Aστρολογικές προβλέψεις 3 -1 Aπριλίου

KΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες θα κάνετε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς. Προσέξτε μόνο μην ποδοπατήσετε κάποιον δικό σας καθ’ όλη την πορεία σας. Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να αφήσετε λίγο τις δικές σας φιλοδοξίες στην άκρη για ν’ ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Υπάρχει ένα κενό επικοινωνίας μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου. Μήπως πρέπει ν’ ακούτε περισσότερο;
ΤΑΥΡΟΣ
Single Ταύροι, αυτές ενδέχεται να είναι πολύ καλές μέρες για σας, αφού υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μια βαθιά, πνευματική σχέση. Για όσους βρίσκονται σε σχέση, οι μέρες θα κυλούν ομαλά μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και θα υπάρξουν εντάσεις. Μην το πάρετε στραβά, γιατί κάτι τέτοια στις σχέσεις συμβαίνουν. Ίσως αν κάνετε κάτι μαζί ή αν παραστείτε σε κάποιο event, αυτό να βοηθήσει την κατάσταση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πιθανόν να βρεθείτε χωρίς να το θέλετε σε κάποιο παιχνίδι ανταγωνισμού, όμως προσπαθήστε να μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά. Πολύ σύντομα οι λόγοι και οι σκοποί πίσω από τις πράξεις των φερόμενων ως ανταγωνιστών σας θα αποκαλυφθούν. Αυτά που σας «πουλάνε» μην τα αγοράζετε και σκεφτείτε πολύ σοβαρά τα κίνητρα πίσω από καθετί που ακούτε. Ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου-κλειδί στις υποθέσεις σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε δύναμη να ξεκινήσετε αυτή τη βδομάδα, όμως προσπαθήστε να είστε γενναίοι. Θα πρέπει να μαζέψετε δυνάμεις για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, σε ό,τι αφορά στη σχέση σας. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αν έχετε κάνει δικά σας σχέδια χωρίς τον σύντροφό σας, προχωρήστε και υλοποιήστε τα. Μόνο να σκέφτεστε πριν μιλάτε.
ΛΕΩΝ
Ξέρετε τι θέλετε και δεν φοβάστε να το διεκδικήσετε. Τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι καλές μέρες για να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με την ενθουσιώδη συμπεριφορά σας. Προσέξτε, όμως, γιατί μπορεί να έλθετε σε διαμάχη με κάποιον, που ίσως πληγώσατε το «εγώ» του. Παρασκευή και Σάββατο ακούστε το ένστικτό σας και Κυριακή θα διασκεδάσετε μαθαίνοντας κάτι καινούργιο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σκληρή δουλειά και η δημιουργικότητά σας θα αποδώσουν καρπούς καθώς η βδομάδα ξεκινά. Ψάχνετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σας. Ήλθε ο καιρός να ψάξετε βαθιά μέσα σας τι θέλετε ακριβώς. Οι φίλοι ή οι άνθρωποι με τους οποίους συζείτε θα έχουν μεγάλες προσδοκίες από σας και θα δυσκολευτείτε να τις φτάσετε.
ΖΥΓΟΣ
Σπάστε τα παλιά σας όρια καθώς η βδομάδα ξεκινά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορεί να είστε κλαψιάρηδες και κυκλοθυμικοί, αλλά θα πρέπει επιτέλους να ξεπεράσετε αυτό τον περίεργο συναισθηματισμό που ήδη σας κρατά πίσω. Συγχωρήστε και ξεχάστε για να νιώσετε εσείς καλά, είτε μιλάμε για τον σύντροφό σας είτε για έναν πρώην. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα για να προχωρήσετε όπως θέλετε στο μέλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι καλή ευκαιρία για σας να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας έχουν πιάσει πάτο και κάποιοι φίλοι θα πέσουν με τα μούτρα για να σας βοηθήσουν. Τα πάθη σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μπελάδες στο σπίτι, γι’ αυτό προσπαθήστε να δοκιμάσετε άλλους δημιουργικούς τρόπους για να βρείτε την ειρήνη μέσα σας. Ίσως μια μοναχική εξόρμηση να βοηθήσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε μια ασυνήθιστη εμμονή με τα λεφτά και τα υλικά αγαθά καθώς η βδομάδα ξεκινά, όμως προσέξτε να μη γίνετε ένας γκρινιάρης Σκρουτζ. Αν είστε σε σχέση, θα νιώθετε ίσως ότι θέλετε να περάσετε κάποιο χρόνο μόνοι. Ως γνωστόν, είστε ένα ανεξάρτητο ζώδιο και το να βασίζονται άλλοι συνεχώς πάνω σας, σας προκαλεί κάποια πίεση. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γελάσετε πολύ και θα διασκεδάσετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι στρατηγικές σας θα αποδώσουν καρπούς αυτή τη βδομάδα. Θα νιώσετε κι εσείς περήφανοι με τα αποτελέσματα αλλά και οι γύρω σας. Στα μέσα της βδομάδας η πρόοδός σας όμως επιβραδύνεται και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι φαίνονται. Χρησιμοποιήστε το ομαδικό σας πνεύμα για να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να διασκεδάσετε ταυτόχρονα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μείνετε συγκεντρωμένοι και κρατήστε το κεφάλι σας χαμηλά καθώς η βδομάδα ξεκινά. Σκεφτείτε λίγο τα οικονομικά σας και βάλτε προτεραιότητες στα όσα θέλετε να κάνετε. Κάντε τη δική σας επανάσταση και μιλήστε με τους ανθρώπους που πρέπει για να μπορείτε να είστε πιο ελεύθεροι πνευματικά και πρακτικά. Θα κάνετε μια μεγάλη ανακάλυψη που θα αλλάξει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της βδομάδας, να περιμένετε κάποια βοήθεια από ανώτερούς σας. Να είστε γενναιόδωροι μαζί τους και να τους ευχαριστήσετε όπως μπορείτε. Μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις σας. Κανείς δεν περιμένει ότι θα σώσετε τον κόσμο, παρόλο που εσείς νιώθετε ότι θέλετε να βοηθήσετε τους πάντες. Το επόμενο Σαββατοκύριακο περάστε το τεμπέλικα και ονειροπόλα.
  

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη