Aστρολογικές Προβλέψεις 17 - 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Καθώς αρχίζει η βδομάδα ψάξτε για μια συναισθηματική διέξοδο. Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα έχετε δίψα για περιπέτεια. Η δύναμή σας και η ενέργειά σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε σχεδόν τα πάντα γι’ αυτό βάλτε υψηλούς στόχους. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να γυρίσετε στη ρουτίνα σας και να φροντίσετε τις εκκρεμότητές σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινήστε τη βδομάδα παίρνοντας ρίσκα, ειδικά στα ερωτικά σας αν είστε single. θα νιώθετε ότι θάβετε την ψυχή σας και οι άλλοι θα νιώσουν ότι σηκώνετε ένα μεγάλο βάρος. Προσπαθήστε να έχετε υπομονή και να είστε λογικοί. Μη δώσετε συνέχεια σε καβγάδες που είναι ανούσιοι και αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, κάτι που θα νιώσετε έντονα την Παρασκευή και το Σάββατο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μήπως το μυαλό σας είναι μόνο στα λεφτά; Καθώς η βδομάδα ξεκινά, ίσως συλλάβετε τον εαυτό σας να σκέφτεται μόνο τα υλικά αγαθά. Ίσως πρέπει να δείτε τα έξοδά σας και ν’ αλλάξετε προτεραιότητες. Να είστε έξυπνοι και συνειδητοποιημένοι στις συζητήσεις που κάνετε γιατί οι επικοινωνιακές σας ικανότητες αυτή τη φορά δεν θα είναι μεγάλη βοήθεια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι υπέροχος τρόπος να ξεκινήσετε τη βδομάδα σας. Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, γι’ αυτό μην διστάσετε να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε. Η διαίσθησή σας είναι ακριβής και η αυτοπεποίθησή σας θα ανταμειφθεί. Το γούστο σας θα κερδίσει την προσοχή και το χειροκρότημα. Κάντε μεγάλα σχέδια ακόμη κι αν σας φαίνονται πολύπλοκα. Παραμερίστε όλες τις διαμάχες που γεννιούνται στο σπίτι.
 
ΛΕΩΝ
Ίσως νιώθετε χαμένοι καθώς η βδομάδα ξεκινά. Κάνατε κάποιες βαθιές σκέψεις και αυτό αντικατοπτρίζεται στις πράξεις σας. Η καλή σας φήμη εξαπλώνεται γρήγορα και υπάρχει ενδιαφέρον προς το άτομό σας. Την Παρασκευή θα αρχίσετε ν’ αναζητάτε την ησυχία και την ηρεμία σας. Το Σαββατοκύριακο περάστε τον χρόνο σας ποιοτικά και ρομαντικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οργανωθείτε. Ξεκινήστε τη βδομάδα βάζοντας μια τάξη στον κόσμο σας. Μέσα στη βδομάδα θα νιώσετε καταβεβλημένοι όμως μη αισθανθείτε απόγνωση. Η κοινωνικοποίησή σας θα είναι αναζωογονητική. Έχετε την εξυπνάδα να τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες και την ευελιξία να αναρρώσετε από οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι. Κάποια projects τελειώνουν και κάποια άλλα αρχίζουν. Είστε σε καλύτερη θέση συναισθηματικά ή πνευματικά, παρά οικονομικά.
 
ΖΥΓΟΣ
Κρατήστε το κεφάλι σας χαμηλά, καθώς οι απαιτήσεις και οι περισπασμοί είναι πολλοί. Θα χρειαστείτε βοήθεια για να τα βγάλετε πέρα. Αυτή τη στιγμή οι άλλοι σας βλέπουν ως αρχηγό γι’ αυτό δείξτε τους τον σωστό δρόμο. Από την Παρασκευή η κοινωνικοποίησή σας απογειώνεται και η επαφή με κόσμο θα σας δώσει ενέργεια. Με την ευαισθησία και τη διπλωματία θα βοηθήσετε κάποιους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες είναι καλές για να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε. Η Δευτέρα σάς βρίσκει γεμάτους αυτοπεποίθηση, ενώ μία βαθιά συζήτηση θα σας βοηθήσει να κάνετε όσα χρειάζονται. Προσοχή σε μία διαμάχη που μπορεί να έχετε εξαιτίας του «εγώ» σας, την οποία μετά θα μετανιώσετε. Ένας φίλος θα σας ζητήσει χάρη, και μπορεί ως αντάλλαγμα να μάθετε ένα μεγάλο μυστικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακολουθήστε τη διάθεσή σας. Μπορεί να νιώθετε όπως νιώθουν οι άλλοι γύρω σας, όμως αυτή η μείξη ενέργειας θα βοηθήσει στο να γεννηθούν καινούργιες ιδέες. Η τύχη είναι με το μέρος σας την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, όμως από την Παρασκευή και μετά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Νιώστε την αγάπη που σας προσφέρουν οι άνθρωποι γύρω σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αποφεύγετε τα προβλήματα που εμφανίζονται με την αρχή της βδομάδας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας προτού να είναι αργά. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται πολλές φορές γι’ αυτό δείτε τα πράγματα αναλυτικά και θα καταλάβετε γιατί σας προσεγγίζουν κάποια άτομα. Από την Παρασκευή και μετά κάντε μια νέα αρχή και κάντε μεγάλα σχέδια. Οι μέρες το ευνοούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχή της βδομάδας θα είναι δύσκολη για σας γι’ αυτό κάντε υπομονή. Αν σταματήσετε να σκέφτεστε συνεχώς και προχωρήσετε στην πράξη, τότε θα τα καταφέρετε μια χαρά. Θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Κλέψτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας το επόμενο Σαββατοκύριακο για να τακτοποιήσετε παλιές σας υποθέσεις.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μακάρι όλες οι βδομάδες να άρχιζαν όπως αυτή. Φλερτ, διασκέδαση και καλή παρέα είναι τα βασικά στοιχεία των ημερών αυτών. Μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάνω σας. Στα συναισθηματικά σας τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και το μυστικό είναι να μην το ψάχνετε πολύ και ν’ αντιμετωπίσετε τα κύματα όπως έρχονται. Πάρτε τα πράγματα αργά και αποφασίστε τι θέλετε. 

Δειτε Επισης

H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη