Αστρολογικές Προβλέψεις 10 - 16 Απριλίου

KΡΙΟΣ
Θα κάνετε μικρή έκρηξη στην αρχή της βδομάδας, όμως αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε πιο μπροστά για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Στην πορεία θα βρείτε κάποια εμπόδια και θα πρέπει να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά για να τα ξεπεράσετε. Ιδέες, συζητήσεις αλλά και διαφωνίες θα πέσουν στο τραπέζι και θα σας κρατάνε σε εγρήγορση.
ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεστε ένα εμβόλιο από νέα πράγματα. Θα σας δώσουν νέες προοπτικές και κίνητρα. Κερδίζετε τη συμπάθεια των γύρω σας, γι’ αυτό προχωρήστε με την ίδια τακτική. Μην ανησυχείτε αν σας πιάνουν κάποιες μικρές κρίσεις πανικού στα μέσα της βδομάδας, είναι που βρίσκεστε σε καινούργια σκηνικά. Αφήστε τους άλλους να σας καθοδηγήσουν. Εσείς ό,τι είχατε να πείτε και να κάνετε το κάνατε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκινήστε τη βδομάδα σας έξυπνα. Πάρτε μερικές συμβουλές από φίλους για να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας. Θα χρειαστείτε κάποια καθοδήγηση στα εμπόδια που θα συναντήσετε, τα οποία σύντομα θα εξαφανιστούν. Θα έχετε πολλή ενέργεια, θα είστε διασκεδαστικοί και θα φωτίζετε τον χώρο με την παρουσία σας. Μη φοβηθείτε να γίνετε λίγο εγωιστές. Επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σκεφτείτε πριν δράσετε καθώς η βδομάδα ξεκινά. Η ψυχική και συναισθηματική σας εγρήγορση θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και θα κερδίσει το χειροκρότημα και τον θαυμασμό των γύρω σας. Θα είστε η ψυχή του πάρτι από την Παρασκευή και μετά. Κάποια ενοχλητικά μικροπράγματα θα σας ταράξουν, μην τα αφήσετε όμως να σας πάρουν από κάτω. Αυτές τις μέρες ξεφύγετε από τη ρουτίνα.
ΛΕΩΝ
Έτοιμοι να διασκεδάσετε; Θα μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων αυτές τις μέρες και θα παρασύρετε και τους άλλους μαζί σας. Από την Τετάρτη θα πρέπει να σοβαρευτείτε και πάλι για να τακτοποιήσετε θέματα καριέρας. Η καρδιά σας βάζει φρένο για να επεξεργαστεί κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Σημασία έχει τι κρύβει αυτό το άτομο μέσα του, γι’ αυτό προσπαθήστε να μιλήσετε μαζί του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε ένα δυνατό ξεκίνημα αυτή τη βδομάδα. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έχετε καθαρούς στόχους, όμως υπάρχει κίνδυνος να πέσετε πάνω σε έναν συνάδελφό ή φίλο στην πορεία. Προσέξτε τον θυμό σας το επόμενο Σαββατοκύριακο, ειδικά με τον άνθρωπό σας, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν άσχημα μεταξύ σας. Οι καβγάδες που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή θα συνεχιστούν για μέρες.
ΖΥΓΟΣ
Έχουν όλα να κάνουν με τον συμβιβασμό αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε μία από τις σχέσεις σας. Ό,τι κι αν φέρετε στο τραπέζι, θα διπλασιαστεί και θα αντιστραφεί. Κάποιες φορές οι λέξεις δεν βγαίνουν, γι’ αυτό βρίσκετε άλλους τρόπους να εκφραστείτε. Σκέφτεστε έντονα το μέλλον που θέλετε να έχετε στα ερωτικά. Να θυμάστε ότι μπορείτε να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να βοηθήσετε όσο μπορείτε στην αρχή της βδομάδας αυτούς που θα τρέξουν σε σας για βοήθεια. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Η ευκινησία και η συμβατικότητα είναι τα κλειδιά, όμως βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις απ’ όσες αντέχετε. Και μην ξεχνάτε, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Για να πάρετε αυτό που θέλετε, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε γεμάτοι ενέργεια καθώς η βδομάδα ξεκινά και γι’ αυτό μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Την Πέμπτη θα νιώσετε να θέλετε να φιλοσοφήσετε τον κόσμο και να ονειρευτείτε, όμως θα είναι δύσκολο να μπείτε στα βαθιά. Μην απελπιστείτε και μιλήστε με κάποιο δικό σας άτομο. Ακολουθήστε τη διάθεσή σας και προχωρήστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήσετε τις ανησυχίες σας να κλέψουν τον καλύτερό σας εαυτό. Θα βγείτε από αυτό το δύσκολο μονοπάτι σύντομα και τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα. Θα είστε ελεύθεροι στα αισθήματά σας και γρήγοροι στις ιδέες σας. Οι άλλοι θα σας δείξουν πόσο σας εκτιμούν. Αποφύγετε, όμως, αυτούς που χρονοτριβούν. Η ερωτική σας ζωή περνάει μια μικρή στασιμότητα, όμως όχι για πολύ.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πάντα μπορούν να συμβούν στην αρχή της βδομάδας. Είστε θετικοί με πολλές ιδέες και φαντασία. Ο ενθουσιασμός σας υποχωρεί την Πέμπτη και σας είναι δύσκολο να τον επαναφέρετε. Οι φίλοι σας πάντως θα προσπαθήσουν να σας ευθυμήσουν. Ίσως γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από μια αθώα, πνευματική σύνδεση που έχετε με κάποιο άτομο, κι εκεί τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα.
ΙΧΘΥΕΣ
Να είστε προσεκτικοί καθώς η βδομάδα αρχίζει. Τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως φαίνονται και θα πρέπει να λύσετε το παζλ για να έχετε καθαρή εικόνα. Τα άστρα δείχνουν έντονη ερωτική επικοινωνία. Θα εκφράσετε τον έρωτά σας μέσω μηνυμάτων, γραμμάτων, ποιημάτων κλπ. Η ανταπόκριση, ευτυχώς, θα είναι θετική. Από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα γίνονται και σε αυτό το κομμάτι συγχυσμένα.
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega