες. Έχετε ένα όμορφο χαμόγελο και λάμπετε ολοκληρωτικά. Η γοητεία σας θα βάλει γκολ, προσέξτε όμως τα οικονομικά σας. Πιθανόν να χρειάζεστε ένα οικονομικό σχέδιο. Την Παρασκευή και το Σάββατο νιώθετε γεμάτοι, με την καλή έννοια. Έχετε πολλά να πείτε και οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καρδιά και το μυαλό σας δεν φαίνεται να συμφωνούν, γι’ αυτό καλύτερα να πάρετε χρόνο να σκεφτείτε. Και αφού ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας, ζήστε κάθε στιγμή. Κάποιος πειστικός θα προσπαθήσει να σας χωρέσει στα παντελόνια του, όμως χρησιμοποιήστε τα ένστικτά σας για να τον καταλάβετε. Στα ερωτικά σας να είστε το ίδιο προσεκτικοί όσο πρέπει να είστε στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα ταξίδι είναι ό,τι χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Αν δεν σκοπεύετε να το κάνετε τώρα, τουλάχιστον προγραμματίστε το για αργότερα. Στα αισθηματικά σας θα είστε ανυπόμονοι, όμως να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να πιέσετε τον έρωτα. Σταματήστε να σκάβετε κάνοντας ερωτήσεις. Δεν θα βρείτε τίποτα κρυμμένο. Αντί γι’ αυτό, προσπαθήστε να διασκεδάσετε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες είναι καλές για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Συμβαίνουν πολλά, σε διάφορες πτυχές της ζωής σας, γι’ αυτό και είναι ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές. Όσοι είστε σε σχέση, ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφός σας σάς πιέζει, όμως με το να πεισμώνετε θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κάνετε κάποιες πολύ στενές διασυνδέσεις με το ξεκίνημα της βδομάδας. Προσπαθήστε να κερδίσετε πίσω κάποιους φίλους και ίσως κάνετε και κάποιους καινούργιους. Μια καλή ιδέα θα ήταν να οργανώσετε ένα πάρτι. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να σκεφτείτε. Κάνατε την πρόοδο που πιστεύατε ότι θα κάνατε στη δουλειά που επιλέξατε; Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να ξεγλιστρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Προσέξτε πιθανές διαμάχες στην αρχή της βδομάδας. Κάποιοι συνάδελφοι δεν θα είναι με το μέρος σας, εξαιτίας των φιλόδοξων σχεδίων που έχουν. Μην τους φοβηθείτε. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε το σωστό και να δείξετε στους άλλους τον δρόμο. Εξάλλου, αυτό περιμένουν κάποιοι από σας, να τους δείξετε τον δρόμο. Μια μεγάλη κοινωνική αλλαγή θα έλθει στη ζωή σας.
 
 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων